ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اتحادیه اروپا از پیشرفت چشمگیر شبکه‌‌های اجتماعی در مبارزه با نفرت‌پراکتی خبر می‌دهد

به گفته «کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا»، کمپانی‌های فعال در حوزه فناوری و شبکه‌های اجتماعی پیشرفت قابل توجهی در زمینه مدیریت و مبارزه با نفرت‌پراکنی در شبکه جهانی داشته‌اند. گزارش جدید کمیسیون اروپا پیرو تنظیم مرام‌نامه‌ سال ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۰

به گفته «کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا»، کمپانی‌های فعال در حوزه فناوری و شبکه‌های اجتماعی پیشرفت قابل توجهی در زمینه مدیریت و مبارزه با نفرت‌پراکنی در شبکه جهانی داشته‌اند.

گزارش جدید کمیسیون اروپا پیرو تنظیم مرام‌نامه‌ سال ۲۰۱۶ در رابطه با مدیریت بهتر نفرت‌پراکنی در اینترنت منتشر شده است. این منشور حدودا چهار سال پیش توسط شرکت‌های «فیسبوک»، «توییتر»، «یوتیوب» و «مایکروسافت» امضا شد و تمام آنها موظف شدند تا اجازه ندهند «در پلتفرم‌های تحت نظارتشان فرصتی برای نفرت‌پراکنی غیرقانونی و ارسال نظرات توهین‌آمیز فراهم باشد و به خصوص گسترش پیدا کند». از آن موقع به بعد «گوگل»، «اسنپ‌چت» و «اینستاگرام» هم به این مرام‌نامه پیوسته‌اند.

کمیسیون اروپا با گزارش جدیدش عنوان کرده که طی سال‌های اخیر کمپانی‌های حوزه تکنولوژی پیشرفت خیلی خوبی داشته‌اند؛ طوری که در حال حاضر به ۹۰ درصد از محتواهای غیرقانونی در پلتفرم‌های گوناگون در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت رسیدگی می‌شود. این در حالی است که نرخ رسیدگی در سال ۲۰۱۶ حدودا ۴۰ درصد بود و تا سال ۲۰۱۸ نیز به رقم ۸۱ درصد رسیده بود.

بنابراین می‌توان این موضوع را پیشرفتی بنیادین در عملکرد شرکت‌ها و شبکه‌های اجتماعی دانست که در حال حاضر ادامه هم دارد. به عنوان مثال طی سال ۲۰۲۰ تاکنون بیش از ۷۱ درصد از محتواهایی که به عنوان غیرقانونی تلقی می‌شوند، به طور کامل از سطح اینترنت پاک شده‌اند، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۶ تنها ۲۸ درصد بوده است.

این پلتفرم‌ها همچنین در ۶۷.۱ درصد موارد هشدارها و نوتیفیکیشن‌هایی در جهت اطلاع‌رسانی به کاربران ارسال کرده‌اند، که تاحدودی نسبت به آمار ۶۵.۴ درصدی قبلی بیشتر است. فیسبوک در این زمینه به عنوان پیشرو شناخته می‌شود، اما کمیسیون اروپا اعتقاد دارد که فضای لازم برای سایر پلتفرم‌ها نیز فراهم است تا بتوانند به سادگی کاربرانشان را مطلع کنند.

«دیدیه ریندرز» مامور واحد عدالت در این رابطه می‌گوید: «از نتایج خوب حاصل شده استقبال می‌کنم. اما بدون تردید نباید با این پیشرفت‌ها اکتفا کنیم، بلکه می‌بایست به تلاش همگانی ادامه داد. من پلتفرم‌ها را به پر کردن حفره‌های موجود تشویق می‌کنم، به خصوص در زمینه ارسال بازخورد برای کاربران و شفاف‌سازی بیشتر».

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی