ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

TSMC
مالی و سرمایه گذاری

TSMC اولین کارخانه تراشه‌سازی آلمان را با بودجه 11 میلیارد دلاری تأسیس می‌کند

در این کارخانه که با همکاری چند شرکت ازجمله TSMC و بوش ساخته می‌شود، تراشه‌های بخش خودرو تولید خواهند شد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

طبق گزارش‌های منتشرشده، ظاهراً TSMC قصد دارد با همکاری برخی شرکای خود، مانند شرکت بوش (Bosch) با انجام یک سرمایه‌گذاری 11 میلیارد دلاری، اولین کارخانه تراشه‌سازی کشور آلمان را در ایالت آزاد زاکسن (Saxony) تأسیس کند.

براساس گزارش بلومبرگ، علاوه بر TSMC و بوش، شرکت‌های دیگری مانند ان‌ایکس‌پی (NXP Semiconductors) و اینفینئون (Infineon Technologies AG) نیز در این سرمایه‌گذاری سهم خواهند داشت. منابع بلومبرگ حداقل بودجه این سرمایه‌گذاری را 7 میلیارد یورو (7.7 میلیارد دلار) و کل سرمایه‌گذاری آن را احتمالاً نزدیک به 10 میلیارد یورو (11 میلیارد دلار) گزارش کرده‌اند.

بااین‌حال، ظاهراً تصمیم نهایی هنوز گرفته نشده و این برنامه‌ها ممکن است تغییر کنند.

برنامه TSMC برای ساخت کارخانه در آلمان

در‌حالی‌که شرکت‌های دیگر و وزارت اقتصاد آلمان هنوز در این رابطه بیانیه‌ای منتشر نکرده‌اند، «نینا کائو»، سخنگوی TSMC، بدون اشاره به جزئیات خاصی گفت که این شرکت همچنان درحال ارزیابی امکان ساخت یک کارخانه در اروپا است.

«مارک لیو»، رئیس TSMC نیز سال 2021 به سهامداران این شرکت گفته بود که سازنده تراشه ارزیابی‌های خود را در مورد راه‌اندازی خط تولید در آلمان، به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا آغاز کرده است. در آن زمان همچنین گفته شده بود که این کارخانه اروپایی روی تراشه‌های بخش خودرو تمرکز می‌کند.

این گزارش درحالی منتشر شده است که اتحادیه اروپا تلاش دارد تا سهم خود از تولید جهانی نیمه‌هادی‌ها را تا سال 2030 دو‌برابر کند و به همین دلیل 40 درصد از بودجه پروژه‌های مشابه در آلمان را توسط یارانه‌ها تأمین می‌کند. در ماه آوریل، اتحادیه اروپا پس از اختلالات به‌وجود‌آمده در طول همه‌گیری کووید-19 و همچنین تشدید تنش‌های بین ایالات‌متحده و چین، قانون تراشه (Chips Act) را برای تقویت تولید داخلی تصویب کرد. تنش‌های بین‌المللی که باعث شدند «وارن بافت»، تقریباً تمام سهام خود در TSMC را بفروشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی