ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

فرایند تولید 7 نانومتری سال آینده به صورت آزمایشی به محصولات TSMC می آید

بسیاری از کاربران عادی احتمالا نه نام TSMC را شنیده اند و نه اینکه می دانند این شرکت دقیقا در چه حوزه ای فعالیت می کند، اما همانطور که خیلی از شما میدانید این کمپانی تایوانی ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۵ مهر ۱۳۹۵ | ۱۸:۴۵

بسیاری از کاربران عادی احتمالا نه نام TSMC را شنیده اند و نه اینکه می دانند این شرکت دقیقا در چه حوزه ای فعالیت می کند، اما همانطور که خیلی از شما میدانید این کمپانی تایوانی همان تولید کننده تراشه های سیلیکونی است که توان پردازشی تلفن های همراه و تبلت هایمان را تامین می کنند و از این لحاظ می توان آن را بخشی بسیار مهم از زنجیره تامینی دانست که یک سر آن به گجت های موبایلی مان ختم می شود.

Taiwan Semiconductor یا همان TSMC شرکتی است که مسئولیت تولید بخش اعظمی از چیپست های کوالکام، انویدیا و اپل را بر عهده دارد و در اصل محصولات آن صرفا نام این شرکت ها را یدک می کشند و کار اصلی تولید را TSMC بر عهده دارد. لذا وقتی که این کمپانی تصمیم می گیرد از تکنیک های تازه ای برای تولید محصولات جدیدش استفاده نماید، چنین خبری از اهمیت بسیار بالایی برای کل صنعت برخوردار است و حتی ممکن است در نهایت به ساخت گجت های بهتری بیانجامد.

همانطور که احتمالا در جریان هستید، پردازنده های موبایل در سال های اخیر مرتبا کوچک و کوچک تر شده اند و وقتی این اتفاق می افتاد تولید کننده نیز فضای بیشتری برای قرار دادن باتری درون اسمارت فون هایش در اختیار خواهد داشت.

در یک یا دو سال اخیر، بخش اعظمی از چیپست های پیشرفته بازار با بهره گیری از فرایند 14 نانومتری تولیده شده اند و به همین خاطر این چیپ ها علاوه بر آنکه میزان گرمای کمتری را در زمان عملکرد تولید می کنند، میزان مصرف انرژی شان نیز تقلیل یافته.

حالا با استناد به جدیدترین اطلاعات به دست آمده از نقشه راه این شرکت، TSMC در نظر دارد تا قبل از سال جدید در برخی از سفارشات دریافتی خود از فرایند 10 نانومتری استفاده نماید و حتی ابراز امیدواری کرده که سال آینده از فرایند 7 نانومتری نیز بهره بگیرد.

اما علت اهمیت این تصمیم از آن جهت است که فرایند تولید 10 نانومتری FinFET می تواند در کنار 50 درصد بهبود عملکرد چیپست، میزان مصرف انرژی آن را نیز تا چهل درصد کاهش دهد.

این خبر همچنین با در نظر داشتن نوآوری های اندکی که تا به الان در صنعت باتری رخ داده دارای اهمیت است. باید اشاره کنیم که تا به اینجا Helio X30 متعلق به مدیاتک از نخستین چیپی است که با استفاده از فرایند 10 نانومتری تولید شده.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی