ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی تلویزیون هوشمند شیائومی Mi TV 4S [تماشا کنید]

سبد محصولات شیائومی به‌قدری کامل متنوع است که می‌تواند یک خانه کامل را پوشش دهد. قطعاً با گوشی‌های خوش‌قیمت و ارزشمند شیائومی آشنا هستید اما در این مطلب می‌خواهم یکی دیگر از محصولات این شرکت ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۰

سبد محصولات شیائومی به‌قدری کامل متنوع است که می‌تواند یک خانه کامل را پوشش دهد. قطعاً با گوشی‌های خوش‌قیمت و ارزشمند شیائومی آشنا هستید اما در این مطلب می‌خواهم یکی دیگر از محصولات این شرکت را بررسی کنم: تلویزیون هوشمند شیائومی Mi TV 4S که یکی از بهترین تلویزیون‌های این شرکت محسوب می‌شود و می‌تواند یکی از بهترین محصولات بازار کشور در رده قیمتی زیر ۱۰ میلیون تومان هم لقب بگیرد. تلویزیون شیائومی Mi TV 4S تمام ویژگی‌های یک تلویزیون خوب را دارد: کیفیت تصویر عالی، سیستم‌عامل اندروید و قیمت مناسب. بیایید مشخصات مدل ۴۳ اینچی این محصول را مرور کنیم.

مشخصات تلویزیون شیائومی Mi TV 4S

  • رزولوشن تصویر 4K با پشتیبانی از HDR
  • پردازنده چهار هسته‌ای
  • ۲ گیگابایت حافظه رم
  • ۸ گیگابایت حافظه داخلی
  • سیستم‌عامل اندروید ۹
  • پشتیبانی از تصویر HDR و صدای دالبی
  • قدرت صدا ۱۶ وات
  • وزن ۷.۳ کیلوگرم
  • قیمت حدود ۸ میلیون تومان

شیائومی Mi TV 4S در سه مدل ۴۳، ۵۵ و ۶۵ اینچی معرفی شده که به‌ترتیب با قیمت حدودی ۸، ۱۲ و ۱۷ میلیون تومان در بازار ایران به فروش می‌رسند. ما مدل ۴۳ اینچی این محصول را برای بررسی از فروشگاه می‌مارکت دریافت کردیم. اگر به محصولات شیائومی علاقه دارید می‌توانید به وب‌سایت می‌مارکت سر بزنید.

بررسی ویدیویی تلویزیون شیائومی

طراحی و کیفیت ساخت

تلویزیون شیائومی Mi TV 4S مانند اکثر محصولات این شرکت بسیار ساده، شیک و مینیمال طراحی شده است تا با سلیقه‌های مختلف سازگار باشد. فریم آلومینیومی باریک اطراف تلویزیون جلوه زیبایی به آن بخشیده و جنس بسیار خوبی دارد. عرض این فریم حدود یک سانتی‌متر است. لبه پایینی کمی عریض‌تر طراحی شده و لوگوی شیائومی رو داخل خود جای داده است. زیر این لوگو گیرنده ریموت و چراغ نشان‌گر وضعیت تلویزیون قرار دارد. اگر دنبال دکمه پاور می‌گردید باید دست خود را پشت گیرنده ریموت ببرید. این دکمه حالت جوی‌استیک ندارد و با فشردن کوتاه یا بلند آن می‌توانید چند عمل ساده را انجام دهید. پایه‌های فلزی تلویزیون هم استحکام خوبی دارند و به‌راحتی وزن ۷ کیلوگرمی دستگاه را تحمل می‌کنند. البته می‌توانید تلویزیون را با فریم‌های استاندارد ۳۰ در ۳۰ سانتی‌متری روی دیوار نصب کنید.

ضخامت تلویزیون به‌هیچ‌وجه کم نیست و به حدود ۱۰ سانتی‌متر می‌رسد. اگر پایه‌ها را هم در نظر بگیریم، به سطحی با حداقل پهنای ۲۱ سانتی‌متری نیاز دارید تا تلویزیون را روی آن قرار دهید. البته از یک تلویزیون اقتصادی انتظار نداریم که باریک باشد ولی شیائومی می‌توانست کمی سلیقه به‌خرج داده و ظرافت بیشتری به محصول بدهد. در نهایت کمتر کسی به پشت دستگاه توجه می‌کند و حتی ظاهر دستگاه هم به‌مرور اهمیت خودش را از دست می‌دهد. آنچه اهمیت دارد، کیفیت تصویر است که بعداً به آن می‌پردازم.

درگاه‌ها و قابلیت‌های ارتباطی

تلویزیون شیائومی Mi TV 4S از نظر قابلیت‌های ارتباطی چیزی کم ندارد و نیاز اکثر کاربران را برآورده می‌کند. پشت بدنه شاهد دو دسته درگاه هستیم. درگاه‌های پرکاربرد به‌شکل عمودی قرار گرفته‌اند و شامل سه درگاه HDMI و سه درگاه USD و جک هدفون هستند. باقی درگاه‌ها یعنی ورودی شبکه، AV، آنتن و خروجی صدای اپتیکال هم کمی پایین‌تر به‌شکل افقی کنار هم قرار دارند. ارتباط بی‌سیم از طریق وای‌فای و بلوتوث هم قابلیت‌های ارتباطی دیگر این تلویزیون هستند.

ریموت کنترل شیائومی یکی از بهترین نمونه‌های موجود در بازار است. به‌نظر من شرکت‌های ایرانی باید این ریموت را به‌عنوان معیار پیش روی خودشان قرار دهند و از آن الگوبرداری کنند. این ریموت بسیار ساده، شیک و باکیفیت طراحی شده و وزن بسیار کمی دارد. دو دکمه اختصاصی برای دسترسی سریع به اپلیکیشن‌های آمازون پرایم ویدیو و نتفلیکس روی ریموت تعبیه شده که نه‌تنها کاربردی برای ما ندارد، بلکه غمی هم بر غم‌هایمان می‌افزاید. تنها مسئله این است که شیائومی در اقدامی عجیب، دکمه قطع صدا یا میوت را روی ریموت قرار نداده است و باید به فقدانش عادت کنید، یا این‌که از اپ‌های ریموت مختلف برای کنترل تلویزیون استفاده نمایید.

رابط کاربری

تلویزیون شیائومی Mi TV 4S از اندروید تی‌وی ۹ بهره می‌برد و طی این مدتی که از آن استفاده کردم، دو آپدیت نسبتاً سنگین را دریافت کرد. بنابراین خیال‌تان بابت آپدیت‌های امنیتی و حتی به‌روزرسانی‌های آتی سیستم‌عامل راحت باشد. رابط کاربری تلویزیون هم همان محیط ساده و جذاب اندروید تی‌وی است. البته شیائومی رابط کاربری جالب‌تری به‌نام پچ‌وال (PatchWall) با شباهت انکارناپذیری به tvOS اپل هم دارد ولی روی زبان انگلیسی فعال نمی‌شود. من زبان‌های دیگر را هم امتحان کردم ولی نتوانستم پچ‌وال را فعال کنم.

پردازنده چهار هسته‌ای و ۲ گیگابایت حافظه رم، توان کافی برای اجرای روان رابط کاربری را دارند. با وارد کردن اکانت گوگل می‌توانید به‌طور کامل از امکانات هوشمند تلویزیون استفاده کنید. البته تعداد و تنوع برنامه‌های موجود در پلی‌استور اندروید تی‌وی به‌ اندروید استاندارد نمی‌رسد ولی باز هم می‌توانید تعدادی اپ کاربردی در آن پیدا کنید؛ اپ‌هایی مثل فیلیمو، آنتن، آپارات، نماوا و مانند این‌ها.

کیفیت صدا و تصویر

تلویزیون شیائومی Mi TV 4S از پنل IPS ساخت ال‌جی با رزولوشن UHD/4K استفاده می‌کند. همان‌طور که انتظار داشتم، کیفیت تصویر این تلویزیون بسیار خوب است و یک سر و گردن بالاتر از رقبا قرار می‌گیرد. رنگ‌ها زنده و جذاب نمایش داده می‌شوند، کنتراست مناسب است و روشنایی صفحه هم برای محیط‌های داخلی کافیست. البته رنگ مشکی به‌اندازه کافی عمیق نیست ولی مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند.

طبیعتاً کیفیت واقعی تصویر این تلویزیون زمانی مشخص می‌شود که ویدیوی 4K/HDR تماشا کنید. در این حالت، شفافیت تصویر به‌شکل باورنکردنی بالاست و شما را به وجد می‌آورد. با این حال به‌خاطر ابعاد مناسب تلویزیون و پردازش تصویر کم‌نقص، ویدیوهای فول اچ‌دی و حتی اچ‌دی را هم می‌توانید با کیفیت بسیار خوبی ببینید.

تلویزیون شیائومی چند پروفایل برای نمایش تصویر دارد که بهترین گزینه از نظر غنای رنگ و کنتراست، حالت Vivid است. گزینه‌های دیگر شامل حالت استاندارد، ورزشی و فیلم هستند. قابلیت موشن اسموت هم می‌تواند به‌شکل هوشمند، نرخ فریم ویدیو را افزایش دهد تا تجربه روان‌تری از تماشای ویدیو داشته باشید. البته شاید این گزینه برای تماشای فیلم مناسب نباشد چون حال و هوای سینمایی را از ویدیو می‌گیرد.

تجربه بازی روی این تلویزیون هم کاملاً لذت‌بخش است. تأخیر درگاه HDMI قابل قبول است و هنگام بازی با شاهد لگ ورودی نیستیم. البته بهتر است حالت مخصوص بازی را انتخاب کرده و موشن اسموت را غیر فعال کنید تا تجربه بهتری داشته باشید.

صدای تلویزیون شیائومی Mi TV 4S شفافیت خوبی دارد ولی توان دو بلندگوی ۸ واتی برای پوشش فضاهای بزرگ کافی نیست. بنابراین اگر می‌خواهید از این تلویزیون در فضاهای بزرگ‌تر استفاده کنید بهتر است به‌فکر تهیه ساندبار یا اسپیکر قدرتمندتری باشید.

جمع‌بندی

تلویزیون شیائومی Mi TV 4S مدل ۴۳ اینچی یکی از بهترین محصولات زیر ۱۰ میلیون تومان بازار است و تمام نیازهای شما را برآورده می‌کند. کیفیت تصویر عالی، درگاه‌های متعدد، رابط کاربری استاندارد، سخت‌افزار مناسب و طراحی مینیمال با بدنه فلزی از جمله ویژگی‌های اصلی این تلویزیون هستند. طبیعیست که این تلویزیون از نظر کیفیت ساخت، ظرافت بدنه و کیفیت صدا به‌پای مدل‌های پیشرفته‌تر نمی‌رسد ولی در رده قیمتی خودش عملکردی فراتر از انتظار دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • ghmadadi
    ghmadadi | ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

    این محصول در وهله اول تلویزیونه یعنی باید تیونر قوی نسل جدید داشته باشه و شبکه های تلویزیونی به ویژه شبکه های اچ دی جدید را به خوبی دریافت کنه. جالبه که در این بررسی هیچ اشاره ای به این موضوع مهم نشده

  • alimardaniiii
    alimardaniiii | ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰

    عکس سوم

  • alimardaniiii
    alimardaniiii | ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰

    عکس از کیفیت این تلویزیون

  • alimardaniiii
    alimardaniiii | ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰

    به نظرم تلویزیون های شیائومی نسبت به قیمت در ایران بسیار با ارزش هستند .
    قیمتشون بین مدل های تولید داخل و مدل های برند شناخته شده هست
    چند تا عکس قرار میدم ببینید .
    کیفیت این تلویزیون فیلم هابز و شاو

  • foruz
    foruz | ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

    با سلام.شما در بررسی مهمترین شاخصه یک تلوزیون که گیرندگی شبکه های تلوزیونی است را به کلی فراموش کردید ، مخصوصا در حال حاضر که قابلیت دریافت شبکه های HEVC و 4k سیما در خرید مهم است و متن فوق بیشتر شبیه بررسی اندروید باکس است تا تلوزیون.لطفا با بروز رسانی بررسی فوق ، قابلیت دریافت و سرعت تعویض کانال و دریافت شبکه های HD و 4K سیما را بررسی نمایید.باسپاس

مطالب پیشنهادی