ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

انتخاب کامالا هریس به عنوان معاون بایدن برای دنیای فناوری چه معنایی دارد؟

پس از مدت‌ها انتظار، نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا، «جو بایدن» نام معاون اول خود را اعلام کرد. «کامالا هریس» نه تنها اولین زن سیاهپوست و آسیایی محسوب می‌شود که برای چنین مقامی ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۰

پس از مدت‌ها انتظار، نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا، «جو بایدن» نام معاون اول خود را اعلام کرد. «کامالا هریس» نه تنها اولین زن سیاهپوست و آسیایی محسوب می‌شود که برای چنین مقامی انتخاب شده، بلکه آشنایی بالایی با دنیای فناوری نیز دارد.

کامالا هریس در شهر «اوکلند» به دنیا آمده و در کارنامه او دادستانی ناحیه سانفرانسیسکو و همچنین دادستانی کل کالیفرنیا به چشم می‌خورد. هم اکنون هریس به عنوان سناتور مشغول به فعالیت است. در حالی که هریس با دنیای فناوری آشنایی مناسبی دارد، همچنان دقیقا نمی‌دانیم چه رویکردی در مقابل غول‌های فناوری آمریکایی خواهد داشت.

با وجود چنین موضوعی، کامالا هریس در زمانی که کاندیدای ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا بود، توانست از شرکت‌های بزرگ فناوری کمک مالی دریافت کند. با گذشت زمان و خروج کاندیدا از دور رقابت، این شرکت‌ها به افراد مختلف پول پرداخت کردند و به نظر می‌رسد کمپانی‌های بزرگ از انتخاب بایدن به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا خوشحال شوند.

هریس در سال ۲۰۱۰ به عنوان دادستان کالیفرنیا انتخاب شد و توانست دو دوره در این زمینه فعالیت کند. در همین راستا معاون اول جو بایدن در زمان رشد چشمگیر بازار فناوری، آن را از نزدیک نظاره می‌کرد و همین موضوع می‌تواند به آن در بررسی این صنعت در آینده کمک کند. با این وجود اکنون پرونده‌ها پیچیده‌تر از گذشته شده‌اند که برای مثال می‌توان به دخالت در انتخابات، انتشار اطلاعات جعلی و انحصار اشاره کرد.

کامالا هریس

هریس در مناظره‌های انتخاباتی نسبت به غول‌های فناوری رفتار محتاطانه‌ای داشت و برخلاف «الیزابت وارن»، کمتر درگیر مسائلی مانند نظارت روی صنعت تکنولوژی می‌شد. کامالا هریس در پاسخ به این سوال که آیا کمپانی‌های بزرگ مانند فیسبوک، گوگل و آمازون باید به چند شرکت تقسیم شوند، تنها به این موضوع اشاره کرد که درباره نحوه مدیریت اطلاعات کاربران توسط آن‌ها نگران است:

«به باور من، نظارت روی شرکت‌های فناوری باید به گونه‌ای باشد که کاربران آمریکایی از امنیت اطلاعات خود مطمئن شوند.»

کامالا هریس در سال ۲۰۱۸ درباره نگرانی‌های خود درباره حریم خصوصی کاربران را در توییتر ابراز کرد:

«میلیون‌ها آمریکایی درباره اینکه فیسبوک چه اندازه اطلاعات جمع آوری می‌کند، بی‌اطلاع هستند. فیسبوک موقعیت آن‌ها و آدرس آی‌پی و فعالیت‌های آن‌ها در سایت‌های دیگر را ردیابی می‌کند. در دنیای واقعی چنین کاری مانند این است که فردی همیشه حواسش به شما باشد و هر کاری کنید و هرجایی بروید از آن اطلاع داشته باشد.»

هریس در صحبت‌های خود بیش از همیشه از فیسبوک انتقاد کرده و آن را به نقش داشتن در انتشار اطلاعات جعلی در انتخابات ۲۰۱۶ متهم کرده است. این سناتور در گذشته درباره این موضوع که فیسبوک از سوءاستفاده از دیتا کاربران اطلاع داشته ولی چنین موضوعی را به آن‌ها اطلاع نداده نیز انتقاد کرده است.

کامالا هریس

در گذشته نه چندان دور هریس به همراه یک سناتور دیگر در نامه‌ای خطاب به فیسبوک نوشته بود:

«در حالی که فیسبوک تلاش‌هایی برای جلوگیری از انتشار اطلاعات جعلی درباره کووید-۱۹ انجام داده، شاهد تلاش مساوی برای مقابله با سرکوب رای‌دهندگان نیستیم و این کمپانی از مشکلات انتخابات ۲۰۱۶ درس نگرفته است.»

سناتور ایالت کالیفرنیا در گذشته از سیاست‌های راستی آزمایی فیسبوک درباره اطلاعات جعلی پیرامون تغییرات اقلیمی نیز خرده گرفته بود. با وجود چنین انتقادهایی، کامالا هریس رفتار دوستانه‌تری با مدیر ارشد عملیات فیسبوک، «شریل سندبرگ» دارد و سندبرگ نیز انتخاب شدن وی به عنوان معاون اول جو بایدن را تبریک گفته است.

در حالی که بیانیه‌های عمومی زیادی درباره دنیای فناوری از کامالا هریس وجود دارد، هنوز اطلاعات زیادی درباره دیدگاه‌های او نداریم. شاید نحوه پاسخگویی او در مناظره‌ها به صورت کامل نشان‌دهنده شخصیتش در مقابله با شرکت‌های فناوری نباشد و در روزهای آینده گفتگوهای بیشتری در این زمینه داشته باشد.

در حال حاضر مهمترین موضوع در انتخابات ایالات متحده آمریکا، نحوه مدیریت بحران کنونی یعنی شیوع کرونا در این کشور است، ویروسی که تا به امروز بیش از ۱۶۵ هزار آمریکایی را به کام مرگ کشانده است. با این وجود، پرونده‌ها درباره فعالیت‌های شرکت‌های فناوری مانند اقدامات انحصاری آن‌ها نیز اهمیت بالایی دارند و در حالی که وظیفه هریس به صورت مستقیم شکل‌دهی سیاست‌های کمپانی‌ها نیست، به علت ارتباط نزدیکی که با دنیای فناوری دارد، می‌تواند اولویت‌های جو بایدن را تغییر دهد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • nexaen
    nexaen | ۲۲ مرداد ۱۳۹۹

    نه تنها یک مقاله ی زرد و وقت هدر ده بود که ارتباطی هم با تکنولوژی نداشت و بیشتر یادآوری میکرد که دیجیاتو در راستای سیاست های کلی نظام اخبار سیاسی رو پخش میکنه و پایگاهی شده برای تبلیغ حزب مقابل ترامپ. چهره ی دیجیاتو با چنین خبرهای جهت دار و بی ارتباطی روز به روز تاریک تر میشه.

  • آریا
    آریا | ۲۲ مرداد ۱۳۹۹

    زور بیخود میزنند . ترامپ به راحتی پیروز میشه

    • mobin34
      mobin34 | ۲۲ مرداد ۱۳۹۹

      اصن هر چی آریا بگه !!!
      ???

      • Mr. Saxobeat
        Mr. Saxobeat | ۲۲ مرداد ۱۳۹۹

        ????

      • آریا
        آریا | ۲۲ مرداد ۱۳۹۹

        آفرین داری آدم میشی کم کم

مطالب پیشنهادی