ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

به رنگ واقعیت؛ معرفی بهترین بازی های شبیه ساز در موبایل و تبلت

شاید الفبای صنعت گیمینگ در گذر زمان تغییرات زیادی به خود دیده باشد، اما همچنان هدف اصلی بازی های ویدیویی ایجاد تجربه ای سرگرم کننده است. با وجود گسترش روز افزون این هنر هم راه ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۰:۳۰

شاید الفبای صنعت گیمینگ در گذر زمان تغییرات زیادی به خود دیده باشد، اما همچنان هدف اصلی بازی های ویدیویی ایجاد تجربه ای سرگرم کننده است. با وجود گسترش روز افزون این هنر هم راه های زیادی برای رسیدن به این هدف به وجود آمده که یکی از آن ها انجام عناوین شبیه سازی است؛ آثاری که سعی دارند یک تجربه واقعیت مجازی، البته بدون هدست را به بازیکن هدیه بدهند. در این مطلب سعی داریم نگاهی به بهترین بازی های شبیه سازی انداخته و دلیل جذابیت آن ها را بیان کنیم. پس تا پایان همراه ما باشید.

Game Dev Story

13

بازیسازی اکنون به یکی از قطب های سودآور صنعت سرگرمی تبدیل شده و علاقه مندان زیادی هم به خود جذب کرده است. بنابراین تجربه شبیه سازی از این فعالیت می تواند برای قشرهای گوناگونی جذاب باشد؛ به خصوص برای ما ایرانی ها که کم کاری بعضی مسئولین هم نتوانسته از انگیزه مان در ورود به این عرصه کاهش دهد. در Game Dev Story بازیکن کنترل استودیو بازیسازی تازه تاسیسی داشته و باید با برنامه های درست تلاش کند تا به موفقیت در بازار شلوغ محصولات گیمینگ برسد.

برای رسیدن به این هدف، بازی به کاربر آزادی عمل های گوناگونی می دهد تا او با دستی هر چه بازتر بتواند سیاست های مدیریتی خود را اعمال کند. در این بین می توان به استخدام کارمندها، سرعت تولید بازی یا چگونگی کارگردانی آثار اشاره کرد. نکته جالب اینجاست عناوینی که می سازید توسط منتقدان نقد شده و هر چه قدر آن ها امتیاز بالاتری کسب کنند، فروش بیشتری خواهند داشت. طبیعتا با پر شدن خزانه هم می توانید استودیو خود را گسترش داده و فعالیت های دیگری هم در صنعت گیمینگ تجربه کنید. اگر از علاقه مندان به بازیسازی هستید، Game Dev Story را از دست ندهید.

Game Dev Story

Game Dev Story

سازنده: Kairosoft قیمت: اندروید و ویندوز فون - رایگان / آی او اس - 0.99 دلار دسته بندی:
سیستم عامل: iOS، اندروید و ویندوز فون حجم: 31.8 / 32.84 مگابایت زبان:

Fallout Shelter

17

یکی از خانمان سوز ترین بازی های مدیریتی همین Fallout Shelter است؛ متاسفانه سندرم اعتیاد آوری فرنچایز اصلی هم به این عنوان راه یافته و بعید به نظر می رسد هنگام تجربه آن بتوانید دل از آن بکنید. فکر کنیم خود بتسدا، سازنده بازی، هم تصور این حجم از استقبال را از سوی کاربران نداشت. اما اصلا Fallout Shelter چیست که از همان ابتدای متن لب به تحسین آن گشودیم؟ داستان بازی از این قرار است که به دلیل فجایع هسته ای، مردم مجبور به مهاجرت در پناهگاه های زیرزمینی می شوند.

اکنون وظیفه دارید تا یکی از همین پناهگاه ها را اداره کنید. ابتدای بازی منطقه شما دارای خانه های کوچکی بوده و ساکنین کمی هم در آن زندگی می کنند. اما با پیشروی بیشتر و اعمال استراتژی های مناسب می توانید آن را گسترش دهید. نگران محدودیت در بازی هم نباشید، چون یکی از المان هایی که در محبوبیت بالای Fallout Shelter نقش مهمی را ایفا نموده، آزادی عمل مناسب آن است. توصیه می کنیم برای عملکرد بهتر، راهنمایی بازی در دیجیاتو را بخوانید.

Fallout Shelter

Fallout Shelter

سازنده: Bethesda Softworks قیمت: رایگان دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 232 / 148 مگابایت زبان:

Stickman Dismounting

12

شبیه سازی همیشه به معنای مدیریت یک مکان، رانندگی با ماشین یا نمونه های مشابه آن ها نیست. گاهی اوقات هم می توانیم تجربه های خونین تر را در این سبک داشته باشیم. اگر با دیدن جمله قبل، علامت سوالی بالای سرتان شکل گرفته، توصیه می کنیم Stickman Dismounting را از دست ندهید؛ عنوانی که در آن باید آدمک های داستان را با خلاقانه ترین روش ممکن بکشید. تعجب کردید؟ بالاخره این هم یک نوع شبیه سازی، البته با خشونتی فانتزی است.

در هر مرحله آبجکت های گوناگونی وجود داشته و بازیکن باید با زمان بندی درست و استفاده از آن ها، شخصیت های اصلی را به قتل برساند. طراحی هنری جالب، رنگ بندی تیره، انیمیشن های طبیعی شخصیت اصلی، اجسام گوناگون و مراحل مختلف به تنهایی می توانند ساعت ها تجربه سرگرم کننده شما از بازی سرگرم کنند، اما اگر خسته شدید قابلیت ساخت مراحل مورد علاقه خود را هم دارید.

Stickman Dismounting

Stickman Dismounting

سازنده: ViperGames قیمت: رایگان دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 23 مگابایت زبان:

This War of Mine

11

بازی های ویدیویی را می توان یکی از بهترین راه ها برای انتقال احساسات به مخاطب قلمداد کرد. هنگام تجربه This War of Mine شاید اشک نریزید، اما اتفاقات آن به گونه ای رقم می خورند که تا مدت ها ذهن را درگیر خود می کند. بازی آمده تا حقایق تلخ جنگ را نشان دهد؛ حقایقی که باورشان حتی در قالب یک اثر ویدیویی هم می تواند هر انسانی را آزرده خاطر نماید: به میدان سختی ها قدم گذاشته اید، پس باید بخورید تا خورده نشوید. داستان بازی گروهی از انسان های بخت برگشته را روایت می کند که در تاریک ترین دوران جنگ سعی دارند تنها زنده مانده و از خانواده خود محافظت نمایند. مکانیزم های گیم پلی بازی به کنترل همین گروه باز می گردد.

برای زنده ماندن باید سعی کنید بسته به موقعیت، بهترین تصمیمات ممکن را بگیرید؛ تصمیماتی پیچیده و سخت که شاید انجام آن ها در هر بازی ویدیویی شرم آور باشد. روایت جالب This War of Mine از بی گناهان جنگ، گرافیک هنری استثنایی و انتخاب های تاثیر گذار باعث شدند تا بازی بازخوردهای بسیار مثبتی را دریافت کنید. حتی اگر قابلیت دانلود This War of Mine را روی اسمارت فون های خود ندارید، توصیه می کنیم این تجربه فراموش نشدنی را در کنسول ها یا رایانه های شخصی امتحان کنید.

This War of Mine

This War of Mine

سازنده: 11 bit studios قیمت: اندروید - 12.99 دلار / آی او اس - 14.99 دلار دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 375 مگابایت زبان:

Plague Inc

14

اوج ایده های دیوانه وار و سادیسمی را می توان در Plague Inc. یافت. اگر همچنان پس از دیالوگ معروف واس در تریلر فارکرای 3 به دنبال معنای دیوانگی هستید، باید بگوییم لازم نیست دیگر جستجو کنید، چون Plague Inc پاسخ سوال تان را خواهد داد. در این عنوان بازیکن وظیفه دارد با ساخت یک عامل بیماری زا مخرب، بشریت را به زوال بکشاند. روند آلوده سازی مناطق هم تا جایی ادامه پیدا می کند که تمام دنیا آلوده به بیماری شود. طبیعتا در این راه چالش های زیادی پیش رویتان است که تنها با پیشرفت ویروس قابلیت عبور از آن ها را خواهید داشت. اگر This War of Mine احساسی ترین عنوان لیست باشند، Plague Inc به راحتی می تواند عجیب ترین بازی مطلب لقب بگیرد.

