ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ماهواره
تکنولوژی

جهرمی: ماهواره دوستی در آستانه پرتاب

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پرتاب «ماهواره دوستی» و پیشرفت پروژه‌های ماهواره‌ای «ظفر»، «ناهید۱» و «ناهید۲» خبر داد و گفت در هفته فضایی نخستین پارک فناوری و کسب‌وکارهای فضاپایه در مازندران احداث خواهد شد. ...

پگاه طوسی
نوشته شده توسط پگاه طوسی | ۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۰

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پرتاب «ماهواره دوستی» و پیشرفت پروژه‌های ماهواره‌ای «ظفر»، «ناهید۱» و «ناهید۲» خبر داد و گفت در هفته فضایی نخستین پارک فناوری و کسب‌وکارهای فضاپایه در مازندران احداث خواهد شد.

«محمدجواد آذری جهرمی» در نخستین همایش ملی «فناوری فضایی و کاربردهای آن» که صبح امروز در دانشگاه علم‌وصنعت برگزار شد، با بیان اینکه در این پارک شرکت‌های خصوصی مستقر می‌شوند و با حمایت دولت به توسعه کسب‌وکارهای فضاپایه در مناطق مختلف کشور می‌‌پردازند، گفت: «آزادسازی داده‌های ماهواره‌ای به علاوه توانمندسازی شرکت‌های خصوصی با حمایت دولت می‌تواند این امکان را فراهم کند که این شرکت‌ها به کشاورزان مشاوره دهند تا در چه فصلی چه محصولی و چگونه بکارند و به بیشترین سود برسند.»

به گزارش بادیجی وزیر ارتباطات همچنین به برنامه‌های پرتاب ماهواره اشاره کرد و گفت «ماهواره دوستی» دانشگاه صنعتی به زودی پرتاب می‌شود:

«محققان دانشگاه علم‌وصنعت نیز گفته‌اند که «ماهواره ظفر» که قرار است در مدار ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلومتری زمین قرار گیرد و طول عمری حدود ۲.۵ تا سه سال داشته باشد، شهریور سال آینده تحویل داده می‌شود. کار «ماهواره ناهید۱»‌ هم به اتمام رسیده و باید فرایند ارسال آن را در دستور کار قرار دهیم. طراحی «ماهواره ناهید۲» هم به اتمام رسیده و نمونه پروازی آن به زودی آماده می‌شود.»

ماهواره

جهرمی طول عمر ناهید۲ را که ماهواره‌ای مخابراتی است و خرداد سال آینده قرار است تحویل داده شود را بین ۲ تا ۲.۵ سال دانست و تاکید کرد که ساخت «ماهواره ناهید۲» نخستین گام کشور در جهت ایجاد منظومه ماهواره‌ای در مدار لئو است.

آذری جهرمی با بیان اینکه رسالت این همایش پی‌بردن به کاربردهای فناوری فضایی است،  گفت که در حال حاضر کشور با بحران‌هایی چون خشکسالی، کم آبی و لزوم مدیریت منابع آب مواجه است و باید با پدیده خشکسالی سازگار شد:

«با توجه به پایشی که از داده‌های فضایی در بخش کشاورزی داشتیم، متوجه شدیم که در قلب کشور و در زمینی به وسعت ۷۰ هکتار، خشخاش کاشته می‌شود؛ در حالیکه تا پیش از آن نسبت به نقطه مذکور اطلاعاتی وجود نداشت و همین باعث می‌شود تا نتوانیم برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری درست داشته باشیم.»

به گفته جهرمی، وزارت اتباطات داده‌های به دست آمده از ماهواره‌ها را در اختیار مسئولان قرار می‌دهد تا پیگیری‌ها و تصمیم‌گیری‌های لازم انجام شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • m rb
    m rb | ۱۰ بهمن ۱۳۹۷

    امروز گوشت کیلویی چند بود؟ ۱۱۰هزار تومن؟ Ok

  • Android_Programmer
    Android_Programmer | ۱۰ بهمن ۱۳۹۷

    ماهواره دوستی؟ مرگ بر این و اونم حتما همه جاش هست. الان لطفا یه ماهواره ارز و دلار هم ارسال کنید که همه مشکلا حل بشه.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی