ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

نگاهی به پنج پلتفرم رایگانی که می توانند جایگزین خوبی برای فوتوشاپ باشند

مسلما وقتی که صحبت از ویرایش تصاویر می شود، نام فوتوشاپ اولین اسمی است که به طور ناگهانی در ذهن هر فردی جای می گیرد و مطمئنا این اپلیکیشن گران قیمت، ارزش هر سکه ای که ...

نیما فرشین
نوشته شده توسط نیما فرشین | ۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۰

مسلما وقتی که صحبت از ویرایش تصاویر می شود، نام فوتوشاپ اولین اسمی است که به طور ناگهانی در ذهن هر فردی جای می گیرد و مطمئنا این اپلیکیشن گران قیمت، ارزش هر سکه ای که برای آن پرداخت می کنید را دارد. با این حال، قیمت این اپ قدرتمند، برای افراد عادی که استفاده محدودی از آن دارند کمی بالاست و شاید خرید فوتوشاپ برای شان مقرون به صرفه نباشد.

اما این افراد هم نباید نگران چنین موضوعی باشند؛ چرا که راه حل های رایگانی هم وجود دارند که می توان به وسیله آن ها و بدون پرداخت حتی یک ریال، عکس ها را با کیفیتی مناسب و قابل قبول ویرایش کرد. خوشبختانه با گسترده شدن دنیای اپلیکیشن ها، ویرایشگرهای تصاویر بسیاری روی موبایل ها و کامپیوترها توسعه یافته اند که اگر بهتر از فوتوشاپ نباشند بدتر از آن هم نیستند.

در ادامه این متن با دیجیاتو همراه باشید تا به معرفی پنج اپلیکیشنی بپردازیم که در کنار رایگان بودن شان، شباهت بسیاری با فوتوشاپ دارند و می توانند به بسیاری از نیازهای روزمره کاربران پاسخ دهند.

۱) Krita

برای مدت های طولانی تنها اپلیکیشن رایگانی که می توانست به رقابت با فوتوشاپ بپردازد، GIMP بود. اما پادشاهی این دو اپ، مدتی پیش آرام آرام و با ورود Krita به این حوزه، با خطر مواجه شد. اپلیکیشن مورد بحث توسط یک آرتیست طراحی شده و با وجود آنکه بیشتر تمرکز آن روی ابزارهای مختص طراحی معطوف گشته، بسیاری از مهمترین ابزارهای ویرایش تصویر را نیز در رابط کاربری خود جای داده است.

کار کردن با Krita برای کسانی که در گذشته با فوتوشاپ یا GIMP کار کرده بودند، بسیار راحت بود و کاربران تازه وارد به این اپلیکیشن می توانستند با کمی گشت و گذار در میان تنظیمات رابط کاربری آن از تمامی ویژگی ها و امکاناتش با خبر شوند. همانطور که گفته شد، تمرکز اصلی Krita روی امر طراحیست و قلم ها در این اپلیکیشن به لطف تکنولوژی های مختلف، بسیار کاربردی تر شده اند و عملکرد بهتری از خود نشان می دهند.

یکی از ویژگی های مهم قلم ها در Krita حالت «stabilizer» است که به وسیله آن،  لرزش های دست کاربر تا حدودی اصلاح می شوند و در ترسیم خطوط دقیق تر به کمک کاربر می آید. با این حال مهمترین ویژگی Krita، پشتیبانی از فایل های PSD است که به لطف آن می توانید تمامی فایل های فوتوشاپ خود را به این اپلیکیشن رایگان منتقل کنید و ادامه ویرایش های تان را روی آن ادامه دهید.

لینک دانلود: ویندوز، مک و لینوکس 

۲) PhotoScape X

PhotoScape مدت هاست که در حوزه طراحی و ویرایش تصاویر حضور دارد. اما چهره جدیدش بسیار بهتر از چیزیست که قبلا بود. PhotoScape ظاهری تازه به خود گرفته و تبدیل به یکی از کاربردی ترین ویرایشگرهای تصویر برای کاربران عادی شده است. سادگی رابط کاربری و استفاده آسان از PhotoScape مهمترین ویژگی آن است و حتی کاربرانی هم که برای اولین بار وارد آن می شوند، می توانند با چند کلیک ساده نحوه کار کردن با آن را یاد بگیرند و عکس هایشان را ویرایش کنند.

علاوه برا این، اگر مشکلی هم در روند کار پیدا کردید، می توانید با مراجعه به وبسایت این اپلیکیشن،‌ از تمامی راهنمایی های قدم به قدم توسعه دهندگان PhotoScape برای پیشبرد فعالیت های خود استفاده کنید. با استفاده از این اپلیکیشن کاربردی، قادر خواهید بود تا افکت های مختلفی روی عکس های تان اعمال کنید و به وسیله آن روی تصاویر مورد نظر خود استیکر بچسبانید.

تنظیمات ساده تری هم مانند برش تصاویر و یا تغییر ابعاد عکس ها هم در میان ابزارهای PhotoScape دیده می شود که بسته به نیاز خود می توانید از آن ها بهره بگیرید. از جمله ویژگی های جذاب PhotoScape، طراحی فایل های GIF است که این روزها طرفداران پر و پا قرصی برای خود به دست آورده اند.

لینک دانلود: ویندوز و مک

۳) Photoshop Fix

اگر نگاهی به اطرف تان بیاندازید، می بینید که عکس گرفتن با دوربین های موبایل به کاری روزمره تبدیل شده و تقریبا همه ما به نحوی از لنزهای قدرتمند تلفن های هوشمند برای ثبت لحظات خوب زندگی مان استفاده می کنیم. همین عامل باعث شده تا ویرایشگرهای تصاویر موبایلی هم از اهمیت و محبوبیت قابل توجهی برخوردار شوند. اما مسلما برای ویرایش عکس های ساده ای که با تلفن های هوشمند گرفته می شوند نیازی به ابزارهای پیچیده و قدرتمند نیست و استفاده از اپلیکیشنی مانند Photoshop Fix می تواند بسیار کاربردی و در عین حال کافی باشد.

Photoshop Fix برای مدت ها یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پلتفرم iOS بود و کاربران اندرویدی از تجربه آن روی تلفن های هوشندشان بی نصیب مانده بودند. اما اگر اخبار اپلیکیشن ها را دنبال کرده باشید، حتما می دانید که این رویه مدتی پیش تغییر کرد و حالا کاربران پلتفرم اندروید نیز می توانند از این اپ قدرتمند روی موبایل های شان بهره ببرند.Photoshop Fix یک ویرایشگر ساده اما کاربردیست که کاربران به واسطه آن می توانند نقاط ضعف عکس هایشان را از بین ببرند و افکت های ساده ای برای زیبایی بیشتر به آن ها بیافزایند.

Adobe Photoshop Fix

Adobe Photoshop Fix

سازنده: Adobe قیمت: رایگان دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید و iOS حجم: 169 مگابایت زبان:

۴) Fragment

مطمئنا صدها ابزار مختلف و عجیب و غریب فوتوشاپ به کار پدر و مادرهایمان و افرادی که کمتر از تکنولوژی سر در می آورند، نمی آیند. آن ها اغلب نیاز به پلتفرمی دارند که بتوانند تمامی عکس هایشان را به صورت پیوسته در آن مشاهده کنند و در صورت نیاز تغییراتی ساده ای روی آن ها اعمال کنند. Fragment در واقع اپلیکیشنیست که برای چنین افرادی توسعه یافته و آن ها می توانند تنها با چند کلیک ساده، تغییراتی ملموس در تصاویرشان ایجاد کنند.

می توانید به وسیله این اپ، عکس هایتان را برش دهید و یا در صورت نیاز جهت شان را تغییر دهید. علاوه بر این، قادر هستید با اعمال چند افکت ساده در تصاویر خود تغییرات گسترده ای به وجود آورید و نهایتا از طریق خود اپلیکیشن، عکس های تان را در صفحه های اجتماعی خود با دیگران به اشتراک بگذارید. نکته جالب در مورد Fragment آن است که این اپلیکیشن از فایل های PSD و HDRI هم پشتیبانی می کند و می توانید از فایل های قدیمی خود روی این اپ استفاده کنید.

لینک دانلود: ویندوز، مک و لینوکس

۵) Picture.st

از اپلیکیشن های مختلف ویرایشگر تصاویر گفتیم و حالا نوبت به متفاوت ترین پلتفرمی رسیده که در این لیست پنجگانه قرار گرفته است. شاید برای تان پیش آمده باشد که بخواهید تنها یک عکس ساده را برای نیاز خاصی و در زمانی بسیار محدود، ویرایش کنید. اما مسلما برای ویرایش تصاویر نیازمند اپلیکیشن های گوناگون هستید. علاوه بر این، برای استفاده از اپ ها می بایست در قدم اول آن ها را نصب کنید که گاها کار زمان گیریست.

اگر جزو چنین افرادی هستید باید بگوییم که خبرهای خوشی برای تان داریم. Picture.st وبسایتیست که با مراجعه به آن می توانید عکس هایتان را بدون نیاز به هیچ اپلیکیشن خاصی ویرایش کنید. این ویرایشگر آنلاین امکاناتی همچون تنظیمات اکسپوژر، کنتراست و ستوریشن را در اختیارتان قرار می دهد و می توانید از طریق آن تغییرات گسترده و قابل قبولی روی عکس های تان به وجود آورید.

علاوه بر این، Picture.st فیلترهای مختلفی را در اختیارتان قرار می دهد که به وسیله آن ها می توانید کمی بر زیبایی عکس های خود بیافزاید و جلوه تازه ای به تصاویر خود ببخشید. در کنار تمامی ویژگی های گفته شده، ابزار های ساده ای که در تمامی ویرایشگرهای تصاویر دیده می شوند، روی فضای آنلاین Picture.st هم حضور دارند که دسترسی به هر یک از آن ها از طریق چند کلیک ساده میسر می شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • siavash habibi
    siavash habibi | ۲ اسفند ۱۳۹۵

    اگر خواستید جایگزینهای ارزانتر از فتوشاپ رو هم در نظر بگیرید، بنده
    Affinity Designer رو پیشنهاد میکنم.۴۰ دلار قیمتش هست و لایسنس رو مادام العمر خواهید داشت.

  • seyyed_mohammad_amin_Javadi
    seyyed_mohammad_amin_Javadi | ۲ اسفند ۱۳۹۵

    جاى گيمپ خالى :)

  • یحیی خالدی
    یحیی خالدی | ۱ اسفند ۱۳۹۵

    لینکی که برای PhotoScape گذاشتین مربوط به نسخه پرو میشه که قیمتش 30 دلاره

    • یحیی خالدی
      یحیی خالدی | ۱ اسفند ۱۳۹۵

      اینم لینک نسخه رایگان
      http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

  • arman
    arman | ۱ اسفند ۱۳۹۵

    هیچکدوم قایل مقایسه با فوتوشاپ نیست

    • | ۱ اسفند ۱۳۹۵

      چطوری در عرض یک و نیم ساعت به این نتیجه رسیدی که هیچ کدوم به پای فتوشاپ نیستن :/ وای خدای من
      ماه ها یا حتی سال ها صرف این نرم افزار ها مخصوصا نرم افزار اولی همون کریتا کن ، داکیومنت هاشونو بخون
      چند تا ایراد می تونم بگیرم ازش
      ١قیمت بسیار بالا ٨ میلیون ناقابل!
      ٢حجم زیاد نرم افزار
      ٣نرم افزار سنگنیه و سیستم بالا می خواد
      البته من فقط آشنایی با کریتا دارم و اونو بلد نیستم ولی با گیمپ کار کردم من قرار بود یه بنر واسه یه مدرسه هنرستان طراحی کنم از قرار معلوم فتوشاپ رو سیستمشون مصب نبود خیلی قشنگ رفتم گیمپ کم حجم رو دانلود کردم و با اون بنر زیبایی رو طراحی کردم
      یه جاهایی هم هست که فتوشاپ به درد نمی خوره
      گیمپ بر خلاف فتوشاپ اونقدری کم و سبکه که به راحتی حتی تو برد های ریزبری پای هم اجرا میشه کرد
      البته داکمیومنت های خیلی زیادی واسه گیمپ هم هستن که اگه اونارو کامل بخونی می تونی با اون کارهای حرفه ای هم بدی
      از جمله ایرادات گیمپ پشتیبانی نکردن متد cymk است که خداروشکر هیچ وقت بهش نیاز نداشتم
      البته کریتا cymk رو قشنگ پشتیبانی میکنه ولی من باهاش کار نکردم چون نیازی ندیدم , گیمپ نیازامو براورده کرده اگه یه جا cymk میازم شد شاید سراغ کریتا رو هم گرفتم

  • | ۱ اسفند ۱۳۹۵

    پ چرا گیمپ تو لیست نیست:/

مطالب پیشنهادی