ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ویزای آمریکا
نرم افزار و اپلیکیشن

اخراج دانشجوی هاروارد از آمریکا به خاطر محتوای شبکه‌های اجتماعی دوستانش

ماموران مرزی آمریکا یک دانشجوی هاروارد را به خاطر مطالب دوستانش در شبکه های اجتماعی، از این کشور اخراج کرده اند. حدود دو ماه پیش وزارت امور خارجه ایالات متحده قانون جدیدی را تصویب کرد که داوطلبان ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۰

ماموران مرزی آمریکا یک دانشجوی هاروارد را به خاطر مطالب دوستانش در شبکه های اجتماعی، از این کشور اخراج کرده اند.

حدود دو ماه پیش وزارت امور خارجه ایالات متحده قانون جدیدی را تصویب کرد که داوطلبان ویزای این کشور را به ارائه اطلاعات در مورد حسابشان در شبکه های اجتماعی مجبور می کرد. همان زمان برخی سازمان ها این قانون را ناکارآمد و غیرعادلانه خوانند اما وزارت خارجه از اجرای آن پاس پس نکشیده است. جدیدترین قربانی این سیاست نوجوانی فلسطینی به نام «اسماعیل عجاوی» است که در دانشگاه هاروارد پذیرفته شده بود.

ماموران «اداره گمرک و محافظت مرزی» پس از ورود اسماعیل ۱۷ ساله به فرودگاه بوستون از وی خواسته اند لپ تاپ و موبایلش در اختیار آنها قرار دهد. آنها پس از بررسی پنج ساعته این دستگاه ها شروع به پرسیدن سوال هایی در مورد مذهب، اعمال مذهبی و دوستان او در شبکه های اجتماعی کرده اند.

ویزای آمریکا

در نهایت ماموران به این بهانه که دوستانش مطالبی متضاد با منافع آمریکا را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده اند، ویزای وی را باطل و او را از ایالات متحده اخراج کرده اند. این در حالی است که اسماعیل در صفحات خودش از انتشار مطالب سیاسی خودداری کرده و حتی با این دسته از مخاطبانش هم تعاملی نداشته است.

عجاوی در حال تلاش برای دریافت دوباره ویزای آمریکا است و به همین منظور وکیلی را استخدام کرده اما او تنها کسی نیست که با این چالش ها دست و پنجه نرم می کند.

به گفته «کمیته ضد تبعیض عربی-آمریکایی» ماموران مرزی در مورد دانشجویان مسلمان و عرب سختگیری بیشتری به خرج می دهند تا حدی که ممکن است این افراد به خاطر محتوای دیگران هم دچار دردسر شوند. پیش از این ویزای یک مهاجر دیگر هم به خاطر تصویری که کاربران دیگر در گروه واتس اپ منتشر کرده بودند، باطل شده بود.

مشکل قانون مذکور این است که افسران تفاسیر مختلفی از ارتباط و تعامل در شبکه های اجتماعی دارند که دست آنها را در تایید یا ابطال ویزای مهاجران باز گذاشته اما برای مسافران حق و حقوق چندانی در نظر نگرفته است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • molavy
    molavy | ۱۳ شهریور ۱۳۹۸

    مثل اینکه بالاخره اونجا هم پلیس امنیت اخلاقی راه افتاده

  • AK.۰۱۱۱
    AK.۰۱۱۱ | ۱۲ شهریور ۱۳۹۸

    آمریکا پدر ملت رو درآورده و حتی به دارو هم رحم نکرده و تحریم کرده بعد اینجا ببین چقدر طرفدار دارن این آمریکایی ها!!! ببین چیکار میکنه رسانه! جای اینکه بکوبن رو طبل حریم خصوصی اومدین میکوبین تو سر این یارو که انداختنش بیرون؟؟ یعنی شما فقط ادعای روشن فکری دارید ولی در اصل روغن فکر هستید

  • molavy
    molavy | ۶ شهریور ۱۳۹۸

    خدایان حریم خصوصی

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی