ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

احتمال قطع دوباره خطوط تلفن «دفتر شما» در پایان تیر ماه وجود دارد

قطع خطوط تلفن دفتر کار مجازی «دفتر شما» برای چندمین بار در سال‌های گذشته رخ داد و بر اساس گفته‌های مدیرعامل این مجموعه قطعی اخیر و چهار روزه‌ای که برای آنها پیش آمد بیش از ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۳

قطع خطوط تلفن دفتر کار مجازی «دفتر شما» برای چندمین بار در سال‌های گذشته رخ داد و بر اساس گفته‌های مدیرعامل این مجموعه قطعی اخیر و چهار روزه‌ای که برای آنها پیش آمد بیش از ۴ میلیارد تومان برای ۳ هزار کسب‌وکار ایرانی ضرر و زیان به همراه داشت. مدیرعامل «دفتر شما» اما اکنون به دیجیاتو می‌گوید که احتمال قطعی مجدد همچنان وجود دارد چرا که مخابرات باید در این زمینه با رگولاتوری همکاری کند. در غیر این صورت، خطوط کسب‌وکارهایی که به استارتاپ دفتر شما متکی شده‌اند دوباره قطع خواهند شد و احتمال زیان بزرگ‌تر نیز برای آن‌ها وجود دارد.

در سه سال اخیر دفاتر کار مجازی چندین بار با قطع خطوط تلفن که بستر اصلی کار و خدمات آنهاست، روبرو شده‌اند. این در‌حالی‌ست که قبل از قطع خطوط تلفن هیچ اخطاری به آنها داده نمی‌شود و حالا که خطوط‌شان وصل شده، شرط و شروطی در کار است که انجام شدن و نشدن آن در حوزه اختیارات مجموعه دفتر شما نیست. «علی دشتی»، مدیرعامل این استارتاپ در گفتگو با دیجیاتو اعلام می‌کند که تنها حدود ۲۰۰ خط مجازی آنها که با همکاری فناپ و اخیرا راه‌اندازی شده از قطعی اخیر مصون ماندند و بیش از ۴ هزار خط مجازی دیگر این مجموعه که با شرکت مخابرات ایران راه‌اندازی شده و بعضی از آنها ده سال است که در اختیار مشتریان است، قطع شده. او می‌گوید این آمار یعنی ضرر بیش از ۴ میلیارد تومان برای ۳ هزار کسب‌وکاری که با خطوط آنها کار می‌کنند: «خود ما نیز روزانه ۱۰ الی ۱۵ میلیون ضرر دادیم.»

به گفته دشتی، وصل کردن دائمی خطوط منوط بر این است که مخابرات تا آخر تیرماه دیتاهایی که رگولاتوری نیاز دارد را به آنها اعطا کند: «از آن سو ما این واهمه را داریم که این اتفاق انجام نشود. رگولاتوری مواردی که از مخابرات می‌خواهد سیستم پیچیده و سختی نیست و ما هم کمال همکاری را با آنها داریم اما همچنان این موضوع محقق نشده است. این آخرین شانس ما برای حضور در بازاری است که سالها در آن تلاش کرده‌ایم و کلی کسب و کار خرد را در کنار خود داریم.»

دشتی می‌گوید که بارها از سوی رگولاتوری از آنها خواسته شده تا با یک FCP دیگر به جز مخابرات وارد همکاری شوند: «ما این خطوط را ده سال است که به دستان مشتریان داده‌ایم. اگر ترابرد انجام می‌دهند ما این کار را می‌کنیم ولی نمی‌توانیم سرشماره مشتریان‌مان را بعد از سالیان سال عوض کنیم، این حرف مصداق این است که یک اپراتور پیش شماره خود را از دست بدهد و به مشتریانش بگوید بروید از اپراتور دیگر این شماره‌ها را بگیرید.» دشتی تاکید دارد که درخواست رگولاتوری از آنها برای عدم همکاری با یک FCP خاص به نوعی انحصارگرایی ختم خواهد شد.

به گفته مدیر استارتاپ دفترشما عمده مشترکین این دفتر کار مجازی از سرشماره ۲۸۴۲ استفاده می‌کنند و با توجه به فعالیت این شرکت از سال ۱۳۹۲ بسیاری از مشترکین سال‌هاست که برای ارتباط با مشترکین خود از این شماره‌ها استفاده می‌کنند و درخواست انتقال این سرشماره‌ها به شماره ۹ عجیب و برای این کسب و کارها غیرممکن است. او می‌افزاید: « با تحقیقی که انجام شده بیشتر مشترکین مایل به این جابجایی و تغییر خطوط نیستند و در صورت این اتفاق رخ دهد، دیگر سرویس نخواهند گرفت که موجب از بین رفتن استارتاپ ما خواهد شد.»

او باور دارد به طور کلی این فشار در نهایت باعث ایجاد انحصار در بازار و مغایر با اصول رقابت بوده و اگر رقابتی صورت نگیرد همه کسب و کارهای این حوزه به مرور ضعیف شده و یا از بین خواهند رفت: «ما علاقه مند هستیم که با هر FCP که می تواند سرویس پایدار و خدمات مناسبی دهد، فعالیت کنیم».

این نخستین بار نیست که خطوط تلفن دفاتر کار مجازی «دفتر شما» قطع می‌شود و هر بار این قطعی علل مختلفی داشته، یکبار به خاطر تدوین قوانین جدید بوده و یک بار به خاطر شکایت از یک خط و گاهی مانند اتفاقی که در دی ماه ۹۷ رخ داد، هیچ‌گاه علت آن مشخص نشده است.  به گفته دشتی بسیاری از کسب‌وکارها در شرایط شیوع ویروس کرونا به سمت خطوط تلفن مجازی روی آورده‌اند و او قطعی دوباره این خطوط در این ایام را یک «مشکل بسیار بزرگ» توصیف می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی