ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

رئیس اتحادیه صنف رایانه تهران: برخی فروشگاه ها کالای دست دوم را به جای نو می فروشند

رئیس اتحادیه صنف رایانه تهران در گفتگو با خبرنگاران از فروش کالاهای دست دوم به جای نو در برخی از فروشگاه های فیزیکی و اینترنتی خبر داد و گفت: در واحدهای صنفی فیزیکی کالا در معرض ...

حسام الدین جعفری
نوشته شده توسط حسام الدین جعفری | ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۰

رئیس اتحادیه صنف رایانه تهران در گفتگو با خبرنگاران از فروش کالاهای دست دوم به جای نو در برخی از فروشگاه های فیزیکی و اینترنتی خبر داد و گفت: در واحدهای صنفی فیزیکی کالا در معرض بازدید است و اگر بازرس به آن شک کند امکان بررسی وجود دارد، اما در فروشگاه اینترنتی کالا در معرض دید نیست و از این رو تعداد کالاهای دست دویی که به جای نو فروخته و از سوی مشتری مرجوع می‌شوند در فروشگاه‌های اینترنتی بیشتر از بازار سنتی است.

سید مهدی میرمهدی در ادامه سخنانش به پرونده های متعدد در این رابطه اشاره کرد و اذعان داشت: در یک مورد شکایت فروشنده متخلف کالای دو سال کار کرده را به جای نو فروخته بود و حتی دستگاه‌های گران‌ قیمتی در اتحادیه کارشناسی شده‌اند که استوک بودن آنها محرز شده است و به پلمب چندین واحد صنفی متخلف به مدت یک هفته منجر شد.

وی همچنین در ادامه به توضیح چگونگی گمراه شدن خریداران پرداخت و گفت: متخلفان با اسپری‌ براق‌ کننده امبرسیل کالای صوتی و تصویری، لوازم خانگی و IT را مانند کالای نو تمیز می‌کنند. کالای آکبند پس از باز شدن بوی نویی دارد که این اسپری همان بو را ایجاد می‌کند و باعث گمراهی خریدار می شود.

بنابر سخنان میرمهدی فروشگاه های اینترنتی از داشتن میز کیوسی منع هستند. به گفته وی متخلفان روی این میز بدون حضور گرد و غبار و اثر انگشت به تمیز کردن و بازسازی کالاهای دست دوم می پردازند. اما با این حال با مراجعه به دفتر فروشگاه های اینترنتی می توان میز مورد اشاره را مشاهده کرد.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران به خریداران توصیه کرد که حتماً فاکتور کالای خریداری شده خود را از فروشگاه ها با خط فروشنده و مهر و امضای آن واحد صنفی و قید شماره سریال دستگاه دریافت کنند.

وی در ادامه سخنانش گفت: در صورت بروز تخلف کارشناس اتحادیه می‌تواند زمان استارت خوردن دستگاه، زمان اتصال دستگاه به برق و حتی میزان ساعات روشن بودن دستگاه را تشخیص دهد که داشتن فاکتور معتبر احقاق حقوق را برای مصرف‌کننده ممکن می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (14 مورد)
  • sorush33
    sorush33 | ۳۰ اسفند ۱۳۹۵

    دست هرکی در جیب دیگری!
    بار ها شنیدم بعضی فروشنده ها جنس دسته دوم را حتا بازدن هولوگرام،به اسم کالای نو غالب مشتری کردند

  • M o h s e n
    M o h s e n | ۲۳ اسفند ۱۳۹۵

    Inglourious Basterds ... .

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی