ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

از قطع اینترنت تا ویروس کرونا؛ گزارش سال 98 ابرآروان منتشر شد

ابرآروان به عنوان یکی از بزرگ ترین ارائه دهنده های خدمات زیرساخت یکپارچه ابری در ایران، گزارش سال 98 خود را منتشر کرده و تأثیر مسائل و مشکلات مختلفی که برای کسب و کارها در ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۰

ابرآروان به عنوان یکی از بزرگ ترین ارائه دهنده های خدمات زیرساخت یکپارچه ابری در ایران، گزارش سال 98 خود را منتشر کرده و تأثیر مسائل و مشکلات مختلفی که برای کسب و کارها در این سال پرماجرا رخ داده را بررسی نموده است.

در حالی که استارتاپ ها و کسب و کار های ایرانی امیدوار بودند سال 1398 را با رونق و شکوفایی هرچه بیشتر پشت سر بگذارند، مجموعه اتفاقات عجیب و غریبی رقم خورد تا شاهد تعطیلی برخی مجموعه ها، تعدیل گسترده نیرو و تلاش روزافزون برای بقا بودیم. بر اساس گزارش ابرآروان در سال 98 به طور میانگین در هر ماه شاهد یک مورد اختلال گسترده زیرساخت اینترنت بودیم که بین 5 دقیقه تا 10 ساعت ادامه داشتند.

البته در کنار مشکلات زیرساخت، حملات گسترده سایبری هم برای کسب و کارهای داخلی مشکلات زیادی را ایجاد کردند. حملات منع سرویس از نوع توزیع شده یا همان DDoS در سطوح مختلف، خدمات آنلاین کشورمان را از نفس انداختند. وب سایت های آنلاین ایران به طور میانگین ماهیانه بیش از 10 هزار حمله سایبری و بیش از 10 حمله DDoS را متحمل شدند.

آبان 98 بود که قطع اینترنت بزرگ ترین شوک را به اکوسیستم فناوری کشور وارد آورد و بسیاری از شرکت ها حتی پس از برقراری مجدد ارتباطات بین الملل، نتوانستند به جایگاه سابق خود برگردند. در گزارش ابرآروان آمده که قطع اینترنت روی حدود 18 هزار کسب و کار کوچک در کشور تأثیر منفی قابل توجهی داشته است.

در حالی که تلخی آبان ماه 98 هنوز در کام کاربران و کسب و کارها حس می شد، ویروس کرونا از راه رسید و همه را خانه نشین کرد. اکثر شرکت ها بازار شب عید را از دست دادند و شاهد تعدیل گسترده نیرو و حتی تعطیلی بعضی نام های نسبتاً بزرگ اکوسیستم استارتاپی کشور بودیم.

شیوع ویروس کرونا در کشورمان باعث شد تا خدماتی نظیر سرگرمی، سفر، تاکسی آنلاین و سفارش آنلاین غذا بیشترین ضربه را ببینند. طبق گزارش ابرآروان بخش بلیت برنامه های سرگرمی قربانی اصلی این ویروس مرگبار بوده و پس از آن خدمات سفر قرار گرفته است. البته در همین زمان، تماشای آنلاین ویدیو تا 2 برابر، سفارش از سوپرمارکت های آنلاین تا 2 برابر و بازدید از خبرگزاری ها و وب سایت های خبری تا 1.5 برابر افزایش داشته است.

طبق آمار W3tech ابرآروان در حال حاضر جزو ده CDN پراستفاده جهان قرار گرفته و از نظر امکانات هم بین شش سرویس دهنده برتر جهان جای دارد.

آیا اکوسیستم استارتاپی و کسب و کار های آنلاین کشورمان می توانند در سال 99 قامت راست کنند؟ برای پاسخ به این سؤال فقط باید منتظر باشیم. گزارش کامل ابرآروان برای سال 1398 را می توانید از اینجا دانلود کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی