ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نظر جهرمی درباره صیانت
تکنولوژی

وزیر ارتباطات عضویت ناخواسته کاربران در سرویس‌‌های ارزش افزوده را تایید کرد

پیگیری مافیای سرویس‌های ارزش افزوده از سوی وزیر ارتباطات جدی به نظر می‌رسد. او که در روزهای گذشته در توییتر به این مسائل پرداخته و خبر از کلاهبرداری ۲۲ میلیارد تومانی داده بود، حالا با ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۵

پیگیری مافیای سرویس‌های ارزش افزوده از سوی وزیر ارتباطات جدی به نظر می‌رسد. او که در روزهای گذشته در توییتر به این مسائل پرداخته و خبر از کلاهبرداری ۲۲ میلیارد تومانی داده بود، حالا با انتشار جزییات بیشتر، تایید کرده است که عضویت بدون اطلاع کاربر در این سرویس‌ها وجود داشته است.

آذری جهرمی در گفتگو با روزنامه دولت گفته است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مامور شده بود تا این مسئله را بررسی کند و با پردازش‌های فنی در یکی از پرونده‌هایی که بالاترین شکایت را به خود اختصاص داده بود، عضویت ناخواسته مشخص شده است:

«مشخص شد افرادی بدون اجازه کاربر، آنها را عضو سرویس ارزش افزوده کرده و مبالغی از آنها کسر می‌شد. در نهایت یک ماه پیش مشخص شد چه تعداد و به چه میزانی از افراد کلاهبرداری شده است و اواخر هفته نیز اعلام شد پرونده تکمیل شده است.»

وزیر ارتباطات عنوان می‌کند که اپراتورهای موبایل در این کلاهبرداری مشارکت نداشته‌اند اما خبر از ضعف‌هایی در سامانه فنی آنها می‌دهد که به برخی شرکت‌های ارائه دهنده خدمات ارزش افزوده اجازه کلاهبرداری داده است: «نمی‌توانیم بگوییم اپراتورها اصلاً مقصر نیستند اما ذکر این نکته ضروری است که در مرحله رسیدگی به این پرونده، اپراتورها با ما همکاری خوبی داشتند و اطلاعات ارزشمندی را در اختیار ما گذاشتند که روند رسیدگی به این پرونده را تسهیل کرد.»

او از بازگشت مبلغی حدود ۲۲ میلیارد تومان به حساب مشترکین موبایل، ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد و عنوان کرد روش این بازگشت در سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری متفاوت خواهد بود: «در سیم کارت‌های اعتباری پول کسر شده به‌عنوان شارژ به حساب مشترک اضافه خواهد شد و در خصوص مشترکین دائمی اگر قبض را پرداخت کرده باشند پول مورد نظر به‌ عنوان بستانکار در قبض جدید اعمال می‌شود و اگر قبض پرداخت نشده باشد قبض جدید با کسر پول صادر می‌شود.»

آذری جهرمی گفته است در این بررسی، ۶ شرکت متخلف شناخته شده‌اند و وزارت ارتباطات مشکلی برای رسانه‌ای کردن نام این شرکت‌ها ندارد. با این وجود، او انتشار نام این شرکت‌ها را به آینده و از طریق روابط عمومی وزارت ارتباطات موکول کرده است.

وزیر ارتباطات همچنین علت این پیگیری را، افزایش غیرطبیعی شکایات کاربران در سامانه ۱۹۵ ذکر کرده است. البته در ماه‌های گذشته کمپین‌هایی در شبکه‌های اجتماعی برای آگاهی کاربران از دستور «ستاره ۸۰۰ مربع»، جهت مشاهده لیست سرویس‌های ارزش افزوده آغاز افتاده بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • rad
    rad | ۳۱ شهریور ۱۳۹۷

    بفرما زور چپانی تایید شد. دم وزیر گرم

  • mortezaniksard
    mortezaniksard | ۳۱ شهریور ۱۳۹۷

    این وزیر حکم هویجو تو مجلس داره.هویج جوان...

    • Reza Asadi
      Reza Asadi | ۳۱ شهریور ۱۳۹۷

      اتفاقا تا اینجا بهترین وزیر ایشون بوده...اگر طرح هایی که ارائه داده به طور کامل اجرا شه فساد و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی کمتر میشه شایدم به صفر برسه

  • Abbas_Amoohashemi
    Abbas_Amoohashemi | ۳۱ شهریور ۱۳۹۷

    از وقتی سیمکارت ایرانسلم رو دائمی کرده بودم هر دوره بطور میانگین چهل تومن قبض میامد! بعد برام سوال شده بود یعنی همه مثل من انقدر قبضشون زیاد میاد یانه!؟ یه چند دوره گذشت دیدم این نرم افزار مای ایرانسل داره هر ساعت هی به مبلغ بدهی اضافه میکنه! بعد از اینکه اعتراض کردم گفتن فلان سرویس ها رو برات غیرفعال کردیم! الان خیلی کم شده دوره پیش شانزده تومن این دوره هم تا الان پنج تومن! حالا حساب کنید مابه التفاوت این هزینه‌های نامرئی در چند میلیون سیمکارت ماهانه چقدر میشه!

مطالب پیشنهادی