ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی سامسونگ گلکسی A8 و A8 پلاس؛ تا مرز بی کران

چند سال قبل اگر یک موبایل با کیفیت می خواستید راهی غیر از خرید پرچمداران گران قیمت نبود و موبایل های اقتصادی، محصولاتی نه چندان دوست داشتنی محسوب می شدند. اما به مرور شرکت هایی ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۲۳:۳۰

چند سال قبل اگر یک موبایل با کیفیت می خواستید راهی غیر از خرید پرچمداران گران قیمت نبود و موبایل های اقتصادی، محصولاتی نه چندان دوست داشتنی محسوب می شدند. اما به مرور شرکت هایی مثل وان پلاس و شیائومی چین ظاهر شدند و موبایل هایی با قیمت مناسب اما کیفیت ساخت بالا و امکانات قابل قبول به بازار عرضه کردند.

هجوم این شرکت ها سامسونگ را وادار کرد در سال ۲۰۱۵ موبایل های سری A را به میدان بیاورد، میان رده هایی که بر خلاف گذشته از نظر کیفیت ساخت با پرچمداران سری S فاصله کمتری داشتند. در این خانواده جدید شاهد محصولات متنوعی با اندازه های مختلف بودیم که همگی بدنه فلزی داشتند، گلکسی A7، A5، A3 و A8 که البته این آخری کمی متفاوت از برادران دیگر خود به نظر می رسید.

حالا به نظر می رسد سامسونگ تصمیم گرفته ترکیب خانواده میان رده های خود را تغییر دهد. بر اساس اعلام شرکت کره ای، گلکسی (A5 (2017 و (A7 (2017 (بررسی دیجیاتو) قرار است با گلکسی A8 و A8 Plus جایگزین شوند. با این تغییر، حالا عدد ۸ مقابل نام تمام پرچمداران و میان رده های سامسونگ به چشم می خورد و این موضوع هماهنگی بیشتری ایجاد می کند. بر اساس گزارش ها، شرکت کره ای قصد دارد میان رده های جدید را کمتر از یک ماه دیگر، در نمایشگاه CES 2018 به صورت جهانی معرفی کند. به مناسبت شب یلدای دوست داشتنی قصد داریم این میان رده های جدید و به روز سامسونگ را برررسی کنیم. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

طراحی

در سال ۲۰۱۵ بدنه فلزی به میان رده های سامسونگ آمد و حالا در A8 های ۲۰۱۸، شاهد اضافه شدن صفحه نمایش کم حاشیه موسوم به اینفینیتی هستیم که چند ماه پیش روی گلکسی اس ۸ (بررسی دیجیاتو) و نوت ۸ (بررسی دیجیاتو) معرفی شده بود. این تغییر باعث شده در A8 هم مثل پرچمداران قبلی حسگر اثر انگشت به پشت بدنه انتقال پیدا کند. اما بر خلاف پرچمداران سامسونگ، این بار مقداری حاشیه فیزیکی اطراف صفحه نمایش به چشم می خورد و این موضوع باعث شده به سختی قادر باشید میان رده های جدید را از LG Q6 یا حتی G6 (بررسی دیجیاتو) تشخیص دهید.

در هر دو مدل، حسگر اثر انگشت به زیر لنز دوربین منقل شده که در مدل کوچک تر با توجه به ابعاد ۵.۶ اینچی دستگاه به خوبی زیر انگشت کاربر قرار می گیرد، اما در نسخه پلاس ۶ اینچی دسترسی به آن کمی سخت تر خواهد بود. این موضوع حتی باعث می شود گاهی اوقات دست کاربر به جای حسگر، لنز دوربین را لمس کند و باعث کثیفی آن شود.

فریم فلزی از A5 و A7 سال ۲۰۱۷ به میان رده های جدید آمده و روی آن همه جزئیات مثل سابق است. پایین بدنه جک هدفون و USB-C، سمت راست اسپیکر مونو و دکمه پاور، بالای بدنه درگاه کارت حافظه و سیم کارت و در سمت چپ درگاه سیم کارت و دکمه های صدا. یک تغییر جزئی اینکه دکمه های صدا در نسل جدید با یکدیگر یکپارچه شده و دیگر مثل قبل جدا از هم نیستند.

اما تغییر مهم تر اینکه حالا در نمای روبروی بدنه دو دوربین سلفی به چشم می خورد. میان رده جدید سامسونگ ضمناً مثل موبایل های سونی به شکل همزمان از سیم کارت دوم و کارت حافظه پشتیبانی می کند و نیازی نیست برای استفاده بین آنها یکی را انتخاب کنید. A8 و +A8 هر دو با داشتن گواهی IP68 در مقابل آب مقاوم هستند.

در نبود دکمه هوم فیزیکی، حالا مثل پرچمداران اخیر سامسونگ یک دکمه مجازی در بخش پایین صفحه نمایش به چشم می خورد که وقتی ۲ بار روی آن تپ کنید صفحه نمایش روشن می شود. در مجموع باید گفت سامسونگ به خوبی در A8 و +A8 موفق شده میان رده هایی با کیفیت ساخت بالا خلق کند.

نمایشگر

سامسونگ در موبایل های اقتصادی اش هم از نمایشگر OLED استفاده می کند، بنابراین تعجبی ندارد که نسل جدید میان رده های حرفه ای این کمپانی کره ای هم به پنل های سوپر امولد مجهز باشند، البته با این تفاوت که نسبت تصویر 18.5:9 یا همان «نمایشگر بیکران» جایگزین نسبت تصویر استاندارد 16:9 شده است.

گلکسی A8 و مدل پلاس آن به ترتیب صفحه نمایش 5.6 و 6 اینچی با رزولوشن تقریباً تمام اچ دی (2220×1080 پیکسل) دارند. طبیعیست که مدل کوچک تر، تراکم پیکسلی بالاتری را ارائه می کند و به همین دلیل کیفیت و وضوح آن بیشتر به نظر می رسد.

همانند تمام پنل های سوپرامولد سامسونگ (با چیدمان خاص ماتریس پنتایل) کمی تغییر رنگ در زوایای مختلف در گلکسی A8 هم دیده می شود، یعنی بسته به زاویه دید ممکن است هاله ای سبز، آبی یا قرمز را روی نمایشگر ببینید که البته مشکل خاصی را در خوانایی دستگاه ایجاد نمی کند.

کیفیت تصویر و پویایی رنگ های نمایشگر گلکسی A8 اگرچه به پرچمداران این شرکت (به خصوص گلکسی نوت 8) نمی رسد اما به مراتب بهتر از میان رده های بازار است و استاندارد جدیدی را در این سطح از بازار رقم می زند. همچون گذشته، حالت تصویر Adaptive در منوی تنظیمات نمایشگر بیشترین وسعت رنگ را دارد و بهترین تصویر ممکن را در کاربردهای مختلف برایتان به نمایش می گذارد. اگر با میزان اشباع رنگ ها در حالت Adaptive کنار نمی آیید، می توانید گزینه های دیگر یعنی سینما، عکس و حالت استاندارد را انتخاب کنید.

سامسونگ قابلیت تنظیم دمای رنگ را هم در منوی تنظیمات نمایشگر قرار داده تا در صورت نیاز، رنگ ها را سردتر یا گرم تر کنید. البته این گزینه فقط در حالت Adaptive وجود دارد و در صورت انتخاب یکی از سه حالت دیگر، غیر فعال خواهد شد.

روشنایی نمایشگر گلکسی A8 و مدل پلاس آن به یک اندازه و در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد، یعنی حتی در محیط های پر نور هم بدون هیچ مشکلی می توانید از این موبایل استفاده کنید و کاهش چندانی در کنتراست و خوانایی صفحه به وجود نمی آید. البته توجه داشته باشید بیشترین میزان روشنایی در حالت خودکار حاصل می شود که کمی بیشتر از تنظیم دستی است.

قابلیت نمایشگر همیشه روشن که پای ثابت موبایل های سامسونگ است هم در این دو محصول جدید دیده می شود و می توانید یکی از چهار حالت از پیش تعیین شده را به صورت دائم یا با زمان بندی خاص فعال نمایید.

نرم افزار و رابط کاربری

با اینکه مدت زیادی از رونمایی اندروید اوریو می گذرد، اما عجیب است که گلکسی A8 و A8 پلاس همچنان با اندروید نوقا (نسخه 7.1.1) عرضه شده اند. البته حضور نسخه 8.5 رابط کاربری اختصاصی «سامسونگ اکسپرینس» (Samsung Experience) که برای اولین بار در زمان رونمایی گلکسی نوت 8 معرفی شد، می تواند خبر خوشحال کننده ای باشد.

یکی از مشکلاتی که در سامسونگ اکسپرینس 8.5 به طور کامل رفع شده، لَگ و افت فریم محسوس در زمان مرور رابط کاربری است. اکنون با خیال راحت می توانید تجربه نه چندان خوشایند «تاچ ویز» را فراموش کنید و از کارکرد روان و بی نقص موبایل لذت ببرید.

رابط کاربری گلکسی A8 تفاوت اساسی با دیگر محصولات جدید این شرکت ندارد. محیط هوم ساده با حداقل اپلیکیشن های اضافه و امکانات شخصی سازی متعدد (پوسته ها و تصاویر پس زمینه) می تواند رضایت خاطر اکثر کاربران را فراهم کند. البته این بار با سوایپ به راست از صفحه هوم، به صفحه بیکسبی منتقل می شوید تا نسخه ای محدود از دستیار اختصاصی سامسونگ را در اختیار داشته باشید.

سامسونگ تجربه دستیار اختصاصی خود در گلکسی A8 را به سه قابلیت ویژن، هوم و یادآور (Reminder) محدود کرده و خبری از Bixby Voice برای برقراری ارتباط صوتی نیست. بیکسبی ویژن هم فقط می تواند کُدهای QR را اسکن کند. البته احتمالاً در آینده نزدیک موارد بیشتری به فهرست توانایی های بیکسبی در میان رده های جدید این کمپانی کره ای اضافه خواهد شد.

از آنجا که حسگر اثر انگشت گلکسی A8 و مدل پلاس آن در پشت بدنه جای گرفته، سامسونگ امکان باز کردن نوار اعلان را از طریق سوایپ روی آن فراهم ساخته تا استفاده از این موبایل (به خصوص مدل پلاس) با یک دست ساده تر باشد. هرچند همین کار را با سوایپ روی هر قسمت از نمایشگر به سمت پایین هم می توان انجام داد.

در مجموع رابط کاربری سامسونگ روان تر و سبک تر از همیشه کار کرده و قابلیت های زیادی را برای شخصی سازی در اختیار شما می گذارد. در حال حاضر با در نظر گرفتن تعادل بین کارآیی و امکانات، سامسونگ اکسپرینس را می توان یکی از بهترین رابط های اختصاصی مبتنی بر اندروید دانست.

دوربین

سامسونگ همیشه در میان رده هایش هم دوربین های با کیفیتی را استفاده می کند و گلکسی A8 هم از این قاعده مستثنی نیست. دوربین اصلی این دستگاه با حسگر 16 مگاپیکسلی و گشودگی دیافراگم f/1.7 عملکرد خوبی را در شرایط نوری مختلف، به ویژه محیط های تاریک نوید می دهد.

گلکسی A8 و A8 پلاس نخستین موبایل های سامسونگ با دو دوربین سلفی محسوب می شوند. این ماژول از یک دوربین 16 مگاپیکسلی و یک دوربین 8 مگاپیکسلی با ضریب اف 1.9 تشکیل شده که قابلیت های جدیدی از جمله فوکوس زنده (Live Focus) و ثبت سلفی با افکت پرتره را در اختیار شما می گذارد.

البته مشخصات فوق فقط روی کاغذ هستند و برای ارزیابی کیفیت دوربین میان رده های جدید سامسونگ باید آنها را در شرایط واقعی بررسی کنیم (از آنجا که مشخصات گلکسی A8 و A8 پلاس کاملاً یکسان هستند، فقط از مدل پلاس برای ثبت تصاویر نمونه استفاده کرده ایم).

همان طور که انتظار می رود، دوربین اصلی گلکسی A8 در روشنایی روز جزئیات فوق العاده ای را ثبت می کند و کیفیتی مثال زدنی دارد. رنگ ها بسیار پویا و شفاف هستند و اپلیکیشن دوربین به صورت خودکار در صورت نیاز، حالت HDR را فعال می کند تا اختلاف نوری محیط روی کیفیت نهایی تأثیر منفی نداشته باشد.

دوربین سلفی گلکسی A8 هم در نور کافی عکس های چشم نوازی می گیرد و می توانید روی سلفی های آن حساب ویژه ای باز کنید. با انتخاب دوربین سلفی ثانویه می توانید فضای بیشتری را در کادر جای دهید، اما کارکرد اصلی آن به ایجاد افکت پرتره و قابلیت Live Focus بر می گردد که بسیار دقیق و هوشمند عمل می کند. در زیر مقایسه تصویر سلفی در حالت عادی و پرتره را می بینید:

image

در فضای داخلی با نور مصنوعی، ضعف فوکوس روی سوژه های نزدیک کمی شما را دچار مشکل می کند و مقداری هم نویز روی تصاویر دیده می شود، اما باز هم نتیجه کار قابل قبول است.

عکاسی در محیط بسیار کم نور باعث افزایش بیش از حد حساسیت سنسور و از بین رفتن جزئیات و دقت رنگ می شود، اما فلاش پرقدرت گلکسی A8 این ضعف را به خوبی جبران می کند و شادابی و فوکوس دقیق را به تصاویر شما باز می گرداند:

image

گلکسی A8 به لطف ضریب اف بالا و حسگر پیشرفته، در محیط های تاریک هم نور را به خوبی جذب می کند و عکس های روشنی را تحویلتان می دهد، اما دقت رنگ و جزئیات تصویر حاصل کمی پایین تر از حد انتظار هستند. طبیعتاً در محیط بیرونی از فلاش هم نمی توان انتظار زیادی داشت

در مجموع کیفیت دوربین گلکسی A8 و برادر بزرگ ترش در سطح میان رده های حرفه ای بازار، بسیار خوب است و می تواند نیاز اکثر کاربران را برآورده سازد. ارتقاء کیفیت نسبت به نسل قبل (گلکسی A7) و دوربین سلفی دوگانه برای ایجاد عمق میدان مصنوعی و فوکوس مجدد از نکات مثبت این موبایل محسوب می شود، اما کمبود در بخش کنترل دستی (به خصوص فوکوس دستی)، فقدان قابلیت فیلمبرداری 4K و فقدان لرزشگیر اپتیکال را می توان از نقاط ضعف محصول جدید سامسونگ تلقی کرد.

در ادامه می توانید دیگر تصاویر ثبت شده با موبایل گلکسی A8 سامسونگ را مشاهده کنید:

سخت افزار

بالا گرفتن رقابت در بخش میان رده های حرفه ای بازار، سامسونگ را نیز واداشته تا چیپست جدید و قوی تری را در سری گلکسی A به کار گیرد. در هر دو مدل گلکسی A8 شاهد چیپست 14 نانومتری اگزینوس 7885 هستیم که تفاوت های اساسی با نسل قبلی یعنی اگزینوس 7880 به کار رفته در گلکسی A5 و A7 سال 2017 دارد.

یکی از این تفاوت ها در ساختار هسته های پردازشی است؛ در نسل قبل شاهد 8 هسته نه چندان پر قدرت از نوع کورتکس A53 بودیم اما این بار دو هسته قدرتمند کورتکس A73 در کنار شش هسته کم مصرف A53 جای گرفته اند. توزیع بار پردازشی بین این دو خوشه می تواند عملکرد بهینه تری را در کاربردهای مختلف ایجاد کند.

تفاوت مهم دیگر، پردازشگر گرافیکی به کار رفته در چیپست اگزینوس 7885 است. نسل قبلی از پردازنده Mali-T830 برای پردازش گرافیکی استفاده می کرد اما این بار شاهد چیپ Mali-G71 هستیم که باید ببینیم چه عملکردی در اجرای بازی ها و برنامه های گرافیکی از خود نشان می دهد.

گلکسی A8 و مدل پلاس آن از مجموعه سخت افزار پردازشی یکسان بهره می برند و هردو به چیپست اگزینوس 7885 و چهار گیگابایت حافظه رَم مجهز هستند، بنابراین انتظار می رود عملکرد مشابهی داشته باشند. برای ارزیابی کارآیی چیپست جدید سامسونگ به سراغ اپلیکیشن های معتبر و معروف بنچمارک می رویم. در تصویر زیر نتایج به دست آمده توسط گلکسی A8 (سمت چپ) و گلکسی A8 پلاس (سمت راست) در تست های معتبر آنتوتو و گیک بنچ را می بینید:

همان طور که انتظار می رفت، این دو موبایل از نظر قدرت پردازشی در یک سطح قرار دارند. در ادامه نمودار مقایسه عملکرد گلکسی A8 و مدل پلاس آن را با چند موبایل دیگر مشاهده می کنید:

به لطف دو هسته قدرتمند کورتکس A73 در چیپست اگزینوس 7885 در تست آنتوتو، گلکسی A8 ارتقاء 40 درصدی عملکرد را نسبت به نسل قبلی یعنی گلکسی A7 نشان می دهد. تست گیک بنچ در دو حالت تک هسته ای و چند هسته ای هم به ترتیب از ارتقاء دو برابری و ده درصدی عملکرد نسل جدید میان رده های حرفه ای سامسونگ حکایت دارد.

برای تست عملکرد کلی دستگاه در استفاده روزمره به سراغ اپلیکیشن PCMark می رویم که نتایج به دست آمده توسط گلکسی A8 و مقایسه آن با رقبای اصلی اش را در تصویر زیر می بینید:

گلکسی A8 سامسونگ با کسب 5000 امتیاز از تست PCMark ضمن افزایش 25 درصدی نسبت به گلکسی (A7 (2017 در کنار ال جی V20 و گلکسی اس 7 قرار می گیرد که نشان از عملکرد بسیار خوب آن در استفاده روزمره دارد، اما در حوزه گرافیک با اوضاع مطلوبی روبرو نیستیم. برای ارزیابی پردازشگر گرافیکی این دستگاه به سراغ تست سنگین Sling Shot در اپلیکیشن 3DMark می رویم که نتایج آن را در زیر می بینید:

کسب امتیاز زیر 1000 توسط گلکسی A8 حکایت از ضعف غیر قابل انکار پردازشگر گرافیکی آن دارد که حتی پایین تر از گلکسی A7 (با امتیاز 1130) قرار می گیرد. محصولات مجهز به چیپست های میان رده کوالکام (سری 6) هم حداقل 50 درصد بهتر از موبایل جدید سامسونگ عمل می کنند.

بدین ترتیب نباید انتظار داشته باشید گلکسی A8 و مدل پلاس آن بازی های سه بعدی سنگین را با نرخ فریم بالا اجرا کنند. به عنوان مثال ما آسفالت 8 را روی این موبایل بازی کردیم و شاهد لَگ های گاه و بیگاه بودیم. البته یکی از مزایای پردازنده گرافیکی نه چندان قدرتمند این است که موبایل در زمان بازی داغ نمی کند و می توانید مدت زیادی از آن استفاده کنید.

در بخش ارتباطات، گلکسی A8 و مدل پلاس آن به تمام امکانات روز از جمله مودم LTE Cat11 (با حداکثر سرعت دانلود 600 مگابیت بر ثانیه)، بلوتوث 5 و وای-فای دوبانده مجهز شده اند. دو درگاه سیم کارت این موبایل هم کاملاً مجزا هستند و در دو شکاف جداگانه، یکی در لبه سمت چپ و دیگری در لبه بالایی جای گرفته اند.

میان رده های پریمیوم سامسونگ به 4 گیگابایت حافظه رَم و 32/64 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی مجهز شده اند که با استفاده از درگاه کارت حافظه اختصاصی، قابل افزایش است. سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی اطلاعات در حافظه داخلی گلکسی A8 به ترتیب به 250 و 75 مگابایت بر ثانیه می رسد که برای استفاده عمومی کفایت می کند.

در مجموع گلکسی A8 و مدل پلاس آن از نظر قدرت پردازش عمومی نسبت به نسل قبلی به مراتب بهتر شده و به راحتی از عهده اجرای سیستم عامل، رابط کاربری و اپلیکیشن های سنگین بر می آیند، ضمن اینکه چهار گیگابایت حافظه رَم نیز مالتی تسکینگ و اجرای همزمان برنامه ها را تضمین می کند، اما سامسونگ نشان داد همچنان نسبت به کارآیی گرافیکی این موبایل های محبوب بی توجه است. بنابراین اگر خیلی اهل بازی های سه بعدی سنگین نیستید، می توانید روی میان رده های جدید غول تکنولوژی کره حساب کنید.

امنیت

سامسونگ برای نخستین بار در سری A از دو دوربین سلفی استفاده کرده تا علاوه بر قابلیت های ویژه عکاسی، فناوری احراز هویت از طریق تشخیص چهره را هم به میان رده هایش بیاورد. به همین دلیل گلکسی A8 و برادر بزرگترش هم از طریق حسگر اثر انگشت در پشت بدنه و هم با تشخیص چهره، قفل گشایی می شوند.

عملیات شناساندن چهره به این موبایل بسیار سریع است و کافیست موبایل را در فاصله حدود 30 سانتی متری از صورت خود بگیرید. البته سامسونگ خودش به شما هشدار می دهد که امنیت این روش به اندازه حسگر اثر انگشت نیست و شاید افراد دیگر هم بتوانند با تصویر شما، قفل موبایل را باز کنند.

دقت و سرعت تشخیص چهره در حد مطلوب است. گلکسی A8 حتی در نور کم (و نه محیط تاریک) شما را می شناسد و وجود عینک یا برداشتن آن هم تأثیری در عملیات شناسایی ندارد. برای شروع تشخیص چهره حتماً باید دکمه پاور را فشار دهید و نمایشگر را روشن کنید، یعنی یک مرحله اضافه نسبت به حسگر اثر انگشت.

اگر بحث امنیت تشخیص چهره را کنار بگذاریم، این فناوری در مواقعی که به پشت بدنه دسترسی ندارید (مثلاً زمانی که موبایل روی میز است) خیلی به کمکتان می آید و در شرایط عادی هم از کثیف شدن مداوم لنز دوربین جلوگیری می کند.

پخش صدا

گلکسی A8 و مدل پلاس آن به اسپیکر مونو مجهز هستند که همانند نسل قبل در قسمت بالای لبه سمت راست آن جای گرفته. سامسونگ همچنان تمایلی به استفاده از اسپیکر مکالمه برای تکمیل صدای بلندگوی اصلی ندارد و به همین دلیل، حجم صدای این موبایل چندان زیاد نیست. البته حجم، کیفیت و وضوح صدای خروجی گلکسی A8 در مقایسه با گلکسی A7 (مدل 2017) کمی بیشتر شده.

حضور جک هدفون در هر موبایلی غنیمت است و خوشبختانه گلکسی A8 هم این درگاه کاربردی را در اختیار شما می گذارد. از آنجا که هدفون همراه این موبایل در اختیار ما قرار نگرفت، نمی توانیم در مورد کیفیت آن نظر بدهیم اما تست صدا با چند هدفون حرفه ای در دفتر دیجیاتو واقعاً راضی کننده بود.

سامسونگ قابلیت افزایش کیفیت فایل های صوتی (Upscale) را هم در بخش تنظیمات صدا قرار داده اما تجربه ما نشان داد حداقل در فایل های MP3 معمولی، تفاوت چندانی حاصل نمی شود.

باتری و شارژ

گلکسی A8 و مدل پلاس آن به ترتیب باتری های 3000 و 3500 میلی آمپر ساعتی دارند، یعنی همان ظرفیتی که در گلکسی اس 8 و مدل پلاس آن می بینیم. برای ارزیابی شارژدهی این دو موبایل به سراغ اپلیکیشن PCMark رفتیم که نتیجه این تست را در تصویر زیر می بینید.

گلکسی A8 با روشنایی 50 درصدی نمایشگر و وای-فای روشن توانست 10 ساعت و نیم تست سنگین و ترکیبی فوق را تکرار کند که در مقایسه با گلکسی (A5 (2017 و گلکسی اس 8 حدود یک ساعت بیشتر است و تضمین می کند پس از یک روز کامل استفاده سنگین، حداقل 20 درصد شارژ در پایان روز برایتان باقی بماند. گلکسی A8 پلاس هم با وجود نمایشگر بزرگ تر، حدود یک ساعت بیشتر در این تست دوام می آورد و در زمره بهترین محصولات سامسونگ از نظر شارژدهی قرار می گیرد.

ما هم طی چند روز گذشته با وجود تست های متعدد و روشن بودن دائم نمایشگر، در میانه روز هیچگاه به شارژر نیاز پیدا نکردیم که نشان می دهد میان رده های پریمیوم سامسونگ شارژدهی بسیار خوبی دارند. خوشبختانه سامسونگ این نسل از گلکسی A را به فناوری شارژ سریع مجهز کرده ولی اطلاعات دقیقی در مورد آن در دست نیست. شارژ کامل گلکسی A8 پلاس در دفتر دیجیاتو با فست شارژر 18 واتی حدود یک ساعت و 45 دقیقه طول کشید که رقم کاملاً مطلوبی به شمار می رود.

جمع بندی

A8 های جدید برای موفقیت راه دشواری در پیش دارند، از یک سو موبایل های جذاب چینی مثل آنر ۹ (بررسی دیجیاتو) که علاوه بر بدنه زیبا، توان سخت افزاری بالایی دارند. در آن سو هم دیگر رقیب هموطن یعنی ال جی قصد دارد در نمایشگاه CES 2018 میان رده جدید خود را با نام K10 رونمایی کند و به جنگ گلکسی های جدید و ارزان قیمت بفرستد. البته باید اذعان داشت که هر دو میان رده جدید سامسونگ موبایل های جذابی هستند. صفحه نمایش اینفینیتی حاشیه فیزیکی کمی دارد و پنل Super AMOLED به معنای کیفیت بالای تصویر است. مدل کوچکتر ارگونومی بسیار مناسبی دارد و نسخه پلاس با ظرفیت ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعت، عمر باتری بالایی ارائه می کند.

هر دو محصول از بدنه شیشه ای مقاوم در برابر آب بهره می برند و دوربین سلفی دوگانه ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی برای آنها در نظر گرفته شده است. دوربین اصلی دستگاه ۱۶ مگاپیکسلی است و با ضریب اف ۱.۷ در شرایط کم نور عملکرد مناسبی از خود نشان می دهد. خوشبختانه هر دو محصول به شکل همزمان از سیم کارت دوم و کارت حافظه پشتیبانی می کنند و بر خلاف بیشتر موبایل های بازار لازم نیست یکی از آنها را انتخاب کنید. اگر هزینه ی بالای پرچمداران سامسونگ برای شما مناسب نیست، با خرید میان رده های جدید و با کیفیت سری A می توانید بخشی از ویژگی های موبایل های سری S را با قیمت کمتر در اختیار داشته باشید.

نکات مثبت
  • کیفیت ساخت
  • مقاومت در برابر آب
  • ارگونومی عالی نسخه کوچکتر
  • دوربین های با کیفیت
  • عکاسی پرتره با دوربین جلو
  • عملکرد مناسب سخت افزار
  • پشتیبانی از شارژ سریع
  • شارژدهی مناسب
نکات منفی
  • شکنندگی و خش پذیری بدنه
  • عملکرد ضعیف پردازنده گرافیکی
  • محدودیت فیلمبرداری به رزولوشن فول اچ دی
  • فقدان لرزشگیر اپتیکال
  • به روز نبودن سیستم عامل اندروید
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (39 مورد)
  • sepehr__ss
    sepehr__ss | ۵ دی ۱۳۹۶

    با این قیمت من s7 یا p10 رو به این ترجیح میدم

  • mahzar
    mahzar | ۴ دی ۱۳۹۶

    فقط پول برند نصفشم کپی کرده جلو گوشی که کپی q6 چهره که کپی اپل خخخخ الان a7 با a8 مقایسه کنید چیش سرتره اپتیکال که نداره دوربینش همونه پردازندشم خیلی فرق نمیکنه تازه صفحه نمایش همون کیفیت فقط یه زره ال سی دی بزرگ تر کرده گرون ترش کرده با این پول خیلی چیزها میشه خرید

  • Ebif_GSM
    Ebif_GSM | ۲۹ آذر ۱۳۹۶

    به جای این وان پلاس 3 تی و خیلی از گوشی های پرچمدار رو میتونم بخرم

  • mehrdad_sajjadie
    mehrdad_sajjadie | ۲۹ آذر ۱۳۹۶

    من عموم گلکسی سری a داره حالا یادم نیست 7 یا 5. اما الان یکسالی هست داره میگه خیلی کند شده

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی