ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

ماسک از پرتاب نمونه اولیه راکت استارشیپ تا ارتفاع ۱۸ هزار متری می‌گوید

مدیرعامل اسپیس ایکس، ایلان ماسک اطلاعات و جزئیات جدیدی درباره نمونه آزمایشی بعدی راکت استارشیپ یعنی SN8 به اشتراک گذاشته است. نمونه‌های اولیه راکت استارشیپ با نام‌های SN5 و SN6 تا به امروز توانسته‌اند دو ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۰

مدیرعامل اسپیس ایکس، ایلان ماسک اطلاعات و جزئیات جدیدی درباره نمونه آزمایشی بعدی راکت استارشیپ یعنی SN8 به اشتراک گذاشته است.

نمونه‌های اولیه راکت استارشیپ با نام‌های SN5 و SN6 تا به امروز توانسته‌اند دو بار تا ارتفاع ۱۵۰ متری پرواز کرده و فرود موفقی داشته باشند. نمونه بعدی، SN8 نام دارد که به گفته ماسک، نزدیک به یک هفته دیگر ساخت آن به پایان می‌رسد.

نمونه SN8 دارای برآافزا یا فلاپ خواهد بود و همچنین برخلاف نمونه‌های قبلی، دماغه مخروطی خواهد داشت و مسافت بیشتری را طی خواهد کرد. نمونه‌های اولیه‌ای که اسپیس ایکس در هفته‌های گذشته آزمایش کرده، دارای یک جسم روی دماغه خود بودند و به جای یک دماغه مخروطی مشابه با نمونه نهایی، از طراحی متفاوتی بهره می‌برند.

مدل‌های SN5 و SN6 علاوه بر دماغه مخروطی، فاقد فلاپ‌های بزرگ کنترلی در اطراف دماغه خود بودند. این فلاپ به کنترل پرواز کمک می‌کنند و اسپیس ایکس می‌خواهد از آن‌ها به همراه دماغه مخروطی در مدل SN8 استفاده کند.

راکت استارشیپ

این نمونه اولیه مانند مدل‌های قبلی آزمایش‌های اولیه را نیز پیش سر می‌گذارد که شامل آتش ایستا و سایر بررسی‌های روی زمین می‌شود. هدف نهایی، پرواز این نمونه از راکت استارشیپ تا ارتفاع ۱۸ هزار متری و سپس فرود کنترل شده است.

توسعه راکت استارشیپ با سرعت تقریبا کمی نسبت به گفته‌های ماسک دنبال می‌شود، با این حال ماسک درباره برنامه‌های زمانی اسپیس ایکس خوشبین است و اخیرا این راکت را به عنوان اولویت اصلی شرکت تحت مدیریت خود اعلام کرده است.

توسعه راکت فرایند بسیار دشواری است و این امکان وجود دارد که اولین پرواز استارشیپ با چنین ارتفاعی، با شکست مواجه شود. اسپیس ایکس همواره از شکست‌های خود موارد جدیدی یاد می‌گیرد و با توسعه نمونه‌های آزمایشی مختلف، از رخ دادن مجدد آن‌ها جلوگیری می‌کند.

در حالی که تا به امروز چندین نمونه اولیه استارشیپ در آزمایش‌ها با مشکل مواجه شده‌اند، برخی از آن‌ها آزمایش‌های مختلف مانند تست فشار را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Hosi
    Hosi | ۲۴ شهریور ۱۳۹۹

    آدم رو یاد هاوارد هیوز میندازه البته هنوز موفقیت هاش در حد اون نبوده ولی بلند پروازی هاش شبیه اونه.

مطالب پیشنهادی