ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

اروپا تا سال 2050 به قاره کاملاً سبز تبدیل می شود

اتحادیه اروپا با ارائه طرحی جدید، قصد دارد تا سال 2050 به انتشار گازهای آلاینده پایان داده و تغییرات اقلیمی را متوقف کند. این طرح که «پیمان سبز اروپا» نام دارد، در صورت اجرا می ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۵

اتحادیه اروپا با ارائه طرحی جدید، قصد دارد تا سال 2050 به انتشار گازهای آلاینده پایان داده و تغییرات اقلیمی را متوقف کند.

این طرح که «پیمان سبز اروپا» نام دارد، در صورت اجرا می تواند یکی از بزرگ ترین اقدامات بشر برای مقابله با تغییرات اقلیمی باشد. در حال حاضر اتحادیه اروپا سومین تولید کننده گازهای گلخانه ای و آلاینده های جوی در جهان است. مقام اول و دوم در این حوزه مدتهاست که در اختیار چین و آمریکا قرار دارد.

البته اجرای پیمان سبز اروپا کار ساده ای نیست و به سرمایه گذاری هنگفت و تغییرات زیرساختی اساسی در تمام بخش های اقتصادی نیاز دارد.

سند منتشر شده توسط اتحادیه اروپا جزئیات زیادی در مورد نقش کشورهای اروپایی برای رسیدن به این هدف ارائه نمی کند، اما جدول زمانی برای راهکارهای مختلف و رسیدن به اهداف مجزا را نشان می دهد.

به عنوان مثال کمیسیون اروپا سال آینده می خواهد قوانین ویژه ای را برای این کار تصویب کرده و تا سال 2030 انتشار گازهای آلاینده را به نصف برساند. سپس صنایع کشاورزی و حمل و نقل دستخوش تغییر و تحول خواهند شد.

رهبران اروپایی روی این نکته تأکید می کنند که راهکارهای پیش رو باید عادلانه و منصفانه باشند؛ بدین ترتیب دولت ها می توانند حمایت مردم، کسب و کار ها و دیگر گروه های درگیر در فرایند را به خود جلب کنند.

در حال حاضر طرح پیمان سبز اروپا از سوی کمیسیون اروپا به دیگر نهادهای قانونی ارسال شده است. البته بین اعضای شورای اروپایی، لهستان تعهدی برای اجرای طرح تا سال 2050 نمی دهد.

چالش های زیادی پیش روی طرح اتحادیه اروپا قرار دارد. به عنوان مثال ساخت مزارع خورشیدی با این وسعت، توربین های بادی و دیگر زیرساخت های انرژی تجدیدپذیر به شدت هزینه بر هستند. همچنین در حال حاضر هیچ جایگزینی برای حذف آلودگی ناشی از اکارخانه های فولاد، سیمان، بخش هوانوردی و کشاورزی وجود ندارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Hamed
    Hamed | ۲۰ دی ۱۳۹۸

    خدای من...پیشرفت بزرگیه!اما کاش همه انسانها ازش بهره مند میشدن

  • HhMojtaba666
    HhMojtaba666 | ۲۴ آذر ۱۳۹۸

    این یعنی پایانی بر امپراطوری سوخت فسیلی و اقتصاد وابسته بهش.
    یعنی دوره نفت خام بفروشو خرج کن گذشت.

    • mobin34
      mobin34 | ۲۴ آذر ۱۳۹۸

      این کارشون در کل حرف نداره!!!!

مطالب پیشنهادی