ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Ascend 910
تکنولوژی

در راستای کاهش وابستگی به آمریکا، چیپ اختصاصی هوش مصنوعی هواوی معرفی شد

شرکت هواوی امروز با رونمایی از یک چیپست جدید مبتنی بر هوش مصنوعی در مقر اصلی خود واقع در شنژن چین، گامی دیگر را در راستای کاهش وابستگی خود به قطعات تولیدی در آمریکا برداشت. ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰

شرکت هواوی امروز با رونمایی از یک چیپست جدید مبتنی بر هوش مصنوعی در مقر اصلی خود واقع در شنژن چین، گامی دیگر را در راستای کاهش وابستگی خود به قطعات تولیدی در آمریکا برداشت.

این چیپست که Ascend 910 نام دارد دو هفته بعد از آن معرفی می شود که هواوی از سیستم عامل اختصاصی خود با نام هارمونی رونمایی کرد؛ پلتفرمی که قرار است در آینده نزدیک در تلویزیون و دیگر محصولات هوشمند خانگی این شرکت به کار گرفته شود.

البته این اولین باری نیست که هواوی اقدام به معرفی چیپست مبتنی بر هوش مصنوعی می کند. تقریبا دو سال پیش بود که این شرکت از کایرین ۹۷۰ رونمایی کرد؛ نخستین چیپست موبایل دنیا با واحد پردازش عصبی اختصاصی که قابلیت های یادگیری ماشینی را به صورت بومی به تلفن های همراه می آرود و در گوشی های سری میت ۱۰ مورد استفاده قرار گرفت.

Ascend 910

جالب اینکه اپل و کوالکام تا یکسال بعد از رونمایی کایرین ۹۷۰ چیپست های موبایل خود را به موتور های عصبی مجهز نکردند. حالا هواوی در جریان رونمایی از  Ascend 910 اعلام کرده که توانمندی های این چیپ در حوزه هوش مصنوعی به مراتب بیشتر از واحد پردازش عصبی تراشه کایرین است چراکه برای مدیریت شبکه های داده ای عظیم طراحی شده و در آینده نزدیک از آن در شهرهای هوشمند و ماشین های بدون راننده [احتمالا صرفا چین] استفاده خواهد شد. علت هم این است که کشورهای غربی به خاطر ادعاهای آمریکا [مبنی بر جاسوسی هواوی برای دولت چین] احتمالا به این زودی ها از فریم ورک هوش مصنوعی هواوی در زیرساخت های خود استفاده نخواهند کرد.

چیپست Ascend 910 در شهرهای هوشمند و ماشین های بدون راننده چین مورد استفاده قرار می گیرند

Ascend 910 قرار است مستقیما با چیپست های تولیدی کوالکام و انویدیا رقابت کند که هر دویشان از غول های صنعت نیمه هادی آمریکا هستند و سهم قابل توجهی از بازار اینترنت اشیاء را به خود اختصاص داده اند. کسب و کار سازمانی نیز که در زمره بخش های تحت تسلط این دو شرکت است از جمله بازوهای اصلی هواوی در کنار محصولات موبایل و تجهیزات شبکه های مخابراتی به شمار می رود. با این حال در سال های اخیر کسب و کار سازمانی از نظر سوددهی بعد از دو گروه دیگر قرار گرفته و تنها ۱۰ درصد از کل درآمد سالانه هواوی را به خود اختصاص داده است.

شاید بد نباشد یادآوری کنیم که هواوی همچنان در  فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا برای مراوده تجاری قرار دارد هرچند که اخیر مهلت ۹۰ روزه ای را از دولت ترامپ دریافت کرده تا قطعات مورد نیازش را از شرکت هی آمریکایی خریداری نماید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی