ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

جادوی فرانسوی ها؛ با بهترین بازی های شرکت گیم لافت آشنا شوید

با وجود اینکه از گیم لافت همیشه به عنوان یکی از پیشروهای صنعت ساخت بازی برای تلفن های هوشمند یاد می شود اما متاسفانه وضعیت آن ها در یک سال و نیم گذشته اصلا مناسب ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۰

با وجود اینکه از گیم لافت همیشه به عنوان یکی از پیشروهای صنعت ساخت بازی برای تلفن های هوشمند یاد می شود اما متاسفانه وضعیت آن ها در یک سال و نیم گذشته اصلا مناسب نبوده و فرانسوی ها فاصله زیادی با موفقیت های خود داشته اند. به همین دلیل، برای مطلب پیش رو تصمیم گرفتیم نگاهی به بهترین بازی های این شرکت معروف در این دوره تاریک انداخته و بهترین هایشان را معرفی کنیم.

پیش از آنکه به سراغ برترین عناوین گیم لافت در یک سال و نیم گذشته برویم، بد نیست این نکته را اضافه نماییم که سیاست های کنونی گیم لافت نشان می دهند که آن ها از اشتباهات پیشین خود درس گرفته و این کمپانی می خواهد به مسیر اصلی بازگردد. خوب بیش از این مقدمه را طولانی نمی کنیم؛ این شما و این جذاب ترین بازی های گیم لافت در دوران افولش!

City Mania: Town Building Game

انتخاب بین Little Big City 2 و City Mania: Town Building Game سخت بود ولی نهایت تصمیم گرفتیم عنوان «جدیدتر» فرانسوی ها را انتخاب کنیم. علت این تصمیم هم فاصله زمانی یک ساله بین عرضه این دو بازی است که باعث شد City Mania تفاوت های مثبت خیلی کمی نسبت به دیگر بازی محبوب گیم لافت در سبک شبیه ساز ساخت شهر داشته باشد.

همانند گذشته، با City Mania هم شما باید شهر خود را توسعه داده و با ساختمان های گوناگون، آن را به رویایی ترین منطقه ممکن برای زندگی تبدیل کنید. گرافیک زیبا، مکان های زیاد و وجود گستردگی در بخش های مختلف City Mania نشان داد که گیم لافت حتی در دوران افولش می تواند یک تجربه دلنشین و فراموش نشدنی از بازی های شهرسازی را به بازیکن ها هدیه بدهد.

City Mania: Town Building Game

City Mania: Town Building Game

سازنده: Gameloft قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: iOS، اندروید و ویندوز فون حجم: 342 / 40 / 750 مگابایت زبان:

Gangstar New Orleans

https://digiato.com/wp-content/uploads/2017/03/unnamed-w600-1.jpg

می دانید بخش عجیب ماجرا کجاست؟ خیلی وقت ها از دیدگاه مکانیزم های گیم پلی با عنوان خوبی رو به رو هستیم ولی متاسفانه تصمیم های اشتباه گیم لافت یا مشکلات عجیب گرافیکی موجب می شوند تا بازی به جایگاه واقعی خود نرسد. Gangstar New Orleans یکی از اپلیکیشن هایی بود که فدای همین مشکلات شد؛ جدا از همیشه آنلاین بودن بازی، بهینه نبودن این عنوان و باگ های گرافیکی تاثیر منفی زیادی روی تجربه نهایی بازیکن گذاشتند.

البته المان های مثبت Gangstar New Orleans به گونه ای بودند تا حدودی از این نقاط ضعف چشم پوشی کنیم و بازی را به لیست راه دهیم. همانند قسمت های پیشین، New Orleans هم الهام گرفته از مجموعه معروف جی تی ای بوده و اینجا شما به ماجراجویی در دنیایی عظیم می روید که در آن قابلیت انجام فعالیت های گوناگون، مشابه بقیه بازی های Open World، را خواهید داشت.

Gangstar New Orleans

Gangstar New Orleans

سازنده: Gameloft قیمت: رایگان دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 824 / 761.5 مگابایت زبان:

N.O.V.A. Legacy

Legacy می تواند یک مسیر جدیدی برای گیم لافت باشد. بعد از اینکه فرانسوی ها گفتند خواهان بازسازی قسمت ابتدایی سری معروف N.O.V.A. در قالب یک اپلیکیشن «20 مگابایاتی» هستند خیلی ترسیدیم. چون قبلا گیم لافت از این ایده برای بازسازی Real Football [بررسی دیجیاتو] استفاده کرده بود که نتایج اسف باری را به همراه داشت. اما خوشبختانه Legacy به سرنوشت Real Football دچار نشد.

شاید از دیدگاه مکانیزم های گیم پلی یا گرافیک با عنوانی به مراتب ضعیف تر از N.O.V.A. 3 رو به رو باشیم اما نکته اینجاست که نسبت به حجم 20 مگابایتی Legacy شما یک تجربه جذاب و استاندارد از سبک شوتر را به خود هدیه می دهید. اگر Real Football سیاست جدید گیم لافت نسبت به عرضه بازی های کم حجم را نا امید کننده نشان می داد، Legacy توانست دید منفی بازیکن ها نسبت به این تصمیم را عوض کند.

N.O.V.A. Legacy

N.O.V.A. Legacy

سازنده: Gameloft قیمت: رایگان دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 24 مگابایت زبان:

Asphalt Xtreme: Rally Racing

https://digiato.com/wp-content/uploads/2016/11/Asphalt-Xtreme-ios.jpg

در آشوب بازار سال گذشته، Asphalt Xtreme مرهمی بود بر دل علاقه مندان به ساخته های گیم لافت؛ با وجود اینکه 2016 یکی از بدترین دوره های کاری فرانسوی ها به حساب می آید اما آن ها با Asphalt Xtreme نشان دادند که همچنان امیدی به این کمپانی معروف هست. عنوانی که با اختلاف بهترین بازی پارسال گیم لافت هم شمرده می شود و گیم لافت همانند همیشه ساعت ها سرگرمی به علاقه مندان به بازی های ریسینگ هدیه داد.

بزرگترین المان مثبت Asphalt Xtreme استفاده از ایده «مسابقات بیابانی» است .با وجود اینکه پیشرفت های Asphalt Xtreme همانند آسفالت 8 نبود اما گیم لافت به کمک استفاده از همین المان جذاب توانست موفقیت های گذشته را تکرار کند. جدا از آنکه گرافیک استثنایی، ماشین های مختلف با هندلینگ گوناگون و البته طراحی خوب پیست ها هم روی این مسئله بی تاثیر نبودند.

Asphalt Xtreme

Asphalt Xtreme

سازنده: Gameloft قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید، iOS و ویندوزفون حجم: 950 / 1160 / 1050 مگابایت زبان:

Iron Blade - Medieval Legends

شاید از حضور Iron Blade تعجب کنید. چون در بررسی این عنوان، تا می توانستیم گیم پلی جدیدترین ساخته گیم لافت کوبیدیم و آن را ضعیف خواندیم. بنابراین برای چه Medieval Legends را قرار دادیم؟ خیلی سادست؛ انتخاب بین بد و بدتر! متاسفانه وضعیت عناوین یک سال و نیم گذشته گیم لافت به قدری اسفناک است که نهایت به انتخاب Medieval Legends روی آوردیم.

البته اشتباه نکنید، Iron Blade عنوان سرگرم کننده ای بوده و ضمن داشتن یک گرافیک استثنایی حتی اگر از نگاه بازی های سبک Idle یا همان کلیکی به مکانیزم های گیم پلی آن نگاه کنیم همچنان می توانیم ساعت ها تجربه سرگرم کننده با این عنوان داشته باشیم. شما در این عنوان که نقش یک تمپلار را دارید، تنها باید با ضربه روی صفحه اسمارت فون دشمنان را بکشید. چون شخصیت اصلی خودش حرکت می کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • محمد هروی
    محمد هروی | ۱۷ خرداد ۱۳۹۶

    آسفالت ۸ چی شد ???!!!!!!!

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی