ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

جهرمی احتمال تعطیلی همیشگی سرویس‌های ارزش افزوده را مطرح کرد

وزیر ارتباطات در توییتی خبر از احتمال حذف ارزش افزوده برای همیشه داده و تاکید کرده که از حق‌الناس نمی‌گذرد. او با نوشتن جمله «شاید وقتش رسیده باشد که به زودی «کل سرویس‌های ارزش افزوده» ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۴

وزیر ارتباطات در توییتی خبر از احتمال حذف ارزش افزوده برای همیشه داده و تاکید کرده که از حق‌الناس نمی‌گذرد. او با نوشتن جمله «شاید وقتش رسیده باشد که به زودی «کل سرویس‌های ارزش افزوده» را برای همیشه تعطیل کنیم.» تلنگری به ارائه دهندگان سرویس ارزش افزوده زده و بار دیگر نسبت به اقدامات برخی سودجویان در این حوزه واکنش تندی از خود نشان داده است.

وزارت ارتباطات در ماه‌های اخیر اقداماتی در راستای ساماندهی سرویس‌های ارزش افزوده انجام داد و در آخرین خبرها سه سناریو برای تعیین تکلیف وضعیت این سرویس‌ها مطرح کرده بود.. صدور قبض جداگانه ارزش افزوده برای صاحبان سیم کارت، فعال کردن سرویس «ستاره هشتصد مربع» به صورت اتوماتیک و سرویس اطلاع رسانی ماهیانه از خدمات فعال ارزش افزوده کاربران از جمله این اقدامات برشمرده شده بود.

سرویس‌های ارزش افزوده

برخی خدمات دهندگان سرویس‌های ارزش افزوده تلفن همراه با استفاده از روش‌های غیرمنصفانه، برخی مشترکان را بدون اطلاع آنها عضو سرویس‌های خود می‌کنند و وزارت ارتباطات چندی پیش از یک کلاهبرداری ۳۳ میلیارد تومانی در این زمینه پرده برداشته بود. در حال حاضر کاربران می‌توانند از طریق شماره گیری «ستاره هشتصد مربع» نسبت به وضعیت منوی سرویس‌های ارزش افزوده خود اطلاع کسب کنند و در صورتی که به عضویت ناخواسته سرویسی درآمده‌اند آن را لغو و اعلام کنند

چندی پیش بود که صدا و سیما در طی پخش گزارشی اعلام کرد شرکت‌هایی که با کد USSD سر و کار دارند، مجوز خود را از سمت وزارت ارتباطات می‌گیرند و توپ تخلف در این سامانه‌ها را به میدان تحت ریاست وزیر ارتباطات انداخت اما در همان زمان جهرمی ضمن رد این ادعا گفته بود: «شرکتهای ارزش افزوده و USSD مجوزی از وزارت ICT ندارند و فعالیت آنها مطابق قانون تجارت است. ما ولایت بر چیزی داریم که مجوزش را داده‌ایم اما جایی که ما مجوزی برایش نداده‌ایم، در حیطه وظایف ما نیست.»

سرویس‌های ارزش افزوده

با اینکه به گفته جهرمی اپراتورهای موبایل در این تخلف‌ها نقشی ندارند اما  ضعف‌هایی در سامانه فنی آنها وجود دارد که موجب بروز این تخلفات می‌شود. جهرمی در فعالیت‌های خود درباره شرکت‌های متخلف به اسامی شش شرکت دست پیدا کرده بود که البته هیچ‌گاه نام آن شرکت‌ها را رسانه‌ای نساخت و برخی از کارشناسان بر این باور هستند که با افشای نام متخلفین، شاید بتوان کنترل بهتری در برابر سودجویان از سرویس ارزش افزوده پیدا کرد.

جهرمی پیش‌تر در مصاحبه‌ای تلویزیونی این سودجویان را «اختاپوس‌های پیامک ارزش افزوده» خوانده بود. در واقع وزیر ارتباطات بارها و بارها در پست‌های اینستاگرامی و توییت‌ها و مصاحبه‌های رسانه‌های مختلف از وضعیت سرویس‌های ارزش افزوده گله‌مند بوده و تاکید کرده که افزایش غیرطبیعی شکایات کاربران در سامانه ۱۹۵ از این سرویس‌ها باعث شده تا وزارت خانه تحت اختیار او بیشتر به ساماندهی این معضل بپردازد؛ پیگیری‌هایی که البته تاکنون نتیجه‌ای واقعی نداشته، تاجایی که کنون جهرمی هشدار تعطیلی کامل این سرویس‌ها را داده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی