ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تعمیرپذیری رد هیدروژن وان
تکنولوژی

تست تعمیرپذیری گوشی رد هیدروژن وان توسط iFixit [تماشا کنید]

اوایل امسال یک شرکت آمریکایی Red (فعال در زمینه ساخت دوربین های سینمایی) نخستین موبایل خود به نام هیدروژن وان را معرفی کرد. آن محصول به خاطر بدنه ضد ضربه و البته امکانات عجیبی که ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۸:۱۵

اوایل امسال یک شرکت آمریکایی Red (فعال در زمینه ساخت دوربین های سینمایی) نخستین موبایل خود به نام هیدروژن وان را معرفی کرد. آن محصول به خاطر بدنه ضد ضربه و البته امکانات عجیبی که برایش در نظر گرفته شده (شامل نمایشگر هولوگرافیک) مورد توجه ویژه کاربران قرار گرفت و بعد از ماه ها تاخیر بالاخره چند روز پیش به بازار آمریکا عرضه شد. حالا گروه iFixit که گوشی های جدید را کالبدشکافی می کند نتایج تست تعمیرپذیری رد هیدروژن وان را منتشر کرده.

در ادامه ضمن ارائه توضیحات لازم در خصوص تست تعمیرپذیری ردهیدروژن وان، از شما دعوت میکنیم ویدیوی کالبدشکافی این گوشی را تماشا کنید.

برای نفوذ به داخل این موبایل باید از پنل پشتی آن شروع کرد. درست در زیر کاور پشتی به پیچ ها می رسید و به خاطر حجم بالای چسب به کار رفته در کنار این پیچ ها، برای آنکه راحت تر به قطعات زیر کاور برسید نیاز به کمک یک کاتر خواهید داشت.

با برداشتن فریم پشتی دستگاه متوجه اتصال آن به مادربورد خواهید شد. یک فریم میانی هم درست در زیر این کاور قرار گرفته که بعد از باز کردن سه پیچ به راحتی از بدنه جدا می شود. در ادامه باتری و باقی کابل ها از محل اتصال خود جدا می شوند و دوربین های جلویی و پشتی دستگاه نیز صرفا به یک پیچ در جای خود محکم شده اند که با باز کردن آن پیچ از موقعیت جدا می شوند.

تعمیرپذیری رد هیدروژن وان

این گوشی یک دوربین دوگانه اصلی متشکل از دو حسگر ۱۲.۲ مگاپیکسلی دارد و یک دوربین دوگانه سلفی شامل دو حسگر ۸ مگاپیکسلی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. مادربورد این دستگاه نیز یک حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی و ۶ گیگابایت رم LPDDR4X را در دل خود جای داده است و توان پردازشی رد هیدروژن وان را هم یک چیپست اسنپدراگون ۸۳۵ تامین می کند.

در بخش پایینی بدنه نیز یک بورد دیگر قرار گرفته که پورت USB-C موبایل را در خود جای داده و تنها با یک پیچ از جای خود جدا می شود. باتری در موقعیت درستی قرار گرفته اما با یک ابزار ژله ای و با کمی دقت از جای خود خارج می شود. این باتری ۳.۸۵ ولتی ۴۵۱۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. بعد از جدا کردن تمامی این بخش ها به نمایشگر می رسیم که به فریم میانی چسب شده. این نمایشگر ۵.۷ اینچی رزلوشنی برابر با ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل دارد و تراکم پیکسلی آن برابر با ۵۱۵ppi اعلام شده. البته نمایشگر رد هیدروژن وان قابلیت هایی فراتر از سطح معمول دارد و به عنوان مثال میتواند محتوای سه بعدی و هولوگرافیک نمایش دهد.

تعمیرپذیری رد هیدروژن وان

امتیار iFixit برای تعمیرپذیری این گوشی با در نظر داشتن زمان صرف شده برای باز کردن قطعات آن از هم برابر با ۴ از ۱۰ اعلام شد که علت این امتیاز هم به شرح زیر است:

  • نکته مثبت: بسیاری از قطعات این موبایل شامل دوربین های اصلی و جلویی، جک هدفون، پورت USB-C و اسپیکر ماژولار هستند.
  • نکته منفی: قطعات این موبایل صرفا با استفاده از پیچ های استاندارد فیلیپس به هم وصل شده اند اما مقدار قابل توجهی هم چسب برای این منظور در بدنه استفاده شده.
  • نکته منفی: امکان به روز رسانی قطعات برای این موبایل در نظر گرفته شده اما در زمان عرضه میسر نیست.
  • نکته منفی: برای ورود به دستگاه باید چسپ های استفاده شده در آن برداشته شود که این کار نیز مستلزم استفاده از یک تیغه است و همین مساله آسیب هایی را به زیبایی بدنه وارد میکند.
  • نکته منفی: در نهایت اینکه نمایشگر دستگاه با مقدار زیادی چسب به یک فریم میانی متصل شده و برای تعویض آن لازم است که کل موبایل از هم باز شود که این مساله هزینه تعویض نمایشگر را به میزان قابل توجهی بالا می برد.
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی