ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کاوشگر خورشیدی پارکر
علمی

فضاپیمای پارکر ۲۲ گیگابایت داده را از ملاقات با خورشید به زمین فرستاد

کاوشگر خورشیدی پارکر که برای درک بهتر خورشید به فضا پرتاب شده، حجم قابل توجهی از داده های جمع آوری شده طی دو برخورد نزدیک با این ستاره را به زمین مخابره کرده است. ناسا ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۵

کاوشگر خورشیدی پارکر که برای درک بهتر خورشید به فضا پرتاب شده، حجم قابل توجهی از داده های جمع آوری شده طی دو برخورد نزدیک با این ستاره را به زمین مخابره کرده است.

ناسا با اشاره به دریافت ۲۲ گیگابایت داده در مورد میدان های الکتریکی و مغناطیسی، ذرات و امواج جو پیرامونی خورشید از کاوشگر پارکر تاکید کرد که این حجم دو برابر انتظارات اولیه بوده است. این کاوشگر ۶۸۰ کیلوگرمی اطلاعات را از طریق چهار مجموعه ابزار داده ها گردآوری می کند.

فضاپیمای مذکور در مسیر نزدیک شدن به خورشید تا کنون دو مانور ارتفاع پایین (Flyby) را انجام داده است. طی این مانورها اطلاعات گسترده و ارزشمندی گردآوری شده که می تواند به سوالات بسیاری پیرامون خورشید پاسخ دهد. ارسال داده ها به زمین یک ماه پس از تکمیل دومین مانور ارتفاع پایین صورت گرفته است.

کاوشگر خورشیدی پارکر

به گفته ناسا کارایی سیستم مخابراتی فضاپیما بهتر از برآوردهای اولیه از آب درآمده و در نتیجه حجم داده هایی دریافتی بیش از حد انتظار است. این امر باعث شده ناسا تنظیمات گردآوری داده در مانور بعدی را هم بالاتر ببرد.

کاوشگر خورشیدی پارکر قرار است بیست و چهارم همین ماه مانور ارتفاع پایین دیگری را انجام داده و حدود ۲۵ گیگابایت داده جدید را به زمین مخابره کند. آژانس فضایی ناسا قصد دارد این اطلاعات را تا پایان سال جاری میلادی در اختیار عموم قرار دهد. پس از این مانور سومین برخورد نزدیک کاوشگر و خورشید در ششم شهریور انجام خواهد شد.

ماموریت پارکر قرار است در سال ۲۰۲۴ میلادی به پایان برسد و ناسا انتظار دارد تا آن زمان، فاصله این کاوشگر تا خورشید به ۳.۸۳ میلیون مایل کاهش یابد که بعید است تا مدت ها فضاپیمایی دیگر به آن دست یابد. در این زمان کشش شدید ناشی از جاذبه خورشید سرعت پارکر را به بیش از ششصد و نود هزار کیلومتر بر ساعت خواهند رساند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • MOhamaD
    MOhamaD | ۱۵ مرداد ۱۳۹۸

    برای درک بهتر با این سرعت میشه در عرض نیم ساعت از کره‌ی زمین به ماه رسید!

  • naser gh
    naser gh | ۱۴ مرداد ۱۳۹۸

    ببین این امریکاییا چه چیزایی میسازن ما هم ماهواره میسازیم قبل از قرار گرفتن در مدار نابود میشه قراره خبرهای خوبی بشنویم ناهیدرو بفرستیم خونه بخت ولی اقا گفته امریکا رو به افوله پس اینا چجوری همچین چیزایی میسازن با این رو به افولی

مطالب پیشنهادی