ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

راهکار محققان برای ارتقا ایمنی حسگر اثر انگشت: تصویربرداری از رگ خونی

محققان نوعی حسگر اثر انگشت برای موبایل و لپ‌تاپ توسعه داده‌اند که با استفاده از پالس‌های اولتراسونیک از رگ‌های خونی نوک انگشت تصویربرداری کرده و ایمنی بیشتری در برابر هک شدن دارد. محققان دانشگاه کارولینای ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۰

محققان نوعی حسگر اثر انگشت برای موبایل و لپ‌تاپ توسعه داده‌اند که با استفاده از پالس‌های اولتراسونیک از رگ‌های خونی نوک انگشت تصویربرداری کرده و ایمنی بیشتری در برابر هک شدن دارد.

محققان دانشگاه کارولینای شمالی سنسور اثر انگشت جدیدی توسعه داده‌اند که علاوه بر خواندن اثر انگشت، از رگ‌های خونی نوک آن با استفاده از پالس‌های فراصوت نقشه‌برداری می‌کند. به گفته محققان این سنسور برخلاف سنسورهای فعلی انگشت را به شکل سه بعدی تحلیل می‌کند.

«چَنگ پِنگ» (Chang Peng)، محقق دانشگاه کارولینای شمالی به دیجیتال ترندز می‌گوید: «ما رویکرد سه بعدی تشخیص اثر انگشت را با استفاده از تصویربرداری اولتراسونیک از رگ‌های خونی نشان دادیم. این روش در مقایسه با فناوری‌های کنونی شناسایی اثر انگشت که دو بعدی هستند، الگوی رگ‌های خونی نوک انگشت کاربر را ثبت کرده و در برابر هک شدن ایمنی بسیار بیشتری دارد. علاوه بر این، آلوده‌کننده‌هایی مثل روغن‌ها و آب که در خوانش اثر انگشت اختلال ایجاد می‌کنند روی تصویربرداری اولتراسونیک بکار رفته در این رویکرد بی‌اثر هستند.»

قسمتی از انگشت مصنوعی و رگ خونی که از آن برای آزمایش سنسور جدید استفاده شده است.

البته این سنسور هنوز برای بهره‌برداری تجاری آماده نشده است. محققان یک نمونه اولیه از این اسکنر ساخته‌اند که با گذاشته شدن انگشت مصنوعی روی آن امواج اولتراسونیک فرکانس بالا ساطع می‌کند. محققان با استفاده از این نمونه موفق شدند تصویر انگشت مصنوعی و رگ خونی آن را با رزولوشن ۵۰۰ در ۵۰۰ نقطه بر اینچ (DPI) ثبت کنند.

محققان اشاره می‌کنند که ایمنی این سنسور، به ویژه در برابر حملات اسپوفینگ (جعل هویت)، بزرگترین مزیت آن در مقایسه با سنسورهای کنونی است و می‌افزایند به دلیل عدم مقایسه آن با راهکارهای بازار، فعلاً نمی‌توانند میزان ایمن بودن دقیق آن را به شکل آماری ارائه کنند.

نتایج این تحقیق اخیراً در IEEE Sensors Journal منتشر شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی