ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

بررسی بازی آمازیا؛ رویارویی خیر و شر

با وجود اینکه از عرضه هارت استون و شروع محبوبیت روز افزون سبک کارتی حدود چهار سال می گذرد ولی بازی های این سبک همچنان با استقبال خوب بازیکن ها مواجه می شوند. به همین ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۲۸ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۰

با وجود اینکه از عرضه هارت استون و شروع محبوبیت روز افزون سبک کارتی حدود چهار سال می گذرد ولی بازی های این سبک همچنان با استقبال خوب بازیکن ها مواجه می شوند. به همین خاطر، سازنده به اجبار هم شده از المان های این سبک استفاده می کند تا شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشد.

آمازیا یکی از استراتژی محورترین بازی های ایرانی است؛ تمام حرکت ها نیازمند برنامه ریزی هستند

اما در ایران قضیه کاملا فرق می کند. سازندگان داخلی زیادی به این سبک روی خوش نشان نمی دهند و عناوین خوب کارتی ایرانی هم عمدتا آنگونه که باید مورد استقبال بازیکن های ایرانی قرار نمی گیرند. «آمازیا» یکی از همین بازی های کارتی با کیفیت است که هنوز نتوانسته به جایگاهی که لیاقتش را دارد برسد.

ساخته استودیوی «Leo Games» تمام المان های سرگرم کننده سبک کارتی را دارد. از کلاس های فراوان بگیرید تا وجود کارت های گوناگون که همگی متفاوت با یکدیگر هستند و انتخاب اشتباه یکی از آن ها در طول نبرد می تواند نتیجه مسابقه را کاملا عوض کند؛ دقیقا همان چیزی است که یک بازی کارتی به آن نیاز دارد.

Leo Games به خوبی استانداردهای سبک کارتی را در عنوانش جای داده و هر چند بعضی شباهت ها با دیگر بازی های این سبک غیر قابل کتمان است ولی باز آمازیا با ویژگی های مثبت گیم پلی اش می تواند یک تجربه کاملا متفاوت نسبت به بقیه عناوین مشابه ایرانی برای کاربر به ارمغان بیاورد.

با توجه به اینکه برای هر نوبت 90 ثانیه باید صبر کنید، نبود پیام «سریع تر» کاملا در بازی احساس می شود.

مکانیزم های کلی گیم پلی آمازیا همانند بقیه بازی های کارتی است. پیش از شروع مبارزات می توانید کارت های خود را چیده و سپس به مسابقه با بقیه بازیکن ها بپردازید. در این بخش سازنده کاملا دست بازیکن را برای انتخاب کارت ها باز گذاشته است.

بازی سه کلاس مختلف دارد که هر کدام نیز دارای شخصیت هایی با قدرت های گوناگون هستند. بنابراین اینکه کدام کلاس را انتخاب کرده و با کدام سربازها پا به میدان بگذارید کاملا بستگی به خودتان دارد. در واقع تنوع این قسمت به قدری زیاد است که امکان دارد ابتدای بازی کمی گیج شوید.

اما این اتفاق جای آنکه یک نکته منفی برای آمازیا باشد، ویژگی کاملا مثبت برای این عنوان بوده و از همان ابتدا اهمیت استراتژی را در بازی نشان می دهد. فقط اگر توسعه دهنده یک بخش تمرینی در ساخته اش قرار می داد تا بازیکن ها بهتر با کارت ها آشنا شوند طبیعتا این مشکلات نیز به حداقل می رسیدند.

برخلاف بقیه عناوین کارتی که در آن ها معمولا سلامتی و قدرت ضربه هر کارت جدا از هم هستند، در آمازیا این دو این بخش ترکیب شده اند؛ به عدد پایین هر کارت نگاه کنید.

بعد از انتخاب کارت ها نوبت به حمله می رسد. مبارزات نوبتی بوده و در هر نوبت می توانید کارهایی که می خواهید را انجام دهید؛ حمله کرده یا یک کارت جدید را وارد میدان کنید. البته در ابتدای بازی به خاطر محدودیت اکسیرها کار زیادی نمی توانید بکنید.

در شروع مسابقه، تعداد اکسیرتان یک بوده و بعد از هر نوبت به آن اضافه می شود. هر کارت نیز دارای مقداری اکسیر مشخص است که هنگام استفاده از آن ها از ذخیره اکسیرتان کاهش می یابد. اما چگونه برنده شویم؟ برای پیروزی باید با کارت هایتان به فرمانده حریف حمله کرده و سلامتی اش را به صفر برسانید، کاری که به این سادگی ها نیست.

هر بازیکن چهار سپر دارد. این سپرها حکم مدافع فرمانده را داشته و برای رسیدن به او ابتدا باید آن ها را نابود کنید. جدا از اینکه کارت های مدافع هم نقش یک سد را ایفا می کنند و می توانند جلوی حمله شما به بقیه کارت ها، فرمانده و بقیه سپرها را بگیرند.

متاسفانه بازی در دادن سکه بیش از اندازه خساست به خرج می دهد. برای باز کردن کارت های بیشتر نیازمند همین سکه ها هستید و آمازیا از سیستم صندوقچه ای مشابه کلش رویال استفاده نکرده.

اما با وجود ویژگی های جالب گیم پلی، یکی از بخش های عجیب آمازیا که همچنان نمی دانیم با چه منطقی راهش را به بازی باز کرده نحوه ضربه زدن به حریف است. زمانی که نوبت شما می رسد، اگر نیروی کارت تان بیشتر از کارت حریف (به غیر از مدافعین البته) باشد دشمن نابود شده و هیچ سلامتی از کارت شما کم نمی شود.

این قابلیت گاهی اوقات به کمک تان می آید ولی بعضی وقت ها هم اذیت تان می کند. از دیدگاه گرافیک بازی الهام گرفته از اساطیر ایرانی و آینده هوش مصنوعی است. کار تیم طراحی فوق العاده بوده و با وجود تعداد زیاد کارت ها برای هر کدام یک شخصیت ظاهری مختلف و جذاب را شاهد هستیم.

آمازیا از جمله عناوین خوب و دیده نشده ایرانی به حساب می آید. عنوانی که با داشتن ویژگی های مثبت گوناگونش می تواند تا مدت ها سرگرم تان کند. بنابراین اگر خواهان تجربه عنوانی از این سبک هستید، پیشنهاد می کنیم ساخته استودیوی Leo Games را از دست ندهید.

آمازیا (بازی آنلاین)

آمازیا (بازی آنلاین)

سازنده: Leo Games قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 45.7 / 60 مگابایت زبان:
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • sanyar rahimi
    sanyar rahimi | ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

    اینا همه دارن حذف میشن که اون از بازیه اشوب الانم این خیلی بازی کارتی ایرانی قدیما بود اونا هم حذف شدن فقط هشت خوان مونده که اونم حتما حذف میشه?

  • احد وصال
    احد وصال | ۲۸ دی ۱۳۹۶

    بازی slope down رو هم حتما معرفی کنید .می تونم بگم از بهترین بازی های منتشر شده برای اندروید هست که کمی ناشناخته مونده ..امتیازش هم 4.7 هست

مطالب پیشنهادی