ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

اضافه کردن قارچ به وعده‌های غذایی مشکل فقر مواد مغذی را حل می‌کند

با افزودن قارچ به وعده‌های غذایی روزانه، ضمن دریافت مواد مغذی ضروری برای بدن، یک قدم مثبت به سمت کاهش وزن و تناسب اندام بردارید. قارچ علیرغم داشتن ویتامین‌های بسیار مفید فاقد چربی، کربوهیدرات و ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۳:۵۹

با افزودن قارچ به وعده‌های غذایی روزانه، ضمن دریافت مواد مغذی ضروری برای بدن، یک قدم مثبت به سمت کاهش وزن و تناسب اندام بردارید. قارچ علیرغم داشتن ویتامین‌های بسیار مفید فاقد چربی، کربوهیدرات و کالری اضافی است. به همین دلیل است که قارچ توانسته لقب پادشاه گروه سبزیجات و میوه جات را در هرم مواد غذایی از آن خود کند.

وقتی صحبت از کمبود و فقر مواد مغذی همچون ویتامین D و فیبر مطرح می‌شود، اغلب خوردن قارچ نادیده گرفته می‌شود. با اضافه کردن یک وعده قارچ در رژیم غذایی خود می‌توانید برای همیشه از کمبود ویتامین D و فیبر خلاص شوید.

بررسی‌های انجام شده توسط مرکز بهداشت و تغذیه ملی (NHANES) در بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ نشان می‌دهد که اضافه کردن قارچ به وعده‌های غذایی نه تنها از فقر ویتامین‌هایی مانند فسفر، پتاسیم، مس، فیبر، ریبوفلاوین، نیاسین، کولین، روی و سلنیوم جلوگیری می‌کند، هیچ گونه ضرری برای بدن نداشته و مانند برخی مواد غذایی فاقد سدیم، چربی، کربوهیدرات و کالری بالا است. در نتیجه منجر به اضافه وزن هم نمی‌شود.

محققان در تحقیقات خود خاطر نشان کردند که مصرف قارچ‌هایی که در معرض نور ماورا بنفش رشد می‌کنند،‌ دوز ۵ میلی‌گرمی ویتامین D‌ مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کنند.

از سوی دیگر وقتی قارچ به رژیم غذایی معمولی اضافه شود، مواد مغذی مهمی را به آن اضافه می‌کند. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که با اضافه شدن یک وعده ۸۴ گرمی قارچ معادل ۵  عدد قارچ متوسط به رژیم غذایی، مواد مغذی بسیاری از جمله پتاسیم، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی بسیاری تامین می‌شود.

یک وعده ۸۴ گرمی قارچ منجر به افزایش دریافت ۸ تا ۱۲ درصد پتاسیم، ۱۶ تا ۲۶ درصد مس، ۱۱ تا ۲۳ درصد سلنیوم، ۱۲ درصد ریبوفلاوین، ۱۱ تا ۲۶ درصد نیاسین، ۸ تا ۱۱ درصد ویتامین D و همچنین ۱۰ تا ۱۶ درصد کولین می‌شود. گروه‌های سنی ۹ تا ۱۸ سال به شدت به این ویتامین ها نیاز دارند و حتی افراد با سن بیشتر از این نیز لازم است در وعده‌های غذایی خود قارچ را اضافه کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • fayyaz.saeed
    fayyaz.saeed | ۷ اسفند ۱۳۹۹

    مشکل اینه ک اغلب سرخش میکنن، تبدیل کیسه میشه به بمب چربی.

  • محمد جواد
    محمد جواد | ۷ اسفند ۱۳۹۹

    من خودم یه قارچ 20سانتی دارم.بابتش پولی هم نمیخواین فقط بیاین بخورینش?

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی