ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سلطه سامسونگ بر بازار نمایشگر موبایل طی سه ماهه اول ۲۰۲۰

سامسونگ دیسپلی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ به لطف محبوبیت پنل OLED بیشترین سهم را از بازار پنل نمایشگرهای موبایل در اختیار داشته است. درآمد جهانی این بازار ۳ درصد نسبت به مدت زمان مشابه ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۰

سامسونگ دیسپلی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ به لطف محبوبیت پنل OLED بیشترین سهم را از بازار پنل نمایشگرهای موبایل در اختیار داشته است. درآمد جهانی این بازار ۳ درصد نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل افزایش داشته و بازار نمایشگر موبایل در مجموع ۹ میلیارد دلار درآمد ثبت کرده است.

به گزارش Sammobile، در سه ماه نخست ۲۰۲۰ تقاضا برای پنل OLED بالا و برای پنل LCD کم بوده و همین عامل سبب اشباع شدن بازار از این نوع پنل شده است. درآمد بازار جهانی نمایشگر موبایل به لطف افزایش محبوبیت پنل OLED زیاد شده است و از آنجا که سامسونگ دیسپلی بزرگ ترین تأمین کننده پنل OLED در دنیاست، موفق شد از این افزایش تقاضا نهایت بهره وری را برده و ۵۱.۸ درصد از بازار جهانی نمایشگر موبایل را تا انتهای سه ماهه اول ۲۰۲۰ به خود اختصاص دهد.

شرکت‌های BOE Technology و Tianma Microelectronics پس از سامسونگ به ترتیب ۱۴.۳ و ۸.۲ درصد از بازار پنل نمایشگر موبایل را در سه ماهه اول ۲۰۲۰ در اختیار گرفته‌اند.

به نظر می‌رسد فناوری LCD روزهای پایانی عمر خود را سپری می‌کند چرا که علاوه بر موبایل‌، دیگر در نمایشگرهای بزرگ تر نیز به کار نمی‌رود. سامسونگ در همین رابطه اواسط فروردین ماه امسال از توقف تولید پنل‌های LCD تا پایان سال ۲۰۲۰ خبر داد. این سازنده کره‌ای تمرکزش را معطوف تولید پنل OLED و همچنین پنل OLED انعطاف پذیر کرده است. سامسونگ بزرگ ترین تولیدکننده پنل OLED انعطاف پذیر در دنیا هم هست و همین مساله در کسب بالغ بر نیمی از سهم بازار پنل نمایشگر موبایل در سه ماهه اول ۲۰۲۰ تأثیرگذار بوده است.

طبق برآوردهای کارشناسان Strategy Analytics، بازار جهانی نمایشگر موبایل به خاطر دنیاگیری ویروس کرونا احتمالا در ماه‌های آتی زیان خواهد دید و به دلیل مختل شدن زنجیره تأمین رکود را تجربه خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی