ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مطالعه جدید: ارتباط کمی بین استفاده روزافزون از فناوری و مشکلات روانی وجود دارد

موسسه اینترنت دانشگاه آکسفورد در تحقیقی تاثیر رسانه و شبکه‌های اجتماعی را در افسردگی، مشکلات رفتاری و تمایل به خودکشی در نوجوانان ۱۰ تا ۱۵ سال مطالعه کرد که در ۴۳۰ هزار مورد تاثیر بسیار ...

ریحانه ولی‌پور
نوشته شده توسط ریحانه ولی‌پور | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۳:۳۰

موسسه اینترنت دانشگاه آکسفورد در تحقیقی تاثیر رسانه و شبکه‌های اجتماعی را در افسردگی، مشکلات رفتاری و تمایل به خودکشی در نوجوانان ۱۰ تا ۱۵ سال مطالعه کرد که در ۴۳۰ هزار مورد تاثیر بسیار کمی دیده شد. در این مطالعات، رابطه کمی بین رسانه و افسردگی در سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۹ دیده شد، با این حال رسانه در ایجاد مشکلات احساسی تاثیر خود را داشته است.

دانشمندان نتوانسته‌اند رابطه عمیقی بین شبکه‌های اجتماعی و سلامت روان در نوجوانان در سال‌های بین ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ پیدا کنند و تحقیق آن‌ها در واقع تلنگری به قانون گذارانی بود که تحت تاثیر افکار عمومی قرار گرفتند و بیشتر تمرکزشان روی خطرناک بودن شبکه‌های اجتماعی برای سلامت روان نوجوانان است.

تکنولوژی دیجیتال در همه جای زندگی نوجوانان نسل جدید دیده می‌شود و اکثر مردم نگران تاثیرات منفی آن روی سلامت روان نوجوانان هستند و معتقدند که با گذشت زمان این تاثیر نیز بیشتر می‌شود. برای بررسی بیشتر چنین ادعایی، دانشمندان تاثیر شبکه‌های اجتماعی را روی ۴۳۰ هزار مورد با سه ملیت متفاوت بررسی کردند. نتایج نشان می‌داد که تاثیر تکنولوژی در افسردگی بسیار کم است، با این حال تاثیر زیادی در ایجاد مشکلات احساسی دارد.

هر درکی از نوجوانان قرن بیست و یکم بدون در نظر گرفتن شبکه‌های اجتماعی در زندگیشان بی معنی است. این تکنولوژی در دهه‌های گذشته تبدیل به بخش مهمی از آن‌ها شده است و بهتر است چنین مشغله‌هایی درباره تکنولوژی‌های دیجیتال از یک الگوی درک اجتماعی پیروی کند که با پیشرفت و پدید آمدن آن‌ها به مرور زمان از طرف نسل جوان پذیرفته می‌شود.

چنین تفکراتی درباره تاثیر رادیو و تلویزیون روی سلامت نوجوانان نسل‌های پیش نیز وجود داشت و عده‌ای معتقد بودند که گوش دادن به رادیو باعث کم خوابی، اضطراب و به خطر افتادن سلامت جسمی می‌شود. اگرچه والدین و تعدادی از محققان نگران این تاثیرات هستند، تا به حال رابطه‌ای بین تکنولوژی و سلامت روان در قرن بیستم دیده نشده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی