ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

رکود بازار موبایل در سه‌ماهه ‌سوم ۲۰۱۸ و امید به رونق دوباره

با نزدیک شدن به اواخر سال ۲۰۱۸ اخیرا موسسات تحلیلگر نتایج برآوردهای خود از بازار موبایل را منتشر کرده اند که از رکود نسبی آن حکایت دارد. موسسات گارتنر و IDC پس از تجزیه و تحلیل ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۰

با نزدیک شدن به اواخر سال ۲۰۱۸ اخیرا موسسات تحلیلگر نتایج برآوردهای خود از بازار موبایل را منتشر کرده اند که از رکود نسبی آن حکایت دارد.

موسسات گارتنر و IDC پس از تجزیه و تحلیل میزان عرضه موبایل در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۸ میزان رشد آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته را به ترتیب ۱.۴ درصد و ۱.۸ درصد عنوان کرده اند که علی رغم اختلاف جزیی حال و روز نه چندان خوش این بخش از فناوری را نشان می دهد.

دلیل این امر عدم ارائه قابلیت های جذاب و نوآوری چشمگیر از سوی شرکت های فناوری است که باعث شده مصرف کنندگان رغبت چندانی برای دست به جیب شدن نداشته باشند. این مساله مساله باعث شده تعداد موبایل های عرضه شده تحت برند گلکسی ۱۲.۳ میلیون واحد از سال قبل کمتر شود. اگرچه سامسونگ کماکان بر جایگاه نخست بازار موبایل تکیه زده اما این افت چشمگیر در تاریخ گزارش های گارتنر از بازار این شرکت بی سابقه است.

شرکت های دیگر نیز از این رکود در امان نمانده اند اما شیائومی و هواوی از آن جان سالم به در برده و به ترتیب به رشد ۲۳ درصدی و ۴۳ درصدی دست پیدا کرده اند تا جایگاه آنها در رتبه های چهارم و دوم دست نخورده باقی بماند.

گارتنر ابزار امیدوار کرده که با راهیابی موبایل های سازگار با شبکه های 5G یا بهره مند از نمایشگر تاشو بار دیگر بازار موبایل شاهد رونق باشد. انتظار می رود که تا دو سال دیگر تعداد موبایل های 5G به ۶۵ میلیون دستگاه برسد؛ با این حال عدم سازگاری اغلب اپلیکیشن ها و حتی واسط های کاربری با موبایل های تاشو رشد آنها را با تاخیر بیشتری همراه خواهد کرد.

 

تماشا کنید: نمونه اولیه گوشی ذنفون 6 ایسوس خبر از طراحی عجیب می دهد

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی