ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

این بات نت بیش از 3.37 میلیون روتر را آلوده کرده و برای کاربران اسپم می‌فرستد

بر اساس شواهد موجود، بات نت (شبکه ای از کامپیوترها که تحت کنترل یک عامل مهاجم قرار دارند) جدیدی در حال گسترش دامنه فعالیت خود در سطح اینترنت بوده و توانسته تا کنون با آلوده ...

محسن خوشنود
نوشته شده توسط محسن خوشنود | ۱۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۰

بر اساس شواهد موجود، بات نت (شبکه ای از کامپیوترها که تحت کنترل یک عامل مهاجم قرار دارند) جدیدی در حال گسترش دامنه فعالیت خود در سطح اینترنت بوده و توانسته تا کنون با آلوده کردن روترهای (مودم) بیش از 3.37 میلیون IP مختلف در سراسر دنیا، به سرویس های پست الکترونیک دسترسی پیدا کند و به صورت گسترده ای به ارسال اسپم بپردازد.

بات نت جدید روزانه 100 هزار روتر فعال برای ارسال اسپم در اختیار دارد

بات نت مورد بحث که «BCMUPnP_Hunter» نام گرفته، نخستین بار توسط تیم Qihoo 360 و در شهریور ماه شناسایی شده و با استفاده از یک ضعف امنیتی 5 ساله، توانسته با سرعت بالایی گسترش یابد. ضعف مذکور که در سال 2013 و توسط پژوهشگران DefenseCode شناسایی شد، در نرم افزار «Broadcom UPnP SDK» وجود داشته و تولیدکنندگان مختلف از آن، در مدل های متنوعی از روترها استفاده کرده اند.

بات نت

شبکه بدافزاری BCMUPnP_Hunter تا کنون بیش از 3.37 دستگاه با IP منحصر به فرد را آلوده کرده و به صورت روزانه 100 هزار روتر فعال برای ارسال اسپم در اختیار دارد. این بات نت همچنین در سراسر دنیا پراکنده شده اما تمرکز اصلی آن در کشورهای چین و آمریکاست.

جالب است بدانید ضعف امنیتی مورد استفاده BCMUPnP_Hunter به مهاجم اجازه می دهد بدون نیاز به تأیید هویت، کنترل روتر را در اختیار بگیرد که این موضوع، تقریباً بدترین نوع نفوذپذیری در دنیای کامپیوتر است.

به گفته پژوهشگران، توسعه دهنده BCMUPnP_Hunter در زمینه حملات بات نت از مهارت بالایی برخوردار بوده و از مکانیزم چند مرحله ای در بدافزار خود استفاده نموده است. چنین چیزی در مقایسه با تهدیدهای موجود، منحصر به فرد بوده و پس از حمله موفقیت آمیز به یک دستگاه، از آن به عنوان پایگاهی برای حمله به قربانیان دیگر بهره می گیرد.

گفتنی است از آنجایی که ارتباطات بات نت از پورت 25 TCP (پروتکل ارسال ایمیل) انجام شده، محققان تقریباً اطمینان دارند که مهاجمان پشت حملات اخیر، در پناه IP های تحت کنترل، در سرویس هایی مانند هات میل و یاهو به ارسال اسپم می پردازند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی