ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پتنت هوش مصنوعی
تکنولوژی

جایگاه سوم برای سامسونگ در رده‌بندی بیشترین تعداد پتنت هوش مصنوعی

بر اساس گزارش شرکت تحقیقات بازار آلمانی IPlytics، سامسونگ هم اکنون سومین شرکتی است که بیشترین تعداد پتنت هوش مصنوعی را ثبت کرده و تعداد پتنت‌های این شرکت به 11243 رسیده است. مثل سایر غول‌های دنیای ...

زینب عابدی راد
نوشته شده توسط زینب عابدی راد | ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۰

بر اساس گزارش شرکت تحقیقات بازار آلمانی IPlytics، سامسونگ هم اکنون سومین شرکتی است که بیشترین تعداد پتنت هوش مصنوعی را ثبت کرده و تعداد پتنت‌های این شرکت به 11243 رسیده است.

مثل سایر غول‌های دنیای تکنولوژی، سامسونگ هم سرمایه‌گذاری عظیمی روی بخش هوش مصنوعی انجام داده. این شرکت در موقعیت‌های مختلف اشتیاق خود را برای توسعه تمام محصولاتش در بستر IoT تا سال 2020 نشان داده است. حالا آمار و ارقام نشان می‌دهند که سامسونگ جایگاه قابل توجهی در بین شرکت‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی برای خود دست و پا کرده است.

پتنت هوش مصنوعی

با نگاهی به لیست می‌توان مشاهده کرد که مایکروسافت با 18365 و IBM با 15046 پتنت هوش مصنوعی در جایگاه‌های اول و دوم قرار گرفته‌اند. کوالکام و گوگل نیز در این لیست جایگاه‌های چهارم و پنجم را در اختیار دارند. گزارش شرکت آلمانی همچنین نشان می‌دهد که تعداد پتنت‌های هوش مصنوعی سال 2008 از 22913 در سال به 78085 در سال برای 2018 رسیده که نشان از سرمایه‌گذاری و علاقه شرکت‌ها به این حوزه دارد.

البته تعداد زیاد پتنت نمی تواند سامسونگ را به یک قطب در حوزه هوش مصنوعی تبدیل کند، نه حداقل تا زمانی که این پتنت‌ها به مرحله اجرا و عملی شدن برسند. گوگل شاهدی برای این موضوع است که با وجود فرمانروایی در عرصه هوش مصنوعی طی سالیان اخیر، در این لیست جایگاه پنجم را در اختیار دارد. بنابراین می‌توان گفت که در واقع فقط تعداد پتنت ثبت شده نیست که در این معادلات اهمیت دارد.

پتنت هوش مصنوعی

با همه این تفاسیر، اگرچه این اعداد و ارقام نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری عظیم سامسونگ در هوش مصنوعی است اما به نظر می‌رسد این شرکت کره‌ای تمام تلاش خود برای پیاده‌سازی این پتنت‌ها در محصولاتش را به کار نگرفته است.

برای مثال پروژه دستیار هوشمند «بیکسبی» به عنوان یکی از اصلی‌ترین تلاش‌های سامسونگ برای ارائه مستقیم هوش مصنوعی به کاربران آنطور که باید و شاید مورد استقبال قرار نگرفت که شاید بتوان دلیل این موضوع را حضور دیرهنگام سامسونگ در بین بازیگران اصلی ارائه دهنده دستیارهای دیجیتالی جستجو کرد.

اما در نهایت باید دید در آینده سامسونگ چگونه تصمیم می‌گیرد تا از حجم بالای پتنت‌های خود در محصولاتش استفاده کرده و با هوشمندسازی آنها، زندگی کاربران را ساده‌تر کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی