ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

جعبه ابزار: چهار اپلیکیشن مفید برای یادگیری زبان های جدید

یاد گرفتن یک زبان جدید ابدا کار راحتی نیست. شاید هفته ها و ماه ها تمرین لازم باشد تا فقط به ضروریات مسلط شوید و بتوانید منظورتان را به طرف مقابل برسانید. اما دانستن این ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۰

یاد گرفتن یک زبان جدید ابدا کار راحتی نیست. شاید هفته ها و ماه ها تمرین لازم باشد تا فقط به ضروریات مسلط شوید و بتوانید منظورتان را به طرف مقابل برسانید. اما دانستن این که با یاد گرفتن زبان می توانید با فرهنگ های گوناگون آشنا بشوید و دوستان تازه ای برای خود پیدا کنید، تمام سختی های راه را برایتان شیرین می کند.

در جعبه ابزار این هفته چهار اپلیکیشن بسیار مفید را به شما معرفی می کنیم که می توانند شما را در یادگیری زبان های زنده و پر کاربرد دنیا کمک کنند. البته بعضی از این اپ ها برای آموزش زبان نیستند و روی آن ها باید به عنوان ابزاری برای تسهیل یادگیری تان حساب باز کنید.

مجموعه اپلیکیشن های Mondly

تیم ATi Studios تبحر خاصی در ساخت اپلیکیشن های آموزش زبان دارد. مجموعه اپلیکیشن های آموزشی این استودیو (تحت عنوان Mondly) بیش از 30 زبان زنده دنیا را در بر می گیرند که پر طرفدارترین آن ها اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی، ژاپنی، اکراینی و کروات هستند.

روند آموزشی این اپلیکیشن ها مشابه همان چیزی است که قبلا در Memrise و Duolingo دیده بودیم. هر زبان طی درس های جداگانه به شما آموزش داده می شود که هر کدام سطح سختی متفاوتی دارند.

مثلا برای زبان اسپانیایی در سطح مبتدی باید تمرینات مختلفی را برای یادگیری قواعد دستوری، تلفظ درست کلمات و یادگیری واژگان جدید انجام بدهید تا مجوز ورود به مراحل بعدی برایتان صادر شود.

جالب است بدانید که Mondly یک اپلیکیشن جداگانه برای آموختن زبان شیرین فارسی هم دارد که البته ممکن است از مثال ها و نحوه آموزش عجیب و غریب آن کمی متعجب شوید! برای دانلود مجموعه اپلیکیشن های Mondly می توانید به این لینک مراجعه کنید.

Babbel

یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین اپلیکیشن های آموز زبان. بابل فقط از 14 زبان پشتیبانی می کند، اما همین تعداد کم را با کیفیت بسیار بالا به شما آموزش می دهد. هر درس بابل در حکم یک کلاس 10-15 دقیقه ای است که طی آن مهارت های مختلف زبان تان را ارتقا می دهید.

بابل یک اپلیکیشن مکالمه محور است، بنابراین سعی می کند که هر زبان را از طریق مکالمات روزمره به شما آموزش دهد؛ روشی عالی که مطمئنا از حفظ کردن یک مشت قواعد دستوری برایتان موثر تر و مفید تر ظاهر می شود.

مکالمات از چیزهای ساده ای مثل سلام و احوالپرسی و صحبت در مورد آب و هوا شروع می شوند تا به مکالمات پیشرفته تری در مورد بیان احساسات و خرید کردن و مسافرت و ... برسید. البته رسیدن به سطح های بالا نیازمند آن است که به توسعه دهندگان اپلیکیشن حق اشتراک بپردازید.

Babbel – Learn Languages

Babbel – Learn Languages

سازنده: Babbel قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 135 / 22.1 مگابایت زبان:

Dictionary Linguee

طبیعتا دیکشنری نمی تواند وسیله ای برای یادگیری و تسلط بر یک زبان باشد، اما می تواند به این فرآیند سرعت ببخشد. لینگویی در زمره دیکشنری های موبایل یکی از بهترین هاست.

بزرگترین مزیت این اپلیکیشن را باید جابجایی سریع میان دو زبان بدانیم. مثلا اگر مشغول یادگیری اسپانیایی هستید، می توانید واژه اسپانیایی مد نظرتان را سریعا به چند زبان دیگر ترجمه کنید تا معنی و کاربرد هر کدام در جمله را بدانید.

نکته خوب این که لینگویی در حالت آفلاین هم کار می کند، بنابراین بدون اینترنت هم می توانید به آرشیو واژگان خوب آن دسترسی داشته باشید. از آنجا که لینگویی اپلیکیشن مستقلی برای آموزش زبان نیست، توصیه می کنیم که آن را در کنار اپلیکیشن آموزشی مورد علاقه تان نصب کنید.

Dictionary Linguee

Dictionary Linguee

سازنده: Linguee GmbH قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 53.6 / 68.4 مگابایت زبان:

Phrasebook

هر اپلیکیشنی برای آموزش زبان سبک خاصی دارد، Phrasebook هم تمرکز خود را بر اصطلاحات روزمره هر زبان قرار داده و آن ها را به طور طبقه بندی شده به شما می آموزد. سلام و احوال پرسی، خرید کردن، غذا خوردن، صحبت های دوستانه و ... موضوعاتی هستند که با مراجعه به آن ها می توانید اصطلاحات شان را یاد بگیرید.

یکی از نقاط قوت Phrasebook آموزش های صوتی آن هستند. هر اصطلاحی که در اپلیکیشن ارائه شده را می توانید با لهجه سلیس بشنوید، و برای آن که کلمات را خوب ادا کنید شما هم صدایتان را ضبط کرده و با صدای گوینده مقایسه کنید.

فکر می کنیم Phrasebook بیش از همه برای کسانی کاربرد داشته باشد که به سفرهای خارجی می روند و می خواهند در سریع ترین زمان ممکن اصطلاحات ضروری هر زبان را یاد بگیرند. این خصوصیت باعث شده که میلیون ها نفر آن را در موبایل هایشان نصب کنند.

خوشبختانه اپلیکیشن به اینترنت وابسته نیست و به طور آفلاین هم می توانید به اصطلاحات دسترسی داشته باشید. البته برای دسترسی به آرشیو کامل اپلیکیشن بایستی آن را با پرداخت درون برنامه ای به نسخه حرفه ای ارتقا دهید.

Phrasebook - Learn Languages

Phrasebook - Learn Languages

سازنده: Bravolol Limited قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 83.5 / 47.4 مگابایت زبان:

در جعبه ابزار این هفته مواردی معرفی شد که تا کنون به آن ها نپرداخته بودیم. با این حال دنیا اپلیکیشن های آموزش زبان بسیار گسترده است. بنابراین از شما دعوت می کنیم اپلیکیشن های یادگیری زبان محبوب تان را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی