ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

هم‌بنیانگذار Valve: در آینده ادیت عواطف با واسط مغز و کامپیوتر ممکن می‌شود

«گیب نیوئل» از بنیانگذاران شرکت بازی‌سازی Valve می‌گوید واسط‌های مغز-کامپیوتر (BCI) در آینده می‌توانند بر احساسات گیمرها تأثیر بگذارند. او معتقد است که این واسط‌ها به زودی تجربیات جدیدی را برای کاربران رقم می‌زنند که ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۰

«گیب نیوئل» از بنیانگذاران شرکت بازی‌سازی Valve می‌گوید واسط‌های مغز-کامپیوتر (BCI) در آینده می‌توانند بر احساسات گیمرها تأثیر بگذارند. او معتقد است که این واسط‌ها به زودی تجربیات جدیدی را برای کاربران رقم می‌زنند که امکان درک آنها صرفاً با چشم‌ها و گوش‌ها وجود ندارد.

نیوئل چشم انداز هیجان انگیزی را برای واسط های مغز و رایانه مطرح می‌کند: «موضوع وقتی عجیب می‌شود که بتوانید آن کسی که هستید را از طریق واسط مغز و رایانه ادیت کنید.» او عرضه واسط‌هایی را پیش‌بینی می‌کند که با «نوشتن» اطلاعات روی مغز گیمر تغییر عواطف را امکان پذیر کرده و حتی کاری می‌کنند تا کاربر احساس کند به شخص دیگری تبدیل شده است. او اضافه می‌کند که این رابط مغز و کامپیوتر علاوه بر گیمینگ، برای زندگی روزمره نیز مفید خواهد بود و به کمک آن می‌توان کارهای هیجان‌انگیزی مثل افزایش تمرکز و تغییر الگوی خواب را تنها بوسیله یک اپ انجام داد.

نیوئل می‌گوید Valve در حال حاضر مشغول توسعه یک نرم افزار متن باز برای واسط مغز-کامپیوتر است که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد سیگنال‌های مغزی کاربر را با استفاده از هدست‌های واقعیت مجازی مخصوص ترجمه کنند.

Valve از هدست‌های شرکتی به نام OpenBCI استفاده می‌کند که نوامبر سال قبل از مدلی به نام Galea رونمایی کرد. این هدست برای استفاده همراه با دیگر هدست‌های VR مثل هدست ایندکس ساخته شده است. او نادیده گرفتن واسط‌های مغز-رایانه را اشتباه بزرگی برای توسعه دهندگان دانسته و می‌گوید: «اگر سال ۲۰۲۲ یک توسعه دهنده نرم افزار باشید و یکی از این هدست‌ها را در آزمایشگاه خود نداشته باشید اشتباه احمقانه‌ای مرتکب شده‌اید.»

البته نیوئل اعتراف می‌کند که واسط‌های مغز-رایانه خطرات خود را داشته و می‌توان به کمک آنها فرد را شکنجه داد، علاوه بر این خطر آلوده شدن آنها به ویروس‌ها و رخ دادن اتفاقات غیرمنتظره و خلاف میل کاربر وجود دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی