ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی پوکو X3؛ میان‌رده‌ای فراتر از انتظار [تماشا کنید]

خریدن گوشی هیچ‌گاه کار ساده‌ای نبوده و نخواهد بود؛ به‌خصوص برای افرادی که بی‌حساب پول خرج نمی‌کنند. راهنمایی کردن دیگران برای خریدن گوشی از این کار سخت‌تر است. با این حال هر چند وقت یک ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۰

خریدن گوشی هیچ‌گاه کار ساده‌ای نبوده و نخواهد بود؛ به‌خصوص برای افرادی که بی‌حساب پول خرج نمی‌کنند. راهنمایی کردن دیگران برای خریدن گوشی از این کار سخت‌تر است. با این حال هر چند وقت یک مدل گوشی به بازار می‌آید که کار من را راحت می‌کند، چون به‌سادگی می‌توانم خریدن‌اش را به دیگران پیشنهاد کنم. پوکو X3 جدیدترین گوشی بازار است که این ویژگی را دارد.

پوکو X3 شاهکار جدید شرکت نوپای پوکو است که نه‌تنها تمام ویژگی‌های یک میان‌رده پریمیوم را دارد، بلکه با دو ویژگی مهم یعنی نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و اسپیکر استریو، یک سر و گردن بالاتر از رقبا می‌ایستد. در ادامه این گوشی ارزشمند را بررسی می‌کنم.

تماشای ویدیو از آپارات

تماشای ویدیو از یوتوب
مشخصات شیائومی پوکو X3
  • فریم آلومینیومی و پنل پشتی پلاستیکی
  • نمایشگر ۶.۶۷ اینچی IPS با رزولوشن ۲۴۰۰‍×۱۰۸۰ پیکسل و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز
  • چیپست اسنپدراگون 732G
  • ۶ گیگابایت حافظه رم
  • ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی
  • سیستم‌عامل اندروید ۱۰ به‌همراه رابط کاربری MIUI 12
  • دوربین اصلی چهارگانه با سنسور واید ۶۴ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
  • باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی
  • قیمت حدود ۷ میلیون تومان (مدل ۱۲۸ گیگابایتی)

برای خریدن پوکو X3 و دیگر محصولات شیائومی می‌توانید به فروشگاه می‌مارکت مراجعه کنید.

طراحی و کیفیت ساخت

پوکو X3 از آن دسته گوشی‌هاست که هم خودش به‌راحتی شناخته می‌شود، هم به شناخته‌تر شدن برند پوکو هم کمک می‌کند. از پشت گوشی شروع می‌کنیم. پنل پلی‌کربناتی پوکو X3 کیفیت بسیار خوبی دارد و با بافت‌های متفاوت، نور را به‌زیبایی بازتاب می‌دهد. نوار عریض و هاشور خورده عمودی وسط قاب پشتی، لوگوی بسیار بزرگ پوکو و ماژول دوربین را میزبانی می‌کند. البته خود ماژول دوربین با طراحی نامتعارفش داخل دایره‌ای براق جای گرفته است. ماژول دوربین بیرون‌زدگی نسبتاً زیادی دارد و چهار دوربین به‌علاوه فلاش را به‌شکل متقارن در خود جای داده است.

از نمای روبرو نمایشگر بزرگ ۶.۶۷ اینچی را می‌بینیم که به استثناء لبه پایینی، حاشیه زیادی ندارد. نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی تقریباً ۸۵ درصد است که در دنیای میان‌رده‌ها رقم خوبی محسوب می‌شود. حفره نه‌چندان بزرگی در بالای نمایشگر برای دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی تعبیه شده و اسپیکر مکالمه هم شکاف باریکی بین شیشه و فریم را اشغال کرده است. شیشه روی پوکو X3 کاملاً تخت است و با گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود.

بین این دو پنل، فریم براق آلومینیومی قرار گرفته که استحکام بالایی دارد و کیفیت کلی گوشی را چند پله بالاتر می‌برد. حضور اجزایی مانند جک هدفون، درگاه USB-C و حسگر اثر انگشت روی فریم پوکو X3 نیز شما را خوشحال‌تر خواهد کرد. حسگر اثر انگشت که با دکمه پاور ادغام شده و روی لبه سمت راست جا خوش کرده، دقیقاً زیر انگشت شست شما قرار می‌گیرد و سرعت و دقت فوق‌العاده‌ای دارد.

پوکو X3 با قد ۱۶.۵ سانتی‌متری و ضخامت ۹.۴ میلی‌متری گوشی بزرگی محسوب می‌شود اما در دست گرفتن و کار کردن با آن چندان سخت نیست. وزن ۲۱۵ گرمی این گوشی کمی زیاد به‌نظر می‌رسد ولی با در نظر گرفتن باتری پرظرفیت ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعتی کاملاً قابل تحمل است. این گوشی با استاندارد IP53 اندکی در برابر آب و گرد و غبار هم مقاومت می‌کند.

نمایشگر

پوکو X3 نمایشگر بزرگ ۶.۶۷ اینچی با پنل IPS و رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل دارد که تصاویر را با تراکم ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ نشان می‌دهد. این رزولوشن و تراکم پیکسلی برای یک گوشی میان‌رده کاملاً رضایت‌بخش است اما ویژگی دیگری که این گوشی را از جمع پرشمار رقبا متمایز می‌کند، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی و تاچ فوق حساس ۲۴۰ هرتزی است. همین ویژگی می‌تواند برگ برنده پوکو X3 در بازار کشورمان باشد.

کار کردن با صفحه ۱۲۰ هرتزی فوق‌العاده لذت‌بخش است و تجربه جدیدی از اندروید و به‌خصوص رابط کاربری MIUI را به شما می‌دهد. انیمیشن‌های زیبای MIUI روی پوکو X3 چشم‌نواز اجرا می‌شوند اما نمی‌دانم چرا نرخ رفرش صفحه به‌شکل پیش‌فرض روی ۶۰ هرتز تنظیم شده است. به‌نظر من مواجهه با صفحه ۱۲۰ هرتزی در همان ابتدای کار می‌توانست رضایت شما از انتخاب‌تان را به‌طور محسوسی افزایش دهد.

کیفیت نمایشگر پوکو X3 بسیار خوب است، یعنی کمی بیشتر از آن چیزی که انتظار داشتم. رنگ‌ها غلظت کافی دارند ولی می‌توانید غلظت رنگ را بر اساس سلیقه خود کم یا زیاد کنید. کنتراست تصویر و زاویه دید را هم با کمی اغماض، می‌توان خوب ارزیابی کرد. حداکثر روشنایی نمایشگر در حالت دستی به حدود ۴۶۰ نیت و در حالت خودکار به حدود ۶۳۰ نیت می‌رسد تا بتوانید در تمام شرایط به‌راحتی از این گوشی استفاده کنید.

یکی از معدود ایرادی که می‌توان به نمایشگر پوکو X3 گرفت، سایه‌های اطراف صفحه است. این سایه‌ها در لبه پایینی و اطراف ناچ بیشتر به چشم می‌آیند. این مسئله را پیش از این در بعضی گوشی‌های آنر و هواوی دیده بودم.

نکته دیگری که شاید در نگاه اول به چشم نیاید، اختلاف صفحه ۱۲۰ هرتزی در گوشی‌های میان‌رده و پرچمدار است. اگرچه برتری صفحه ۱۲۰ هرتزی پوکو X3 با رقبا کاملاً محسوس است، اما باز هم به پرچمدارانی مثل گلکسی‌های سامسونگ نمی‌رسد. اختلاف در اینجا به زمان پاسخ‌دهی پیکسل‌ها برمی‌گردد. به همین دلیل هنگام اسکرول کردن سریع در پوکو X3 با کش آمدن جزئی متن‌ها و تصاویر روبرو می‌شویم. البته من هم‌چنان صفحه ۱۲۰ هرتزی این گوشی را یکی از مزایای اصلی آن نسبت به رقبا می‌دانم.

نرم‌افزار و رابط کاربری

پوکو M3 با اندروید ۱۰ و رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی MIUI 12 به دست من رسید. در حال حاضر این گوشی از MIUI 12.0.7 و بسته امنیتی نوامبر ۲۰۲۰ بهره می‌برد که ترکیب به‌روزی محسوب می‌شود ولی امیدوارم به‌زودی اندروید ۱۱ و MIUI 12.5 را هم دریافت کند.

صفحه هوم پوکو X3 پر از برنامه‌های مختلف است که بعضی از آنها مثل ابزارهای شیائومی و اپ‌های گوگل در دو پوشه جداگانه قرار گرفته‌اند. اولین کاری که باید انجام دهید مدیریت این برنامه‌هاست. کشوی اپلیکیشن‌ها با سوایپ به سمت بالا باز می‌شود. در این قسمت با دسته‌بندی‌های مختلف روبرو هستیم که کاملاً قابل شخصی‌سازی هستند. سوایپ به سمت پایین از هر قسمت صفحه هم اعلان‌ها را باز می‌کند. برای دسترسی به کنترل سنتر جدید باید از نیمه سمت راست لبه بالای صفحه به پایین سوایپ کنید. البته امکان بازگشت به کنترل سنتر معمولی اندروید هم وجود دارد.

دو تم اصلی و ده‌ها تصویر پس‌زمینه برای اکثر کاربران کفایت می‌کند ولی فروشگاه تم شیائومی بی‌شمار گزینه دیگر را پیش روی شما می‌گذارد. یکی از ویژگی‌های امنیتی جالب MIUI 12 این است که می‌توانید عکس‌ها و فیلم‌ها را بدون اطلاعات اضافه با دیگران به اشتراک بگذارید. این اطلاعات شامل موقعیت مکانی، اطلاعات دستگاه و دیگر موارد هستند.

اپ سکیوریتی یکی از برنامه‌های پرکاربرد MIUI است که به شما در مدیریت رم، حافظه داخلی و شناسایی و حذف بدافزارها کمک می‌کند. از طریق این اپ می‌توانید وضعیت باتری را هم چک کرده و دسترسی‌های اپ‌های مختلف را کنترل نمایید.

رابط کاربری MIUI امکانات زیادی برای شخصی‌سازی دارد و برخلاف پوکو M3، روی پوکو X3 کاملاً روان اجرا می‌شود. البته گاهی اوقات با لگ‌های جزئی روبرو می‌شوید که کمی از جذابیت صفحه ۱۲۰ هرتزی می‌کاهد ولی تأثیر چندانی در تجربه کاربری شما ندارد. یکی از مشکلاتی که در بررسی پوکو M3 به آن اشاره کردم، حضور اپ‌ها و بازی‌های متعدد روی گوشی بود. خوش‌بختانه در پوکو X3 تعداد این اپ‌ها بسیار کم شده است.

سخت‌افزار

پوکو X3 از چیپست نسبتاً جدید اسنپدراگون ۷۳۲ جی بهره می‌برد که اندکی نسبت به اسنپدراگون ۷۳۰ قوی‌تر شده و به ادعای کوالکام در زمینه پردازش گرافیکی هم حدود ۱۵ درصد بهتر عمل می‌کند. ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی هم این چیپست را همراهی می‌کنند. با این ترکیب سخت‌افزاری می‌توانید تمام اپ‌ها و بازی‌های روز را اجرا کنید ولی شاید برای بعضی بازی‌های سنگین نیاز به دستکاری تنظیمات گرافیکی داشته باشید.

برای ارزیابی توان سخت‌افزاری پوکو X3 از برنامه‌های بنچمارک معتبر یعنی آنتوتو، گیک‌بنچ ۵، پی‌سی مارک و تری‌دی مارک استفاده کردم و نتایج زیر را به‌دست آوردم.

با این نتایج می‌توان پوکو X3 را قوی‌ترین گوشی‌های میان‌رده بازار در رده قیمتی ۷ میلیون تومان دانست. نزدیک‌ترین رقبای این گوشی شیائومی ردمی نوت ۹ پرو، هواوی نووا 7i، سامسونگ گلکسی A42 و گلکسی A71 هستند که همگی قیمت بالاتری دارند. از نظر توان سخت‌افزاری، پوکو X3 اندکی قوی‌تر از ردمی نوت ۹ پرو و گلکسی A71 عمل می‌کند ولی ضعیف‌تر از نووا 7i و گلکسی A42 است.

عملکرد پوکو X3 در زمینه بازی هم فوق‌العاده است. این گوشی می‌تواند تمام بازی‌های روز را اجرا کند. البته برای اجرای روان بازی‌های سنگین باید تنظیمات گرافیکی را کمی پایین بیاورید. من چند بازی را روی این گوشی تست کردم و به نتایج زیر رسیدم:

  • کال آو دوتی موبایل: این بازی به‌شکل پیش‌فرض روی تنظیمات گرافیکی بالا و نرخ فریم بالا اجرا می‌شود و تجربه بازی هم بسیار مطلوب است، یعنی هیچ لگ و تأخیری در کار نیست. البته من پیشنهاد می‌کنم برای رقابت‌های سنگین، تنظیمات گرافیکی را روی حالت متوسط و نرخ فریم را روی حالت Max قرار دهید.
  • شدوفایت آرینا: این بازی زیبا حتی با بالاترین تنظیمات گرافیکی با نرخ فریم ۵۰ الی ۶۰ فریم در ثانیه اجرا می‌شود و می‌توانید تجربه جذابی از مبارزه‌های آفلاین و آنلاین داشته باشید.
  • اسکای: اسکای روی بالاترین تنظیمات گرافیکی با نرخ فریم حدود ۳۰ اجرا می‌شود. البته گزینه ۶۰ فریم در این بازی غیرفعال است وگرنه مطمئن‌ام پوکو X3 توانایی اجرای این بازی با نرخ فریم بالاتر را هم دارد.
  • آسفالت ۹: این بازی سنگین هم به دلیل نامشخص، گزینه ۶۰ فریم بر ثانیه را در منوی تنظیمات گرافیکی ندارد. جالب این‌که پیش از این در گلکسی A71 با چیپست اسنپدراگون ۷۳۰ این گزینه را دیده بودم. به‌هرحال تجربه آسفالت ۹ در پوکو X3 به نرخ فریم ۳۰ محدود است و حتی گاهی اوقات شاهد لگ‌های جزئی در صحنه‌های شلوغ هستیم.

بنابراین پوکو X3 نه‌تنها تمام برنامه‌ها را به‌سرعت اجرا می‌کند، بلکه در زمینه بازی هم کم نمی‌گذارد. البته اکثر بازی‌های موبایل برای نمایشگرهای بالای ۶۰ هرتز بهینه نشده‌اند و پوکو X3 هم توان اجرای بازی‌ها با نرخ فریم بالای ۶۰ را ندارد، ولی تاچ ۲۴۰ هرتزی این گوشی تجربه بازی‌ها را لذت‌بخش‌تر می‌کند. اگر زمان طولانی را به اجرای بازی بگذرانید، بدنه گوشی گرمای محسوسی پیدا می‌کند ولی نه در حدی که شما را نگران کند.

پخش صدا

پوکو X3 یکی از معدود گوشی‌های میان‌رده بازار است که اسپیکر استریو دارد. در کنار بلندگوی اصلی که روی لبه پایینی قرار گرفته، اسپیکر مکالمه هم برای پخش صدا به کمک شما می‌آید. ترکیب صدای این دو اسپیکر فوق‌العاده و فراتر از انتظار است. حجم صدا بسیار زیاد است و کیفیت صدا هم تا میانه راه بسیار مطلوب به گوش می‌رسد. ولوم را که از ۵۰ درصد بیشتر کنید بدنه گوشی می‌لرزد، یعنی بلندگوی اصلی این گوشی صدای بیس خوبی هم تولید می‌کند. با این حال اگر از ۷۰ درصد بالاتر بروید، صدا کمی خراب می‌شود. پیشنهاد می‌کنم صدای گوشی را خیلی زیاد نکنید چون احتمالاً در درازمدت به بلندگوها آسیب خواهد رساند.

کیفیت بلندگوی اصلی پوکو X3 بسیار خوب است و تقریباً تمام فرکانس‌ها را پوشش می‌دهد. صدای اسپیکر مکالمه کمی بم است ولی در ترکیب با اسپیکر اصلی نقش مؤثری دارد. در مجموع، صدای اسپیکر استریو پوکو X3 در مقایسه با پوکو M3 بسیار قوی‌تر و متوازن‌تر است. اگر هدفون باکیفیتی دارید، خبر خوب این‌که پوکو X3 جک هدفون هم دارد و از خروجی های‌رزولوشن ۲۴ بیتی ۱۹۲ کیلوهرتزی هم پشتیبانی می‌کند.

دوربین

پوکو X3 دوربین اصلی چهارگانه دارد که این روزها در میان‌رده‌ها به وفور یافت می‌شود. در کنار دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با سنسور IMX682 سونی، دوربین اولتراواید ۱۳ مگاپیکسلی و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و عمق‌سنج هم داریم. من در مورد این دو دوربین صحبت نمی‌کنم و وقت شما را نمی‌گیرم، چون نقشی در تجربه عکاسی شما ایفا نمی‌کنند. کاش به‌جای این دو دوربین، یک دوربین تله‌فوتو در اختیار داشتیم. مشخصات دوربین‌های این گوشی را در ادامه می‌بینید:

  • دوربین واید ۶۴ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۱.۷۳ اینچی IMX682 سونی، ضریب اف ۱.۹، فوکوس خودکار PDAF
  • دوربین اولتراواید ۱۳ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۲
  • دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۳.۴ اینچی، ضریب اف ۲.۲

رابط کاربری دوربین پوکو X3 مثل تمام گوشی‌های شیائومی بسیار ساده و کاربردی طراحی شده و حتی اگر تابه‌حال با آن کار نکرده باشید، مشکلی نخواهید داشت. حالت‌های اصلی عکاسی در نوار پایین و تنظیمات مرتبط با آنها در نوار بالا قرار گرفته‌اند. از منوی نوار بالا می‌توانید به نسبت تصویر، تایمر و چند گزینه دیگر از جمله عکاسی ماکرو دسترسی داشته باشید. منوی تنظیمات هم گزینه خاصی ندارد. چند حالت دیگر عکاسی از جمله اسلوموشن، تایم‌لپس و عکاسی ۶۴ مگاپیکسلی هم در قسمت More قرار دارند.

قبل از این‌که عکس‌ها را مرور کنیم، باید به این نکته اشاره کنم که هوش مصنوعی در پوکو X3 گاهی اوقات با افزایش بیش از حد کنتراست و غلظت رنگ، کیفیت کلی عکس‌ها را کاهش می‌دهد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم هوش مصنوعی را از نوار بالا غیر فعال کنید یا حداقل در هر دو حالت عکس بگیرید تا بهترین نتیجه را انتخاب کنید. گزینه HDR را هم بهتر است روی حالت خودکار قرار دهید تا خود گوشی در صورت نیاز فعال‌اش کند. سنسور بزرگ دوربین اصلی بازه دینامیکی وسیعی دارد و به‌ندرت به حالت HDR نیاز پیدا خواهید کرد.

دوربین اصلی پوکو X3 در این رده قیمتی فراتر از انتظار عمل می‌کند. عکس‌ها به‌شدت باکیفیت هستند و رنگ‌ها زنده و جذاب ثبت می‌شوند. بازه دینامیکی هم کاملاً گسترده است و حتی در سخت‌ترین شرایط نوری هم شما را ناامید نمی‌کند. جزئیات بالایی را در تمام سطح عکس شاهد هستیم و حتی گوشه‌های تصویر هم افت کیفیت محسوسی ندارند. نرم‌افزار دوربین توازن خوبی بین کاهش نویز و سطح جزئیات برقرار کرده و به‌همین دلیل در سطوح یک‌دست مثل آسمان شاهد کمی نویز هستیم، اما این مقدار نویز در اندازه معمول به چشم نمی‌آیند. در ادامه چند عکس که در نور کافی ثبت شده‌اند را می‌بینید.

عملکرد دوربین اصلی پوکو X3 در محیط تاریک در همان حدیست که از یک گوشی میان‌رده انتظار داریم. عکس‌ها در حالت عادی کاملاً معمولی هستند و چنگی به دل نمی‌زنند. به‌خاطر پردازش سنگین تصویر و کاهش نویز، جزئیات تا حد زیادی از دست رفته‌اند و عکسی آب‌رنگی را شاهد هستیم. نایت‌مود تا حد زیادی وضعیت رنگ و نور را بهبود می‌دهد و جزئیات بخش‌های تاریک تصویر را هم بازیابی می‌کند، اما انتظار معجزه نداشته باشید. تمامی تصاویر زیر در حالت نایت‌مود گرفته شده‌اند.

دوربین اولتراواید ۱۳ مگاپیکسلی پوکو X3 هم در سطح میان‌رده‌ها عملکرد خوبی دارد و عکس‌های خوش آب و رنگی می‌گیرد. اعوجاج لبه‌های تصویر چندان زیاد نیست ولی جزئیات در گوشه‌های عکس تا حد زیادی از دست می‌رود. در محیط تاریک بهتر است سراغ دوربین اولتراواید نروید، چون حتی پرچمداران هم در این حوزه لنگ می‌زنند. این دوربین نایت‌مود هم ندارد.

دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی پوکو X3 هم با توجه به رده قیمتی گوشی، کیفیت خوبی دارد. رنگ‌های زنده و کنتراست مناسب در تصاویر سلفی مشهود هستند، ضمن این‌که چهره هم با دقت بالایی ثبت می‌شود. پرتره‌های دوربین سلفی دقت بالایی ندارند و معمولاً موها را خراب می‌کنند. اگر عینک به چشم یا هدفون به گوش داشته باشید هم کار کمی سخت‌تر می‌شود. در محیط تاریک، تصاویر سلفی نویز زیادی دارند و بهتر است از منابع نور محیط برای روشن کردن چهره خود استفاده کنید.

پوکو X3 می‌تواند با دوربین‌های واید و اولتراواید، با رزولوشن 4K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ویدیو ضبط کند ولی پیشنهاد می‌کنم رزولوشن فول اچ‌دی و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه را انتخاب کنید تا ویدیوهای جذاب‌تری بگیرید. طبق تجربه من بهترین گزینه برای فیلم‌برداری اسلوموشن هم رزولوشن فول اچ‌دی و نرخ ۱۲۰ فریم بر ثانیه است.

باتری و شارژ

پوکو X3 باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد که با توجه به سخت‌افزار دستگاه و نمایشگر بزرگ ۱۲۰ هرتزی، ظرفیت مناسبی به‌نظر می‌رسد. تست باتری این گوشی با اپلیکیشن پی‌سی مارک و تنظیمات معمول یعنی روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر در حالت ۱۲۰ هرتزی و وای‌فای روشن، نتیجه باورنکردنی به همراه داشت. این گوشی توانست نزدیک به ۱۹ ساعت در این تست سنگین دوام بیاورد. البته نمودار تست باتری نشان می‌دهد که پس از اجرای اول، کارآیی گوشی تا حدی کاهش پیدا می‌کند که دلیل‌اش مشخص نیست. همچنین زمانی که صفحه گوشی را لمس نکنید، نرخ رفرش به‌طور خودکار به ۶۰ هرتز می‌رسد. حتی با در نظر گرفتن این راهکارهای کاهش مصرف انرژی هم نتیجه تست باتری پوکو X3 درخشان است، یعنی قطعاً با یک بار شارژ، بیشتر از یک روز کامل می‌توانید از این گوشی استفاده کنید.

خبرهای خوب در مورد پوکو X3 هم‌چنان ادامه دارد. این گوشی از شارژ سریع ۳۳ واتی هم پشتیبانی می‌کند و شارژر و کابل مخصوص هم داخل جعبه قرار داده شده است. احتمالاً به‌زودی حضور شارژر داخل جعبه را باید به‌عنوان یکی از مزایای گوشی‌ها در نظر بگیریم. با این شارژر و کابل و فناوری توربو شارژ شیائومی می‌توانید طی نیم ساعت ۴۵ درصد و طی یک ساعت ۸۶ درصد باتری را شارژ کنید. شارژ کامل باتری هم حدود ۸۰ دقیقه زمان نیاز دارد. تمامی این اعداد و ارقام، پوکو X3 را یک سر و گردن بالاتر از رده قیمتی خودش قرار می‌دهند.

جمع‌بندی

طی ده روز اخیر که با پوکو X3 کار کردم، نقطه ضعف خاصی در این گوشی ندیدم. شاهکار جدید پوکو تقریباً در تمام زمینه‌ها عملکرد رضایت‌بخش و حتی فراتر از انتظار دارد، تا حدی که نمی‌توان رقیب خاصی برای این گوشی در بازه قیمتی ۷ میلیون تومان پیدا کرد. حتی نزدیک‌ترین رقبای این گوشی که قیمت بالاتری دارند، از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و اسپیکر استریو بی‌بهره هستند.

اگر این دو ویژگی متمایز را کنار بگذاریم، می‌توان ردمی نوت ۹ پرو را نزدیک‌ترین رقیب این گوشی دانست که قیمت مشابهی دارد ولی سخت‌افزارش اندکی ضعیف‌تر است. اگر کمی بالاتر برویم به سامسونگ گلکسی A42 5G می‌رسیم که یکی از قوی‌ترین گوشی‌های میان‌رده بازار است و از 5G هم پشتیبانی می‌کند ولی نمایشگر HD دارد. گلکسی A71 هم یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های رده قیمتی ۹ میلیون تومان است که تجربه لذت‌بخشی از اندروید را در اختیار شما می‌گذارد. گلکسی A51 را نمی‌توان رقیب پوکو X3 دانست چون با قیمت مشابه، در اکثر حوزه‌ها کم می‌آورد.

بنابراین اگر به دنبال یک گوشی جدید با طراحی زیبا، نمایشگر باکیفیت ۱۲۰ هرتزی، سخت‌افزار مناسب برای استفاده عمومی و گیمینگ، دوربین اصلی باکیفیت و باتری فوق‌العاده هستید، با خیال راحت می‌توانم پوکو X3 را به شما پیشنهاد کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (12 مورد)
  • حمید مقدسی
    حمید مقدسی | ۱۱ فروردین ۱۴۰۰

    سلام. تا قبل کدوم عید؟ در مورد انتخاب شیائومی به‌نظرم مشکلی پیش نمیاد. من خودم شیائومی استفاده می‌کنم و افراد زیادی هم توی شرکت گوشی شیائومی دارن. مشکل نرم‌افزاری که شایعه‌س. در مورد تعمیر و قطعات هم تجربه‌ای ندارم ولی سعی کنید از گوشی خوب محافظت کنین، چه شیائومی و چه برندهای دیگه. مدل پرو احتمالا قیمت بالاتری داره و هنوز نمی‌تونم در مورد ارزش خریدش نظر بدم.

    • جواد
      جواد | ۱۱ فروردین ۱۴۰۰

      منظورم تا ۱۳اُم بود ?

  • جواد
    جواد | ۱۰ فروردین ۱۴۰۰

    سلام خسته نباشید من میخوام پوکو بگیرم ولی بهم میگن که شیاومی تو ایران خوب جواب نمیده و نمیتونی همه نرم افزار هارو دانلود کنی و از نظر نرم افزاری مشکل داره این یک ‌
    و اینکه میگن اگه یه قطعش خراب شه پیدا نمیشه.مثلا ال سی دیش بشکنه دیگه خیلی سخت گیرت میاد و چون a31 هم قیمت با این هست میخواستم نظر شما رو بدونم که a31 بگیرم یا پوکو ایکس تری یا اینکه صبر کنم پوکو ایکس تری پرو بیاد.

  • علیرضا
    علیرضا | ۲۳ اسفند ۱۳۹۹

    سلام ممنون بابت بررسی شما
    به نظر شما به جز در باتری که پوکو ایکس ۳ بهتر است از پوکو ایکس ۳ ان اف سی،پوکو ایکس ۳
    ان اف سی بهتر هست یا پوکو ایکس ۳؟

  • hossien
    hossien | ۶ اسفند ۱۳۹۹

    سلام خشته نباشید
    poco x3 nfcباpoco x3
    فرق دارن یا نه شبیه همن

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی