ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

کشیدن سیفون توالت فرنگی می‌تواند ذرات ویروس کرونا را در محیط پخش کند

تحقیقی که به تازگی انجام شده نشان می‌دهد کشیدن سیفون توالت فرنگی ابری بزرگ از ذرات معلق را ایجاد می‌کند که توانایی حمل ذرات ویروس کرونا و بیمار کردن استفاده کننده بعدی را دارد. محققان ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۰

تحقیقی که به تازگی انجام شده نشان می‌دهد کشیدن سیفون توالت فرنگی ابری بزرگ از ذرات معلق را ایجاد می‌کند که توانایی حمل ذرات ویروس کرونا و بیمار کردن استفاده کننده بعدی را دارد.

محققان با انجام تحقیق جدید دریافتند کشیدن سیفون می‌تواند ابری از ذرات معلق ایجاد کند که تا فاصله تقریبا ۹۲ سانتی متری پخش شده و توانایی معلق ماندن در هوا و یا فرود آمدن روی سطوح دستشویی را دارند. بر اساس تحقیقات جدید، این ابر می‌تواند ذرات ویروس کرونا موجود در هوا و یا مدفوع فرد بیمار را در محیط دستشویی پخش کرده و استفاده کننده بعدی را مبتلا کند.

محققان با انجام شبیه سازی‌های کامپیوتری متوجه شدند کشیدن سیفون توالت فرنگی هوای درون آن را جابجا کرده و حدود ۶ هزار قطره و ذره معلق در هوا پخش می‌کند. بسته به تعداد خروجی های آب توالت، کشیدن سیفون می‌تواند بین ۴۰ تا ۶۰ درصد از این ذرات را تا ارتفاع بالاتری از نشیمنگاه پرتاب کند.

«Ji-Xiang Wang»، یکی از نویسندگان تحقیق و متخصص دینامیک مایعات از دانشگاه «یانگژو» (Yangzhou University) می‌گوید نتایج این تحقیق «بسیار هشدار دهنده» است چرا که نمی‌توان دستشویی‌ها را در تمام اوقات ضدعفونی شده و تمیز نگاه داشت. همچنین اعضای خانواده حتی پس از مبتلا شدن یکی از اعضا و قرنطینه شدن وی، باید همچنان از یک دستشویی استفاده کنند.

«Wang» می‌گوید برای جلوگیری از احتمال پخش شدن ویروس کرونا، باید ابتدا درب توالت فرنگی را بسته و سپس سیفون را کشید. علاوه بر این باید دست‌ها را به طور مرتب و با دقت خصوصاً پس از استفاده کردن از توالت‌هایی که درب نداشته و یا سیفون اتوماتیک دارند شست. همچنین نباید به صورت دست زد و حتماً قبل از رفتن به توالت عمومی باید ماسک زد.

محقق یاد شده امیدوار است این تحقیق به اصلاح توالت‌های عمومی منجر شده و در آن‌ها از دستگاه‌های مایع دستشویی و دستمال اتوماتیک استفاده شده و فقط پس از بستن درب توالت فرنگی کشیدن سیفون امکان پذیر شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی