ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال: باید دانش آموزان را بیشتر با مسائل کارآفرینی آشنا کرد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه «طرح توسعه نگرش‌های کارآفرینی و برنامه‌نویسی در حوزه فناوری اطلاعات ویژه دانش آموزان در سراسر کشور» براساس سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش مابین سازمان فناوری اطلاعات ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۷

تفاهم‌نامه سه‌جانبه «طرح توسعه نگرش‌های کارآفرینی و برنامه‌نویسی در حوزه فناوری اطلاعات ویژه دانش آموزان در سراسر کشور» براساس سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش مابین سازمان فناوری اطلاعات ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت آموزش‌وپرورش به امضا رسید. به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در فاز اول این طرح دانش آموزان دختر با مسائل کارآفرینی و فناورانه بیشتر آشنا می‌شوند.

«مهدی محمدی» دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در سازمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با دیجیاتو درباره این تفاهم سه جانبه توضیحات بیشتری می‌دهد و می‌گوید:

«تفاهمنامه فعلی تمرکز روی توسعه کارآفرینی دیجیتال در دانش آموزان دختر دارد و قرار است ایونت های مخصوصی در شهرستان ها برای این دانش آموزان و در مدارس آنها برگزار بشود. در این ایونت های دو سه روزه محیطی شبیه به استارتاپ ویکند را خواهیم داشت با این تفاوت که ایونت‌های ما بیشتر اهداف آموزشی دارد. دو هدف اصلی ما آشنایی دانش آموزان با فناوری‌های جدید همچون هوش مصنوعی و همچنین آموزش کار آفرینی در حوزه کسب‌وکارهای دیجیتال و اینترنتی است. متاسفانه در این حوزه‌ها برای دانش آموزان کم کاری شده است و می‌خواهیم محرکی مفید برای این قشر باشیم.»

مربیان این دانش آموزان از افراد موفق و حاذق اکوسیستم استارت آپی کشور هستند که اکثر آنها در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در این ایونتها به عنوان مربی شرکت کرد‌ه‌اند و هزینه‌ای دریافت نکرده‌اند. به گفته محمدی در این طرح بیشتر گروه محصل در متوسطه اول هدف قرار گرفته‌اند چرا که گروه متوسطه دوم درگیر کنکور هستند.

محمدی می‌گوید تاکنون شش جلسه در شهرستان‌ها برگزار شده؛ شهرهایی مثل طبس و اسلامشهر و سمنان و کرمان و چابهار میزبان این جلسات بودند. محمدی باور دارد که این ایونت های ایده پردازی و تیم‌های موفق شرکت کننده در آنها آنها می‌توانند ظرفیتی جدید برای اکوسیستم فناوری کشور بسازند و تاکید دارد که این تفاهمنامه سعی در هرچه شکوفا شدن این استعدادها دارد:

«تیم‌های شهرستانی برای اینکه بتوانند در شتابدهنده شهرهای بزرگ باشند با مشکلات عدیده ای روبرو هستند و برای همین سعی داریم که یک شتابدهنده مجازی راه اندازی کنیم تا این مشکل برای آنها برطرف شود. خروجی‌ها و تیم‌های موفق ایونتها می‌توانند در این شتابدهنده‌های مجازی باشند و ما خدمات منتورشیپ و هزینه‌های بذری را در اخیتار آنها قرار می دهیم تا بتوانند ایده‌های خود را پردازش کنند.»

به گفته محمدی تاکنون برای بیست ایونت در ۲۰ استان کشور برنامه ریزی شده تا مجموعه ۶۰ تیم دانش آموزشی از این برنامه‌ها خروجی پیدا کنند. محمدی امیدوار است که این تیم‌ها بتوانند د ر شتابدهندههای مجازی ایده‌های خود را دولوپ کنند. محمدی باور دارد که حوزه دانش آموزی در ایران کمتر به این موضوعات پرداخته و در بحث‌های کارآفرینی و فناوری‌های جدید زیاد پرداخته نشده است.

عضو هیات عامل در سازمان فناوری اطلاعات ایران از برنامه‌های جدی‌تر آینده معاونت علمی به دیجیاتو می‌گوید:

«در حال حمایت از دو پلتفرم نرم افزاری هستیم که برای کودکان زیر ده سال اصول کد نویسی را در قالب گیم آشنا می‌سازند. این پلتفرم‌ها قوی هستند و بیزنیس مدل خودشان را خواهند داشت و ما در اجرایی شدن آنها کمک خواهیم کرد. همچنین قصد داریم برای تابستان جشنواره دانش آموزی دیجیتال راه اندازی کنیم تا مهارتهای دیجیتال قرن ۲۱ را به دانش آموزان در سراسر کشور آموزش دهیم.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • farhad shiravani
    farhad shiravani | ۱۲ خرداد ۱۳۹۸

    تازه متوجه شدن....!!
    واسه ارتباط دختر و پسر هم نیازه،قربونه دستتون اینم مطرح کنید ولی عملی نکنید.

  • Alireza Zare
    Alireza Zare | ۱۲ خرداد ۱۳۹۸

    ای کاش واقعا به این طرح‌ها و برنامه‌ها عمل بشه و فقط در حد حرف و امضای چارتا کاغذ و گرفتن چندتا عکس نباشه.
    اگه نسل جوون با کارآفرینی و علوم دیجیتال و برنامه نویسی آشنا بشن قطعا پیشرفت زیادی میکنیم البته به شرط اینکه زیرساخت هم درست بشه. نه اینکه چندتا جوون بخوان یه کاری کنن اینقدر جلوشون سنگ بندازن که ناامید بشن؛ حمایت از طرف دولت هم که پیشکش.

    واقعا چیزی از کشوری مثل هند کم نداریم. به جز اینکه چندتا مدیر لایق و کار بلد رو بزارن تا اصولی کار رو جلو ببرن.
    نه هرکی ریش داشت و یقه بسته و نی ساندیس در دهان!

مطالب پیشنهادی