با قوانین عجیب ازدواج در خاندان سلطنتی بریتانیا آشنا شوید

با قوانین عجیب ازدواج در خاندان سلطنتی بریتانیا آشنا شوید

ازدواج با خاندان سلطنتی بریتانیا برای اغلب مردم یک رویا به نظر می رسد اما همه از شرایط زندگی در چنین خانواده ای آگاه نیستند. برای مثال، قوانین و مقررات بسیار زیادی وجود دارد که خاندان سلطنتی باید از آن ها پیروی کنند و حتی بعضی از آن ها مضحک هستند. در ادامه به ۱۲ قانون عجیبی می پردازیم که برای ازدواج با خاندان سلطنتی بریتانیا وجود دارد.

۱- اجازه ی ازدواج اعضای خاندان سلطنتی را ملکه صادر می کند

بر اساس قانون ازدواج خاندان سلطنتی مربوط به سال ۱۷۷۲، اعضای ارشد خاندان سلطنتی نمی توانند با شخص مطلقه یا کاتولیک ازدواج کنند. با این حال، این قانون در سال ۲۰۱۳ جای خود را به قانون توالی سلطنت داد. بر اساس این قانون جدید، تنها ۶ ولیعهد اول به اجازه ی ملکه برای ازدواج نیاز دارند. ملکه الیزابت اجازه ی ازدواج پسرش پرنس چارلز با کامیلا بولز، نوه اش پرنس ویلیام با کیت میدلتون و نوه ی دیگرش پرنس هری با مگان مارکل را صادر کرد.

۲- اعضای خاندان سلطنتی با اجازه ی ملکه می توانند با افراد عادی ازدواج کنند

در گذشته اعضای خاندان سلطنتی تنها اجازه داشتند با دیگر افراد خاندان های سلطنتی ازدواج کنند. به همین دلیل بود که پرنس چارلز در نهایت به جای کامیلا پارکر بولز، با دایانا اسپنسر ازدواج  کرد. دایانا از خانواده ای سلطنتی اما کامیلا یک فرد عادی بود. این مسأله مشکلات زیادی را برای خاندان سلطنتی بریتانیا به وجود آورد. اما امروزه اعضای خاندان سلطنتی می توانند با اجازه ی ملکه با افرادعادی ازدواج کنند.

۳- ازدواج با ملکه به معنای پادشاه شدن همسرش نیست

وقتی یک ملکه ی بریتانیایی ازدواج می کند، شوهر او همسر ملکه خواهد بود نه پادشاه و تنها عنوان پرنس خواهد گرفت. پرنس فیلیپ، همسر ملکه الیزابت هرگز پادشاه نمی شود چون اصلیت او یونانی و آلمانی است و در نتیجه نمی تواند عنوان پادشاهی را داشته باشد. این مسأله در مورد پرنس آلبرت، همسر ملکه ویکتوریا هم به دلیل اصلیت آلمانی اش وجود داشت. به همین ترتیب وقتی یک پادشاه بریتانیایی ازدواج می کند، زن او همسر پادشاه خواهد بود نه ملکه اما عنوان پرنسس نخواهد گرفت. زمانی که پرنس ویلیام به پادشاهی برسد، عنوان کیت میدلتون، همسر پادشاه خواهد بود. حالا مگان مرکل با ازدواج با پرنس هری، مانند کیت میدلتون عنوان دوشس دارد.

۴- بعد از ازدواج با خاندان سلطنتی، حق شرکت در امور سیاسی را ندارند

اعضای خاندان سلطنتی اجازه ی شرکت در اتفاقات سیاسی را ندارند. این مسأله شامل رأی دادن و اداره ی هر گونه نهاد عمومی می شود. دلیل اصلی این موضوع آن است که آن ها باید بی طرف بمانند. آن ها چهره هایی عمومی هستند و باید بتوانند با همه ی بخش های جامعه احساس همدردی داشته باشند. داشتن مقام سیاسی به این توانایی آن ها لطمه خواهد زد.

۵- بعد از ازدواج، تنها با عنوان سلطنتی خطاب خواهند شد

بعد از ازدواج با خاندان سلطنتی، همسران را نمی توان با نام کوچک شان خطاب کرد. کیت میدلتون، دوشس کمبریج را در گذشته «کیت» خطاب می کردند اما حالا او را تنها با عنوان کاملش یا «خانم» می توان خطاب کرد. خطاب کردن ملکه الیزابت با «والاحضرت» هم پذیرفته است.

۶- باید از خوردن صدف پرهیز کنند

به اعضای خاندان سلطنتی توصیه شده است از خوردن صدف خودداری کنند چون خطر مسمومیت غذایی آن بسیار بیشتر از مواد غذایی دیگر است. علاوه بر این، به آن ها توصیه می شود از خوردن گوشت خام و آب شیر در کشورهای دیگر و غذاهای نامتعارف یا تند به همان دلیل پرهیز کنند. البته همه ی اعضای خاندان سلطنتی طبق این مقررات سخت عمل نمی کنند و برای مثال گفته می شود پرنس هری گاهی صدف می خورد.

۷- اجازه ی گرفتن سلفی ندارند

وقتی مگان مارکل به همراه پرنس هری به شهر ناتینگهام رفته بود، یکی از طرفدارهایش از او درخواست کرد باهم یک سلفی بگیرند اما مارکل به او گفت که آن ها اجازه ی گرفتن سلفی را ندارند. اگرچه در سراسر اینترنت می توان سلفی هایی از اعضای خاندان سلطنتی پیدا کرد، اما پرنس ویلیام و همسرش کیت میدلتون و همینطور ملکه الیزابت هرگز این کار را انجام نمی دهند. در جریان سفر ویلیام و کیت به کانادا در سال ۲۰۱۶، دولت کانادا علت عدم تمایل خاندان سلطنتی به گرفتن سلفی را توضیح داد. در واقع گرفتن سلفی به معنای آن است که شما برای این کار باید پشت خود را به خانواده ی سلطنتی کنید اما هرگز نباید اینطور باشد. آن ها ترجیح می دهند صورت شما را ببینند.

۸- یک شخص کاتولیک هرگز نمی تواند پادشاه شود

بر اساس قوانین سلطنتی، هیچ یک از ولیعهدها نمی توانند با یک شخص کاتولیک ازدواج کنند و حق سلطنت داشته باشند. به همین دلیل است که ملکه الیزابت رهبر کلیسای انگلستان است. در سال ۲۰۱۵، این قانون کمی تغییر یافت و اصلاحات صورت گرفته به اعضای خاندان سلطنتی بریتانیا اجازه داد بتوانند با یک کاتولیک ازدواج کنند و کماکان پادشاه یا ملکه باقی بمانند. با این حال، اگر از اعضای خاندان سلطنتی کسی خود کاتولیک باشد هنوز نمی تواند پادشاه شود. برای مثال، اگر پرنس جورج، پسر پرنس ویلیام با زنی کاتولیک ازدواج کند و فرزندان آن ها مذهب کاتولیک داشته باشند، این فرزندان هرگز نمی توانند به سلطنت برسند.

۹- ملکه تمام کارهای خانواده را تعیین می کند

همه ی اعضای خاندان سلطنتی باید از ملکه پیروی کنند. برای مثال، اگر ملکه از جای خود بلند شود، بقیه ی اعضای خانواده ی سلطنتی هم باید از او پیروی کنند و بعد از آنکه ملکه نشست، آن ها هم باید بنشینند. وقتی او غذا می خورد بقیه هم باید غذا بخورند و وقتی دست از خوردن می کشد آن ها هم باید از او اطاعت کنند. قدمت این قوانین به قرن ها پیش در سلطنت بریتانیا باز می گردد.

۱۰- باید بر اساس مقام سلطنتی بایستند

بعد از ازدواج با خاندان سلطنتی، رعایت عنوان و جایگاه شخص در سیستم درجه بندی سلطنتی اهمیت زیادی خواهد داشت. اعضای خانواده ی سلطنتی در انظار عمومی یا مراسم ها باید به ترتیب درجات سلطنتی بایستند. در واقع، ملکه جلوتر از بقیه و بعد از او همسرش پرنس فیلیپ می ایستد. بعد از آن ترتیب اینگونه است: پرنس چارلز و همسرش کامیلا، پرنس ویلیام و همسرش کیت میدلتون و در آخر پرنس هری و همسرش مگان مارکل.

۱۱-  اجازه ی امضا کردن ندارند

اعضای خاندان سلطنتی از امضا دادن منع شده اند. آن ها تنها اجازه دارند اوراق رسمی ای را که با اجازه ی ملکه تهیه شده اند امضا کنند. دلیل این مسأله آن است که از جعل شدن امضای آن ها جلوگیری شود. با این حال، استثناهایی هم وجود دارد. اگر یکی از اعضای خانواده ی سلطنتی در مراسمی رسمی حضور یابد که در آن دفترچه ی مهمانان (دفترچه ای که مهمانان یک مراسم با امضای آن اعلام می کنند در آنجا حضور یافته اند) وجود دارد، می توانند آن را امضا کنند.

۱۲- لباس مخصوص سوگواری را همیشه در سفر به همراه دارند

اعضای خاندان سلطنتی در زمان سفر همیشه باید یک دست لباس مشکی به همراه داشته باشند تا در صورت فوت یکی از اعضا از آن استفاده کنند. این سنت از سال ۱۹۵۲ شکل گرفت، زمانی که ملکه الیزابت به همراه همسرش پرنس فیلیپ به کنیا رفته بود و پدرش شاه جرج ششم یکباره از دنیا رفت. ملکه الیزابت هیچ لباسی مشکی ای به همراه نداشت، به همین دلیل زمانی که به انگلستان رسید مجبور شد به دستیارش بگوید یک دست لباس برای او به داخل هواپیما بیاورد.

منبع: fame10
دیجیاتو
۴ نظر

ورود

  • بینام اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۷

    قوانینش اصلا هم عجیب و سخت نبود

  • پسرجان اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۷

    خیلی دیکتاتوریه واقعا!!!!!

  • سارا فروردین ۶, ۱۴۰۰

    خیلیم قوانین خوبیه من نظرم مثبته خلاصه?

  • ونا مرداد ۱۲, ۱۴۰۰

    این قوانین کاملا درست و منطقیه.
    خوش به حاشون