Plague Inc

Plague Inc

سازنده: Ndemic Creations قیمت: اندروید - رایگان / ویندوز فون و آی او اس - 0.99 دلار دسته بندی:
سیستم عامل: iOS، اندروید و ویندوز فون حجم: 65.3 / 47 / 35 مگابایت زبان:

Farming Simulator 16

15

بازی Farming Simulator 16 آمده تا روی دیگر داستان مزرعه داری را به ما نشان دهد. در بازی خبری از آزادی عمل در ساخت و ساز با دوربینی از بالا نیست. شما اکنون وارد خود مزرعه شده و باید با کنترل دستی ماشین آلات محصولات خود را برداشت کرده، حیوانات را پروش داده و کسب درآمد کنید. نکته جالب اینجاست که ماشین ها تنها به تراکتور محدود نبوده و بازیکن می تواند با خرید وسایل دیگر فعالیت های خود را گسترش دهید. البته مراقب باک گازوئیل خود هم باشید. از دیدگاه کلی، Farming Simulator 16 هر چیزی که از یک عنوان مزرعه داری بخواهید را دارا بوده و با المان های مثبت خود می تواند ساعت ها سرگرم تان کند.

Farming Simulator 16

Farming Simulator 16

سازنده: GIANTS Software GmbH قیمت: 4.99 دلار دسته بندی:
سیستم عامل: iOS، اندروید و ویندوز فون حجم: 87.1 / 137 / 123 مگابایت زبان:

SimCity BuildIt

16

هر جا سخن از شهر سازی می آید، نام SimCity BuildIt می چرخد. شاید در نگاه اول، بازی را مشابه آثار هم سبک خود به نظر برسد، اما نکته ای که توانسته این عنوان را به قله موفقیت ها برساند، آزادی عمل فوق العاده اش است. به واسطه امکانات گسترده ای که بازی در اختیار بازیکن قرار می دهد، او می تواند با دستی کاملا باز شهر مورد علاقه خود را بسازد. نکته جالب اینجاست با وجود این که بخش ساخت و ساز SimCity BuildIt به خودی خود کاربر را ده ها ساعت سرگرم می کند، اما بازی پا را فراتر گذاشته و باید برای رفاه شهر خود هم تلاش نمایید.

باز کردن گره ترافیک، جمعیت زیاد و نا امنی تنها نمونه های کوچکی هستند که بازیکن می تواند با استراتژی های مناسب آن ها را از شهر خود بیرون کند. خبر خوب هم این است که بازی از مد آفلاین پشتیبانی کرده و برای تجربه اش نیازمند اینترنت نیستید.

SimCity BuildIt

SimCity BuildIt

سازنده: Electronic Arts قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 97.6 / 122 مگابایت زبان:

جیرینگ لند

18

مدیریت تنها با یک کلیک؛ المانی که پس از چند ثانیه تجربه جرینگ لند می توانید به آن پی ببرید. یکی از جذابیت های بازی هم به همین ویژگی اختصاص دارد. چون معمولا به دلیل پیچیدگی های خاص آثار مدیریتی، هستند بازیکن هایی که سمت این سبک نیایند. در این گونه مواقع بهترین راه تجربه عناوینی مانند جیرینگ لند خواهد بود. اما خود بازی: در جیرینگ لند باید به افسانه ای رنگ و بوی حقیقت ببخشید؛ افسانه ای که میان نسل ها دست به دست گذشته و نشان می دهد فردی با هدایت جیرینگ الممالک احتشامی، سرزمین جیرینگ لند را ساخته و با آباد نمودن آن، مهاجران را می پذیرد.

مکانیزم های گیم پلی بازی بسیار ساده بوده و برای دریافت پول تنها کافی است تا روی ساختمان ها کلیک کنید. با افزایش درآمد هم می توانید شعبه های بیشتری از هر کسب و کار بزنید. اما صبر کنید ببینیم، اگر بخواهید برای درآمدزایی روی هر مغازه کلیک کنید که خسته می شوید. اینجاست که با استخدام مدیران گوناگون قابلیت دریافت سود خودکار را پیدا خواهید کرد. جیرینگ لند در بازار داخلی از بهترین عناوینی مدیریتی به شمار می رود، همین مسئله باعث شده تا شاهد حضور آن در لیست باشیم.

جیرینگ لند

جیرینگ لند

سازنده: آناشید قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه ای) دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 26.7 مگابایت زبان:
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Iman_Heidary
    Iman_Heidary | ۱۷ خرداد ۱۳۹۵

    بكشيد تا كشته نشويد، نه بخوريد تا خورده نشويد !!!!!!!!

مطالب پیشنهادی