ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

استارتاپ گورو
تکنولوژی

ایده دانشمندان ایرانی در استارتاپ گورو؛ شارژ واقعاً بی سیم به زودی محقق می‌شود

استارتاپ گورو که به تازگی سرمایه ۱۵ میلیون دلاری لازم برای تکنولوژی خود را جمع‌آوری کرده است، مدعی شده که اکنون به شارژ کردن دستگاه‌ها از راه دور و بدون نیاز به پد بی سیم ...

کورش چایچی
نوشته شده توسط کورش چایچی | ۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۲۰:۳۰

استارتاپ گورو که به تازگی سرمایه ۱۵ میلیون دلاری لازم برای تکنولوژی خود را جمع‌آوری کرده است، مدعی شده که اکنون به شارژ کردن دستگاه‌ها از راه دور و بدون نیاز به پد بی سیم بسیار نزدیک شده است.

این استارتاپ که در شهر پاسادنا و در کالیفرنیا شروع به کار کرده، اولین استارتاپی است که توانسته با استفاده از تکنولوژی موج میلی‌متری، چند دستگاه را از راه دور به صورت همزمان شارژ کند. موج میلی‌متری در اصل به فرکانس‌های ۳۰ گیگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز گفته می‌شود که هم اکنون برخی از محققین از آن برای ارائه تکنولوژی 5G استفاده می‌کنند.

این تکنولوژی به کاربران اجازه می‌دهد که از شر تعویض باتری، شارژ کردن‌های پی در پی و حتی سیم‌ها رها شوند. تکنولوژی شارژ بی سیم استارتاپ گورو می‌تواند کل فضای یک اتاق را پوشش دهد و هر دستگاهی که از این سیستم پشتیبانی کند را بدون نیاز به هیچ سیم یا اتصالی شارژ کند. تنهای کاری که کاربران برای شارژ دستگاه‌های سازگار خود باید انجام دهند، این است که در آن اتاق حضور داشته باشند.

استارتاپ گورو

اما ریشه‌های این تکنولوژی به آزمایشگاه پروفسور علی حاجی‌میری در آزمایشگاه دانشگاه کلتک باز می‌کردد. او به همراه هم‌موسس استارتاپ گورو و بهروز عبیری، فرکانس رادیویی را توسعه دادند که می‌تواند انرژی را از فواصل دور نیز برای مقصد خود ارسال کند. آن‌ها سپس با توسعه بیشتر این تکنولوژی به کمک سرمایه‌‌گذاری‌های شرکت کایروس و بورسه دانشگاه کلتک، تکنولوژی خود را بهبود داده و در هر نسل از آن نسبت به نسل گذشته پیشرفت کردند.

تیمور قالی یکی از همکاران اصلی استارتاپ گورو می‌گوید:

مردم باید با آسودگی خاطر بتوانند از دستگاه‌های خود استفاده کنند و نگران شارژ کردن مجدد آن نباشند. من مطمئنم که گورو تمام زیرساخت‌های لازم برای تبدیل این تکنولوژی به یک استاندارد جهانی را دارد.

استارتاپ گورو

بسیاری از دستگاه‌های امروزی به همراه کویل‌های القایی عرضه می‌شوند که به آن‌ها اجازه می‌دهد توسط پدهای مختلف شارژ بی‌سیم، شارژ شوند. با این حال این روش همواره به تماس نیاز داشته و همچنان باید از پد بی‌سیم استفاده کرد. در حالت کلی، نمی‌توان این روش را واقعا بی سیم نامید. اما تکنولوژی گورو به کلی این محدودیت‌ها را از بین می‌برد و به کمک آن می‌توان دستگاه‌های مبتنی بر اینترنت اشیا، کنترل‌های از راه دور، پلتفرم‌های گیمینگ، روبات‌ها، دستگاه‌های خانه‌های هوشمند و دیگر دستگاه‌هایی که توسط باتری‌ها به گروگان گرفته شدند را رها کرد و بدون نیاز به هیچ نوع سیم یا پد شارژری، شارژ کرد.

مدیرعامل و هم‌موسس استارتاپ گورو، فلوریان بون (Florian Bohn) در این رابطه می‌گوید:

ما آینده‌ای را می‌بینیم که در آن دیگر نگران شارژ کرد دستگاه‌های خود نیستیم. هدف ما در گورو این است که آینده بی سیم را خلق کرده و آن را فراگیر کنیم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • آریا
    آریا | ۱۵ دی ۱۳۹۸

    همچین گفتید دانشمندان ایرانی فکر کردم تو قزوین به این کشف نائل شدند?

    • Ali Reza
      Ali Reza | ۱۵ دی ۱۳۹۸

      انقدر با آب و تاب نوشتن منم فکر کردم تو قزوین به این کشف رسیدن?

مطالب پیشنهادی