ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

چرا ترون از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال در ایران است؟

تا به‌حال به این موضوع فکر کرده‌اید که شرکت‌هایی مثل فیس‌بوک و توئیتر، از طریق همان محتوایی که شما برایشان تولید می‌کنید درآمد‌های میلیون دلاری کسب می‌کنند؟ با این‌حال، هیچ سهمی از این درآمدزایی به ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۰

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

تا به‌حال به این موضوع فکر کرده‌اید که شرکت‌هایی مثل فیس‌بوک و توئیتر، از طریق همان محتوایی که شما برایشان تولید می‌کنید درآمد‌های میلیون دلاری کسب می‌کنند؟ با این‌حال، هیچ سهمی از این درآمدزایی به تولیدکنندگان محتوا که همان اعضای شبکه‌های اجتماعی هستند، داده نمی‌شود. حالا، اگر به شما بگویند شبکه‌ای راه‌اندازی شده است تا همه افرادی که تولید محتوا می‌کنند، درآمد خودشان را داشته باشند، حتما شگفت‌زده می‌شوید! تعجیب نکنید؛ چراکه شبکه ترون با هدف امکان اشتراک‌گذاری رایگان محتوا و  کسب درآمد برای تولیدکنندگان محتوا، قصد دارد به جنگ غول‌هایی مثل فیس بوک، توئیتر و گوگل برود. علاوه بر این، ترون یک ارز دیجیتال دارد که در هفته‌های اخیر رشد قیمت شگفت‌انگیزی را تجربه کرده است و افراد می‌توانند با خرید ارز دیجیتال ترون در صرافی‌های رمز ارز، سودهای جذابی کسب کنند. به‌علاوه، ترون در ایران نیز از محبوب بالایی برخوردار است.

این همه ماجرا نیست! در این مطلب، دنیای شگفت‌انگیز ترون و مزایای آن را بررسی می‌کنیم.

تاریخچه ترون

ترون در سال 2017، توسط جاستین سان، کارآفرین چینی تاسیس شد. بنیاد ترون در همین سال و از طریق عرضه اولیه سکه (ICO) موفق به جذب سرمایه‌ 70 میلیون دلاری شد.

ترون با یک هدف اصلی راه‌اندازی شد: ارائه پاداش به تولیدکنندگان محتوا. در حال حاضر، چند شرکت بزرگ نظیر فیس‌بوک، اپل و یوتیوب بر محتوایی که در وب‌سایت‌های آن‌ها منتشر و دیده می‌شود، کنترل و نظارت گسترده‌ای دارند. ترون برای پایان دادن به این سلطه بر رسانه‌های اجتماعی، راه‌اندازی شد. با کنار زدن واسطه‌ها، ترون می‌تواند به مصرف‌کنندگان محتوا این امکان را بدهد تا با ارسال توکن‌های TRX برای تولیدکنندگان محتوا، از آن‌ها حمایت کنند.

ترون چیست؟

ترون یک سیستم ساخته‌شده بر اساس فناوری بلاک چین است که به کاربران اجازه می‌دهد اپلیکیشن‌های غیر متمرکز (DApps) را در این بستر اجرا و پیاده‌سازی کنند یا محتوای مورد نظرشان را با دیگران به اشتراک بگذارند. سیستم ترون یک توکن با علامت اختصاری (TRX) دارد که امکان دسترسی افراد به امکانات نرم‌افزار ترون را فراهم می‌کند. هدف اولیه ساخت توکن TRX این است که در شبکه ترون مورد استفاده قرار بگیرد؛ با این حال، می‌توان با خرید و فروش توکن TRX در صرافی‌های رمز ارز، سرمایه‌گذاری و کسب سود کرد. در ادامه، ارز دیجیتال ترون را بیشتر بررسی می‌کنیم.

 

 

ارز دیجیتال ترون چیست؟

ارز دیجیتال ترون (TRX)، توکن شبکه ترون است. افرادی که در بازار رمز ارزها فعال هستند، می‌توانند در صرافی‌های آنلاین از ارز دیجیتال ترون برای سرمایه‌گذاری و معامله با دیگر رمز ارزها استفاده کنند؛ با این حال، هدف اولیه ساخت توکن TRX، استفاده از آن در سیستم ترون و ایجاد اپ‌های غیر متمرکز یا تعامل با آن‌ها است. به‌علاوه، افراد می‌توانند با استیکینگ (سپرده‌گذاری) این توکن در شبکه ترون، پاداش دریافت کنند. هرچه تعداد توکن‌های ترون یک فرد بیشتر شود، توانایی او برای تعامل با شبکه ترون نیز افزایش پیدا می‌‌کند.

افرادی که مایل به سرمایه‌گذاری یا معامله‌گری در بازار ارزهای دیجیتال هستند، می‌توانند در صرافی‌های رمز ارز، این توکن را خرید و فروش کنند. قیمت ترون مانند بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر، افزایش قابل‌توجهی را تجربه کرده است. تنها در طول یک ماه ( از اواسط مارس تا اواسط آوریل)، قیمت ترون با رشد باورنکردنی بیش از 300 درصدی روبه‌رو شد؛ بنابراین بازار ترون می‌تواند جذابیت‌های بالایی برای معامله‌گران داشته باشد.

دنیای شگفت‌انگیز ترون هنوز به انتها نرسیده است! با ما همراه باشید تا در ادامه، مزایای شبکه ترون را بشناسیم.

مزایای ترون

1-تراکنش‌های رایگان و سریع: در شبکه ترون، هر تراکنش با سرعت بالا انجام می‌شود. به‌علاوه، کارمزد تراکنش‌های ترون ناچیز است و در مقایسه با کارمزد شبکه‌های دیگری مثل بیت کوین و اتریوم، رایگان محسوب می‌شود.

2-راه‌اندازی اپلیکیشن‌های غیر متمرکز: می‌توانید در این شبکه، اپلیکیشن‌های غیر متمرکز ایجاد کنید و با انتشار محتوا در آن‌ها، پاداش خود را به‌صورت ارز دیجیتال ترون (TRX) دریافت کنید.

3-حمایت بی‌واسطه از تولیدکنندگان محتوا: شبکه ترون این امکان را فراهم می‌کند که افراد در صورت پسندیدن یک محتوا، توکن‌های ترون را برای تولیدکننده آن ارسال کنند و به این شکل، افراد می‌توانند به‌طور مستقیم از تولیدکنندگان محتوای مورد علاقه‌شان حمایت کنند.

بهترین کیف پول‌های ترون (TRX)

در صورتی که تصمیم به خرید ارز دیجیتال ترون TRX گرفته‌اید، می‌توانید این ارزها را در انواعی از کیف پول‌های رمز ارز ذخیره و نگهداری کنید. در این بخش، محبوب‌ترین کیف پول‌ها را برای نگهداری ترون معرفی می‌کنیم.

ترون والت کروم (تحت وب)

ترون والت کروم، یک افزونه برای مرورگرتان است که به آسانی دانلود و نصب می‌شود و طراحی شده تا امکان ارسال، دریافت و نگهداری ساده توکن‌های TRX را فراهم کند.

کیف پول گاردا (نرم‌افزاری)

کیف پول گاردا (Guarda Wallet)، یک کیف پول نرم‌افزاری است که دارای نسخه‌های موبایل، کامپیوتر و تحت وب است. در واقع، کیف پول گاردا یک پلتفرم چندکاره با یک رابط کاربری ساده و کاربرپسند است که امکان ذخیره، مدیریت، انتقال و دریافت دارایی‌های دیجیتال را به افراد می‌دهد.

لجر نانو اس (سخت‌افزاری)

این کیف پول سخت‌افزاری محبوب از طریق درگاه USB به کامپیوتر شخصی‌تان متصل می‌شود و به شما امکان می‌دهد به‌صورت آفلاین (بدون نیاز به اینترنت)، دارایی رمز ارز خودتان را ذخیره کنید.

سخن پایانی

رویای شبکه ترون آن است که انحصار درآمدزایی تولید محتوا را از کنترل شرکت‌های بزرگی مثل فیس‌بوک و گوگل خارج کند تا یک سیستم انتشار و مصرف محتوا بین مردم ایجاد شود و همه افراد بتوانند با تولید محتوا در اینترنت، به درآمد دست یابند.

بنیاد ترون، یک سایت فارسی‌زبان دارد و از این رو، به‌سادگی می‌توانید آخرین تحولات و به‌روز رسانی‌های شبکه ترون را در آن ببینید. در سایت ترون، سه ویژگی مقیاس‌پذیری بالا، بازدهی بالا و دسترسی بیشتر، به‌عنوان قابلیت‌های مهم این شبکه اعلام شده است.

شبکه ترون یک رمز ارز با نماد TRX دارد که به‌عنوان ابزاری برای پاداش به تولیدکنندگان محتوا استفاده می‌شود. به‌علاوه، باتوجه به سود 300 درصدی ترون در یک ماه، ارز دیجیتال ترون ثابت کرد که می‌تواند به‌عنوان یکی از رمز ارزهای محبوب، مورد توجه بسیاری از معامله‌گران بازار ارز دیجیتال قرار بگیرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی