ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

رین اسپید اسنپ؛ ایده ای برای ساخت خودروهای اشتراکی آینده

رین اسپید یک خودروساز سوئیسی است که در زمینه بازسازی، تقویت و تولید خودرو فعالیت می کند، با این حال در سال های اخیر نام این کمپانی بیشتر به خاطر ارایه کانسپت های مدرن و ...

سعید علیپور
نوشته شده توسط سعید علیپور | ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۰

رین اسپید یک خودروساز سوئیسی است که در زمینه بازسازی، تقویت و تولید خودرو فعالیت می کند، با این حال در سال های اخیر نام این کمپانی بیشتر به خاطر ارایه کانسپت های مدرن و متفاوت بر سر زبان ها افتاده است.

این شرکت اخیرا باز هم از یک کانسپت عجیب رونمایی کرده که طبق برنامه ریزی ها قرار است ماه آینده میلادی در نمایشگاه CES در معرض دید عموم قرار گیرد. این کانسپت خودران، اسنپ (Snap) نام داشته و در اصل شامل یک شاسی و بدنه جدا از هم می شود.

شاسی اسکیت برد مانند اسنپ اجزای پیشرانه ای الکتریکی را در خود جای داده و با توجه به مستقل بودن می تواند به بدنه هایی با کاربری متفاوت متصل شود. مهندسین سوئیسی معتقدند که با این ایده تا حد بسیار زیادی در منابع و سرمایه های مالی صرفه جویی می شود.

نکته جالب اینکه در صورت در دسترس بودن پیشرانه یا شاسی بهتر نیز می توان به راحتی هر کدام از این موارد را تغییر داد.

در داخل بدنه ای که برای جابجایی مسافرین تدارک دیده شده، انبوهی از صفحات لمسی وجود دارند. به وسیله این صفحات، هر کدام از سرنشینان از طریق سنسورهایی مثل اسکنر عنبیه احراز هویت می شوند؛ بعد از شناسایی افراد حاضر، موزیک های مورد علاقه، صفحات وب و مقاصد پرکاربرد هر کدام از آنها در دسترسشان قرار می گیرد.

به گفته رین اسپید، از اتاقک کانسپت جدید می توان به عنوان یک دفتر کار متحرک نیز استفاده نمود.

همانند کانسپت های قبلی رین اسپید، اسنپ نیز از قابلیت های جالبی برخوردار است. برای مثال در کابین این مفهومی مدرن ربات هایی هوشمند وظیفه انجام برخی کارها را برعهده گرفته اند، گلدان های نعناع و تمشک نیز برای ایجاد فضایی متفاوت در داخل خودرو حضور داشته و احتمالا به نوعی نشان دهنده اهمیت محیط زیست برای رین اسپید هستند.

ایده مهندسین رین اسپید در واقع از ساختار قدیمی Body on Frame که امروزه در برخی از شاسی بلندها و کامیون ها رواج دارد، اقتباس شده است. همانطور که در بالا نیز اشاره شد، در این ساختار بدنه مستقل از شاسی بوده و بعدا بر روی آن سوار می شود.

چنین ایده ای می تواند زمینه ساز تولید انبوه خودروهای اشتراکی آینده باشد، خودروهایی که تنها به وسیله اپلیکیشن جهت عبور و مرور افراد به کار گرفته می شوند و مالک شخصی نخواهند داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • z12
    z12 | ۲۰ آذر ۱۳۹۶

    اونا تو چه فکرن
    سایپا تو چه فکره

    برکات انقلاب هم که تموم شدنی نیست ?

مطالب پیشنهادی