ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

یک گیمر تازه کار باید چگونه خرید کند؟ [رپورتاژ آگهی]

بازی‌ کامپیوتری یکی از بزرگ‌ترین صنایع سرگرمی‌ سازی در دنیا است. تقریبا تمام پسرها از کودکی تا جوانی و حتی میان‌سالی عاشق بازی‌های کامپیوتری هستند. البته دختران نیز از این قاعده مستثنا نیستند. بازی‌های کامپیوتری ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

بازی‌ کامپیوتری یکی از بزرگ‌ترین صنایع سرگرمی‌ سازی در دنیا است. تقریبا تمام پسرها از کودکی تا جوانی و حتی میان‌سالی عاشق بازی‌های کامپیوتری هستند. البته دختران نیز از این قاعده مستثنا نیستند.

بازی‌های کامپیوتری مغز را درگیر می‌کند. در بیشتر بازی‌ها شما باید مساله‌ای را حل کنید، تصمیم بگیرید و در مناسب‌ترین زمان اقدام کنید. همه‌ی این کارها مساوی با هیجان است. هیجانی که پاداشی آنی خواهد داشت. شما یا برنده می‌شوید و یا مجبور به انجام دوباره‌ی بازی هستید. این یعنی باید از اشتباهاتتان درس بگیرید، در دنیای بازی‌ها اگر یک راه اشتباه را هزار بار نیز تکرار کنید به پیروزی نمی‌رسید. پس بازی‌ها علاوه بر سرگرم کردن ما، درس‌های زیادی نیز برای آموختن به ما دارند. این چرخه به گیمر یاد می‌‌دهد که نباید از تلاش کردن دست بکشد و همیشه برای مسابقه دادن و وارد شدن به رقابت‌های چالش برانگیز مختلف آماده باشد.

هیحاناتی که از آنها صحبت کردیم باعث شده است تا خرید و فروش کنسول‌های بازی یکی از کسب و کارهای همیشه فعال باشد. البته سازندگان بازی‌ها نیز از کسانی هستند که از این موضوع پول سازی می‌کنند.

بودجه‌ی خود را مشخص کنید

داشتن ایکس باکس، پلی استیشن یا یک کامپیوتر با تجهیزات کامل گیمینگ می‌تواند بسیار جذاب باشد؛ اما شما باید بدانید که چه وسیله‌ای برای شما مناسب است. موضوع دیگر انتخاب و خرید بازی است. بیشتر بازی‌های پلی استیشن‌ها قیمت بالایی دارند و اگر بخواهید از بازی‌‌های آنلاین نیز استفاده کنید، نیاز به اینترنت با پینگ مناسب و سرعت بالا دارید. پینگ مناسب برای بازی‌های آنلاین ۲۰ میلی ثانیه است. این موضوع به معنای هزینه‌ی بیشتر برای اینترنت با کیفیت‌تر است. با توجه به این نکات، انتخاب هر وسیله‌ی بازی می‌تواند هزینه‌های جانبی مربوط به خود را داشته باشد.

قیمت خرید بازی‌ اورجینال پلی استیشن از حدود ۷۰ هزار تومان به بالا است. در مورد بازی‌های به روزتر و جدید این قیمت تا حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار تومان نیز می‌رسد. پس در نظر داشته باشید که بازی‌های PS4 را با دقت انتخاب کنید؛ چون در انتخاب آنها محدودیت خواهید داشت. سایت دیوار برای مقایسه‌ی قیمت خرید و فروش بازی آنلاین به شما کمک خواهد کرد. از این طریق می‌توانید تا حد زیادی در هزینه‌ی خرید بازی صرفه جویی کنید.

مبلغی را برای تجهیزات جانبی در نظر بگیرید

بعد از خرید بازی، نوبت به خرید لوازم جانبی می‌رسد. تجهیزات گیمینگ بسیار متنوع هستند و خرید آنها به سلیقه و بودجه‌ی شما بستگی دارد. هدفون، ‌صندلی مخصوص، محافظ ژله‌ای دسته‌، پد خنک کننده، فرمان خودرو، موو پلی، عینک واقعیت مجازی،‌ مبدل ماوس و کیبورد و... از جمله لوازم جانبی هستد که باید برای آنها بودجه‌ی کافی را در نظر بگیرید. نیازی نیست که در ابتدا همه‌ی وسایل را تهیه کنید. خرید هر کدام از این تجهیزات جانبی به خود شما و وسیله‌ی بازی که انتخاب کرده‌اید  بستگی دارد.

به کنسول‌های پرتابل فکر کنید

کنسول پرتابل را می‌توانید همه جا همراه خود ببرید. سایز این کنسول تقریبا اندازه‌ی یک گوشی است و حدود قیمتی آنها بسته به کیفیت و شرکت سازنده‌ از ۷۰ هزار تومان تا بالای ۱ میلیون تومان است. اگر مدام در حال جابه جایی هستید، می‌توانید از این کنسول‌ها استفاده کنید. این کنسول‌ها نیاز به لوازم جانبی ندارند. تنها وسیله‌ای که ممکن است به آن نیاز داشته باشید،‌ یک هدفون است. واقعیت این است که اگر صدا را از بازی‌های کامپیوتری حذف کنیم، در واقع نصف لذت بازی را از بین برده‌ایم؛ از طرفی در برخی بازی‌ها دستوراتی به ما داده می‌شود که باید به آنها گوش دهیم و بدون صدا عملا قادر به بازی نیستیم.

خرید بدون تحقیق به نوعی دور ریختن پول است. دنیای بازی‌های کامپیوتری، دنیای وسیعی است، قبل از خرید و فروش کنسول بازی به دقت تمام نکات را بررسی کنید تا بتوانید بودجه‌ی خود را به درستی مدیریت کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • behzad.h
    behzad.h | ۲۶ اسفند ۱۳۹۶

    پینگ مناسب برای بازی‌های آنلاین ۲۰ میلی ثانیه است.??????مگه میشه؟

  • Ali kjh
    Ali kjh | ۲۶ اسفند ۱۳۹۶

    کلا خرید کنسول های نسل۸ دیگه یه مقداری دیره.
    چون تا حداکثر ۲ سال دیگه نسل جدید به بازار میاد و این نسل دیگه حداکثر تا سال ۲۰۲۲ ساپورت میشه.
    پس صبر کنید یکی دو سال تا نسل جدید معرفی بشه

  • mobina
    mobina | ۲۵ اسفند ۱۳۹۶

    پلی استیشن 4 خریدن اشتباه محضه چون سونی امسال یا سال دیگه برای رقابت با ایکس باکس وان ایکس ، پلی استیشن 5 رو عرضه میکنه و اون موقع دیگه پلی استیشن ۴ منسوخ میشه مثل الان که پلی استیشن ۳ منسوخ شده

مطالب پیشنهادی