ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

یک شرکت سازنده پیل های سوختی، نوعی باتری با عمر 7 روز برای دستگاه های موبایل تولید کرده

در نظرِ دارندگان دستگاه های موبایل مهم ترین مساله چیست؟ البته که عمر باتری. پلتفرم های مهم دنیا هرکدام امکانات و آپشن هایی دارند که عمر باتری این دستگاه ها را بیشتر می کنند. این ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۱:۳۰

در نظرِ دارندگان دستگاه های موبایل مهم ترین مساله چیست؟ البته که عمر باتری. پلتفرم های مهم دنیا هرکدام امکانات و آپشن هایی دارند که عمر باتری این دستگاه ها را بیشتر می کنند.

این قابلیت ها که معمولا باتری سیور نام دارند کارشان را با پایین آوردن روشنایی صفحه نمایش، غیرفعال کردن برخی از حسگرها و همچنین جلوگیری از فعالیت چیپست دستگاه در پس زمینه انجام می دهند.

اما ممکن است روزی فرا برسد که دیگر نیازی به باتری سیورها نباشد. براساس اعلام شرکتی که در زمینه تولید پیل های سوختی فعالیت دارد تا آن روز زمان زیادی باقی نمانده است.

شرکت انگلیسی Intelligent Energy که در زمینه توسعه پیل های سوختی فعالیت دارد موفق به ساخت نوعی سیستم پیل سوختی کوچک شده که قابلیت استفاده در دستگاه های موبایل را دارد.

عملکرد باتری تولیدی هم به این شکل است که هیدروژن را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند و در حین این فرایند بخار آب از خود تولید می کند. گفته شده که این باتری می تواند بعد از هر بار شارژ تا یک هفته دوام بیاورد.

شرکت انگلیسی سازنده برای تولید باتری جدید خود از بودجه ای استفاده کرده که آن را یک تولید کننده موبایل در اختیارش قرار داده و ظاهرا نباید نامی از آن به میان بیاورد. این شرکت اعلام کرده که باتری تولیدی اش بیشتر برای استفاده در مناطقی از دنیا مناسب است که با کمبود انرژی روبرو هستند.

شرکت هایی نظیر مورگان استنلی و Ikea نیز نسبت به این تکنولوژی ابراز علاقمندی کرده اند و در نظر دارند از آن برای تولید انرژی پاک استفاده نمایند. در لندن، تاکسی های مشکی رنگ Intelligent Energy از پیل های سوختی آن برای جابجایی مسافران بدون تولید تصاعدات کربنی خطرناک استفاده می کنند.

Fuel-cell-taxi-Intelligent-Energy1

جولین هاگس مدیر اجرایی واحد محصولات الکترونیکی مصرفی این شرکت در این باره گفته است: جایگذاری تکنولوژی پیل سوختی درون دستگاه های پرتابل راهکار مناسبی برای حل مشکل عمر باتری آن ها به شمار می رود. علیرغم بالا رفتن انتظارات کاربران از تلفن های هوشمندشان، نوآوری در زمینه باتری چندان هم پیشرفت نداشته است.

Henri Winand مدیر عامل شرکت نیز اظهار داشته که این باتری تنها چند سال تا تبدیل شدن به واقعیت فاصله دارد. او در ادامه گفت: بهترین راهکار نوعی باتری است که بتواند عمری برابر با هفت روز داشته باشد و ما تصور می کنیم که این محصول برای همه می تواند جذاب باشد.

As-year-over-year-growth-in-smartphone-shipments-slip...

newer-models-need-lower-amounts-of-energy-to-charge - Copy

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • s.s.b
    s.s.b | ۲۰ بهمن ۱۳۹۴

    حالا هیدروژن از کجا بیاریم شارژش کنیم
    تبدیل هیروژن به برق هست
    برای به وجود اوردن هیدروژن اب میخوای هم برق
    یعنی دستگاه شارژ باید اب توش بریزیم ! اینطوری قراره شارژ بشه ؟

  • محسن
    محسن | ۲۰ بهمن ۱۳۹۴

    کاش سامسونگ با این شرکت همکاری بکنه در گوشی بعدیش اس 8 ونوت 7 چه شود

  • آرمین
    آرمین | ۲۰ بهمن ۱۳۹۴

    به به

  • آرمین
    آرمین | ۲۰ بهمن ۱۳۹۴

    حرف ندارد

مطالب پیشنهادی