ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

تحلیلگران: خروج از بازار موبایل‌های پرچمدار، غیرمحتمل و «آخرین گزینه» هواوی است

در روزهای اخیر شایعه‌هایی در مورد فروش برندهای P و Mate توسط هواوی برای در امان ماندن از تحریم‌های آمریکا مطرح شده است. اما برخی تحلیلگران معتقدند هواوی قصد خروج از بازار موبایل‌های پرچمدار را ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۰

در روزهای اخیر شایعه‌هایی در مورد فروش برندهای P و Mate توسط هواوی برای در امان ماندن از تحریم‌های آمریکا مطرح شده است. اما برخی تحلیلگران معتقدند هواوی قصد خروج از بازار موبایل‌های پرچمدار را نداشته و تنها به عنوان «گزینه آخر» به آن فکر می‌کند.

اوایل هفته جاری رویترز به نقل از منابع آگاه مدعی شد هواوی مذاکره برای فروش برندهای پرچمدار موبایل سری P و Mate را شروع کرده است. هواوی روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای خروج خود از بازار موبایل‌های پرچمدار را تکذیب کرد.

هواوی پیشتر برند آنر را برای در امان ماندن از تحریم‌های آمریکا فروخت و همین مساله شایعه‌هایی را در مورد فروش سری P و Mate بوجود آورده است. البته برخی تحلیلگران نظر دیگری دارند. «ویل وانگ» (Will Wong)، تحلیلگر شرکت تحقیقاتی IDC می‌گوید: «فروش یک کسب و کار موفق دیگر دردی از هواوی دوا نکرده و تنها سبب از دست رفتن یک منبع درآمد بزرگ می‌شود. بنابراین هواوی تنها به عنوان گزینه آخر حاضر به فروش برندهای موبایل خود خواهد شد، به ویژه اینکه همچنان به دنبال حضور پایدار در بازار [موبایل] است.» تحلیلگر IDC می‌افزاید: «برندهای P و Mate و همچنین HiSilicon [واحد تراشه هواوی] مثل ستون‌هایی هستند که از وجهه پرچمدار هواوی پشتیبانی کرده و به آن برتری رقابتی در بازار می‌دهند.»

عدم تمایل هواوی به فروش برندهای موبایل نشان می‌دهد که این شرکت عزم خود را برای عبور از تحریم‌های آمریکا جزم کرده است. «رن ژنگفی» مؤسس و مدیرعامل هواوی اخیراً اعلام کرد که این شرکت باید با غیرمتمرکز کردن عملیات روی سوددهی تمرکز کرده و حقوق کارمندان را سه تا پنج سال افزایش ندهد تا عبور موفق از تحریم‌های آمریکا امکان پذیر شود.

فروش آنر و عرضه موبایل پرچمدار جدید توسط این شرکت نشان می‌دهد که هواوی تا حدی توانسته تحریم‌های آمریکا را دور زده و مسیر فروش قطعات و چیپ‌های موبایل را به این برند هموار کند. «فلورا تانگ» (Flora Tang)، تحلیلگر شرکت Counterpoint Research در همین رابطه می‌گوید: «تحریم‌های کنونی آمریکا شامل حال آنر مستقل شده نمی‌شود، بنابراین احتمال دارد شاهد اتفاق مشابهی برای دیگر کسب و کارهای مصرفی هواوی در صورت مستقل شدن آنها باشیم.»

به گفته تحلیلگر Counterpoint دولت بایدن نیز احتمالاً نگرش خود را در مورد شرکت‌های فناوری چینی تغییر نخواهد داد بنابراین قضیه فروش برند را نباید تمام شده دانست. تانگ می‌افزاید: «اگر هواوی در مورد وضعیت کنونی روابط چین با آمریکا بدبین است، می‌تواند کسب و کارهای موبایل پرچمدار و حتی کل گروه کسب و کار مصرفی خود را بفروشد.»

البته احتمال محقق شدن پیش‌بینی مؤسسه Counterpoint بسیار کم است چرا که با برنامه هواوی برای عرضه ۴۰۰ میلیون لوازم الکترونیکی با سیستم عامل هارمونی در سال جاری میلادی همخوانی ندارد.

«پال هَزوِل» (Paul Haswell) تحلیلگر مؤسسه حقوقی بین المللی Pinsent Masons پیش بینی نا امیدکننده‌تری کرده و می‌گوید: «با اینکه با واگذاری یا مشتق کردن برند ممکن است بتوان در کوتاه مدت تحریم‌ها را دور زد، اما اگر آمریکا بخواهد می‌تواند به راحتی تحریم‌ها را بسط دهد. بنابراین نباید با توجه به داستان آنر اقدامات هواوی یا هر شرکت فناوری چینی دیگر را پیش‌بینی کنیم.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • آریا
    آریا | ۹ بهمن ۱۳۹۹

    چین عددی نیست در مقابل امریکا
    دزد های خفاش خور

  • digiato-2019
    digiato-2019 | ۸ بهمن ۱۳۹۹

    هواوی تاچ و باتری ضعیف داره تازه ابزار جاسوسی هستش به چینی جماعت نمیشه اعتماد کرد

مطالب پیشنهادی