ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

با تلاش استارتاپ تحت حمایت گیتس، مصرف روزانه قرص را فراموش کنید

احتمال دارد که در آینده‌ای نزدیک مصرف روزانه قرص به کلی فراموش شود چرا که یک استارتاپ پزشکی به نام لیندرا (Lyndra) که از حمایت بیل گیتس نیز برخوردار است، قصد دارد قرص‌هایی هفتگی طراحی کند. ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۰

احتمال دارد که در آینده‌ای نزدیک مصرف روزانه قرص به کلی فراموش شود چرا که یک استارتاپ پزشکی به نام لیندرا (Lyndra) که از حمایت بیل گیتس نیز برخوردار است، قصد دارد قرص‌هایی هفتگی طراحی کند.

«ایمی شولمن» مدیر عامل این استارتاپ باور دارد که قرص‌های لیندرا خواهند توانست روند مصرف روزانه قرص را به پروسه‌ای هفتگی تبدیل کنند.

به گفته‌ی وی بسیاری از مردم فراموش می‌کنند که داروهای تجویز شده برایشان را سر وقت بخورند و در مورد همین مسئله، سالانه ۱۰۰ میلیون دلار هزینه‌ی اضافی می‌شود. حتی برای بعضی درمان‌ها فراموش کردن یک قرص می‌تواند مشکلی اساسی به حساب آمده و روند درمان را کلا از بین ببرد.

طراحی چنین قرص‌های می تواند هزینه‌های درمانی را کاهش دهد و راه متفاوت و مفیدی برای درمان‌ها‌ی طولانی مدت نظیر مقابله با ویروس HIV، مبارزه با آلزایمر، مشکلات رفتاری، بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت ایجاد خواهد کرد.

این قرص‌های هفتگی احتمالا ظاهری مشابه به قرص‌های ویتامین و مدل‌های کپسولی معمولی داشته باشند اما آنچه آنها را از یکدیگر مجزا می‌کند طراحی داخلیشان است.

داخل قرص‌های یاد شده ۶ بازوی تجزیه‌پذیر وجود دارد که به شکل یک ستاره دریایی درون کپسول چین خورده و جای‌گزاری شده‌اند. زمانی که قرص‌های مذکور به معده رسیده و کپسول‌شان حل می‌شود، این شش بازو در زمان‌های مختلفی تجزیه شده و به همین روش می‌توانند دوز‌های یکسانی در روز‌های هفته به بدن بیمار وارد کنند.

جالب است بدانید «باب لنگر» یکی از استاتید دانشگاه تکنولوژی ماساچوست توانست در سال ۲۰۱۵ به وسیله‌ توسعه‌ی یک درمان طولانی مدت برای پیشگیری از مالاریا، جایزه‌ی بیل گیتس را از آن خود کند. این اتفاق باعث شد استارتاپ لیندرا در همان سال با حمایت مالی بیل گیتس، فعالیتش را در زمینه‌ی پزشکی آغاز کرده و بتواند ۲۳ میلیون دلار برای پیدا‌کردن راه‌های درمان مختلف جذب سرمایه کند.

این شرکت روی ساخت کپسول‌های هفتگی تمرکز کرده تا با از بین بردن روند مصرف روزانه قرص ، اول از هم مقابله با ویروس HIV را ممکن کند و سپس به سراغ دیگر بیماری‌ها برود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Majid Basafa
    Majid Basafa | ۱۶ بهمن ۱۳۹۶

    این موضوع جدیدی نیست همین الان هم میتونیم این کار رو بکنیم در باره یه سری دارو ها هم اجرا شده این یه تکنیک جدیده که از فناوری نانو استفده میکنه اما در نهایت این که بخوای تمام دارو ها رو به این صورت طولانی رهش کنی کار منطقی نیست و خطرناکه چون دوز مورد نیاز برای 1 هفته مریض فرضا باید یه جا خورده بشه حالا اگه مریض اشتباه کنه و بجوه قرص و اگر دارو پوتنت(قدرت بالا در مقادیر کم ) داشته باشه احتمال مسمومیت هست..و خیلی از این داستان ها اما در مورد یه سری دارو ها همین الان هم داریم فرم های 5 -7 ساله که با یه بار مصرف تا 5 سال بی نیازی از مصرف دوباره. مصرف به فواصل کوتاه مدت هم یه سری مزایا داره یه سری معایب که باید سنجیده بشه کدوم حالت اثر درمانی بهتری داره

مطالب پیشنهادی