ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

رییس رگولاتوری: تعرفه VDSL گران نخواهد بود؛ راه‌اندازی ۵ میلیون پورت تا پایان سال

وزارت ارتباطات به دنبال آن است تا VDSL به شکل گسترده‌تری در اختیار کاربران قرار گیرد و همین مسئله سوالاتی را درباره قیمت این سرویس و تفاوت بهای آن با ADSL به وجود آورده است. ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۰

وزارت ارتباطات به دنبال آن است تا VDSL به شکل گسترده‌تری در اختیار کاربران قرار گیرد و همین مسئله سوالاتی را درباره قیمت این سرویس و تفاوت بهای آن با ADSL به وجود آورده است. حالا کاربران این دغدغه را دارند که استفاده از اینترنت پرسرعت ثابت چه هزینه‌هایی برای آنها به جای خواهد گذاشت. سازمان رگولاتوری تاکید دارد که نرخ تعرفه خدمات VDSL بیشتر از نرخ تعریف شده مصوبه ۲۶۶ این سازمان نخواهد بود و این پیش‌بینی را می‌کند که FCPها برای جذب مخاطب، هزینه‌ها را نسبت به این تعرفه نیز کمتر لحاظ کنند تا سرویس VDSL در بین مشترکین جا بیفتد.

رییس سازمان رگولاتوری با اشاره به راه‌اندازی بیش از ۳۴۰ هزار خط VDSL در تهران و قم به دیجیاتو می‌گوید که حدود ۱۳۰ هزار از این مورد بهره‌برداری شده است. به گفته «حسین فلاح جوشقانی» مقرر شده که مخابرات ایران و شرکت‌هایی چون آسیاتک و شاتل سرمایه‌گذاری وسیعی در این مورد انجام دهند و چندین شرکت نیز برای فعالیت در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند: «بر اساس برنامه‌مان می‌خواهیم که سرویس VDSL در دولت دوازدهم هم به دست مشترکین زیادی برسد و تا پایان همین امسال ۵ میلیون پورت راه‌اندازی شود.» او تاکید دارد که برنامه توسعه چنین محصولی در دولت بعدی نیز ادامه خواهد داشت چرا که جزو نیازهای اساسی و ضروری بازار اینترنت ثابت است.

این آمار در حالی اعلام می‌شود که وزیر ارتباطات در لایو اینستاگرامی خود که فروردین ماه با مردم داشت، اعلام کرده بود که تا پایان اردیبهشت ۸۰۰ هزار خط VDSL راه‌اندازی خواهد شد و به نظر می‌رسد که این وعده هنوز و تا پایان خردادماه محقق نشده است.

آنطور که رییس رگولاتوری می‌گوید قیمت‌ها قرار است بر اساس مصوبه این سازمان باشد و با نگاهی به این مصوبه می‌توان حدود قیمت تمام شده برای سرویس VDSL را محاسبه کرد؛ همانطور که در جدول بالا مشخص است نرخ ماهانه برای این سرویس‌ها از ماهی ۲۰۰ هزار تومان شروع شده و تا ۳۰۰ هزار تومان می‌رسد و این رقم بیش از دو برابر هزینه‌های ADSL است؛ اما چرا گفته می‌شود که احتمالا هزینه‌های VDSL دوبرابر هزینه‌های اینترنت ثابت کنونی مشترکین نخواهد بود؟

جوشقانی تاکید دارد که تعرفه‌ها بر اساس تکنولوژی تعیین نمی‌شود و نرخ سرویس VDSL بر اساس مصوبه این سازمان خواهد بود و قرار نیست که گرانی بیش از حدی به مشترکین تحمیل شود. جوشقانی پیش‌بینی می‌کند که نرخ‌های اولیه این سرویس‌ها کمتر از مصوبه هم باشد تا کاربران با سرویس VDSL آشنا شوند.

آیا شما تا امروز اقدامی برای تبدیل سرویس ADSL خود به VDSL انجام داده‌اید؟ نظرتان در مورد توسعه این پروژه در کشور چیست؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • Hasan Mousavi
    Hasan Mousavi | ۲ تیر ۱۳۹۹

    شرکت تعرفه ADSL این ماه رو ۲ برابر گرون کرده !
    فکر کنم میخوان اینقدر ADSL رو گرون کنند که VDSL ارزون به نظر بیاد !
    از اینا همه چی بر میاد .

  • badboy0098
    badboy0098 | ۲ تیر ۱۳۹۹

    اینا هرچی بگن برعکسش درسته
    اگه بگن گرون نمیشه ، این یعنی صد در صد گرون تر میشه ...

  • Mahyar
    Mahyar | ۲ تیر ۱۳۹۹

    وای خدا جون چقدر ارزون?

  • reza_jj
    reza_jj | ۲ تیر ۱۳۹۹

    حرفاشون راست بوده یا دروغ فعلا مهم نیست
    مهم اینه الان تو بازار مودم vdsl کمتر از ۱ میلیون تومان نمیتونی پیدا کنی!!!!!

  • Cliff
    Cliff | ۱ تیر ۱۳۹۹

    امکان نداره یه گره از مشکلات مردم بازکنن

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی