ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اولین واردکننده متخلف موبایل معرفی شد؛ سود ۳۰ میلیاردی برای ۱۵ هزار آیفون

وزیر ارتباطات شب گذشته در نتیجه‌ی پیگیری‌ها از وضعیت گرانی موبایل، اولین شرکت واردکننده موبایل که مرتکب تخلف شده بود را در توییتر معرفی کرد. به گفته آذری جهرمی اولین بازرسی تعزیراتی از شرکت‌های واردکننده ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۰

وزیر ارتباطات شب گذشته در نتیجه‌ی پیگیری‌ها از وضعیت گرانی موبایل، اولین شرکت واردکننده موبایل که مرتکب تخلف شده بود را در توییتر معرفی کرد.

به گفته آذری جهرمی اولین بازرسی تعزیراتی از شرکت‌های واردکننده تلفن همراه صورت گرفته و شرکت «نودیس پرداز» که موفق به وارد کردن ۲۰ هزار آیفون با ارز دولتی شده، ۱۵ هزار آیفون را به صورت یک‌جا و هرکدام را «دو میلیون گران‌‌تر از معمول» به شرکتی دیگر واگذار کرده است.

این در حالیست که همین شرکت هنوز ۵ هزار آیفون دیگر در انبار خود دارد که می‌تواند نشانه‌ای از احتکار باشد، هرچند مراجع مرتبط باید در خصوص این جرم تصمیم‌گیری کنند.

اما با یک حساب و کتاب ساده می‌توان دید که همین شرکت در عرض مدت کوتاهی که از زمان فعالیتش سپری می‌شود، موفق شده ۲۰ هزار آیفون وارد کند. به گفته وزیر ارتباطات ۱۵ هزار آیفون با رقمی معادل ۲ میلیون گران‌تر از حالت معمول فروش رفته‌اند. این به معنای سود ۳۰ میلیارد تومانی روی همان ۱۵ هزار آیفون است و هنوز ۵ هزار موبایل دیگری که در انبار این شرکت باقی مانده نیز محاسبه نشده است.

نودیس پرداز یکی از خبرساز‌ترین شرکت‌های واردکننده موبایل بود چراکه بر اساس آگهی همین شرکت در روزنامه، مدت کوتاهی از تغییر ساختار آن و دریافت اجازه کسب‌وکار در حوزه موبایل سپری می‌شود.

در فهرستی که شب یک‌شنبه از سوی وزارت ارتباطات منتشر شد، شرکت نودیس پرداز در صدر شرکت‌هایی ایستاده بود که ارز ۴۲۰۰ تومانی به آنها تعلق گرفته بود. بر اساس همین فهرست، ۲۶ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۲۶ یورو ارز به نودیس پرداز تخصیص داده شده بود اما واردات این شرکت معادل ۱۰ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۲۴۰ یورو بوده است.

در این حالت همین شرکت اجازه استفاده از ارز دولتی به میزان ۱۶ میلیون و ۱۲۹ هزار و ۷۸۶ یوروی دیگر را نیز داشته است. البته باید توجه کرد که تخصیص ارز به معنای دریافت ارز از سوی واردکننده نیست. به همین دلیل نمی‌توان دقیقاً گفت که شرکت نام برده چه مقدار از ۱۶ میلیون یورو را در اختیار گرفته بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (39 مورد)
  • Marston
    Marston | ۱۳ تیر ۱۳۹۷

    دیگه از محصولات این وارد کننده چیزی نمیگیرم.تنها کاری که از دست خودمون بر میاد همینه.
    حتما میگید میره اسم شرکت رو عوض میکنه و دوباره کار میکنه، خب بازم اگر اسم جدیدشون رو بفهمم نمیخرم.
    چه وضعیت بدی داریم.?

  • noisymind
    noisymind | ۱۱ تیر ۱۳۹۷

    میگم حضرت آقا دادستان اگه وقت کردن و از مسائل حجاب و رقص بچه های کودکستانی و ... وقتی براشون موند تو این قضیه هم ورود کنن بد نیست!! یه ذره برای تنوع کاری خودشون هم خوبه!!!

  • HesamS
    HesamS | ۶ تیر ۱۳۹۷

    قدرتى كه پشت اين شركت هست علاوه بر افشاى نام شركت،نام كل نسلش هم افشا بشه آسيب نميبينه. صبح زنگ زده به دار و دسته هاش دستور داده از اون سودمون دو سه تومنى بدين به مراجع تا مارو فراموش كنن يا شخصى مثل دزد شركت نفت باب.ك زنجان.ى ميارن روى كار كه بگه من بودم بره مجازاتشو ببينه(فوقش مثل جريان هك شدن سايت ثبت سفارش ميگن شركت توديس پرداز بوده كه به اشتباه بيان شده.)

    • Majid Bolhasani
      Majid Bolhasani | ۱۹ تیر ۱۳۹۷

      احسنت دقیقا همینه.با پول همه بالایی ها رو خفه میکنه

  • aliasad
    aliasad | ۶ تیر ۱۳۹۷

    ما میتونیم تو سوریه بجنگیم تو لبنان و یمن بجنگیم اما نتمیتونیم مچ یه دزد رو بگیریم خدایا خودت پایان بده به این ظلم خدایا اسلامت اینه اگه این نیست خب یه کاری کن

  • فرشاد
    فرشاد | ۶ تیر ۱۳۹۷

    ظاهراً نودیس پرداز حق و حساب آقایون رو نداده بوده!

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی