ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو؛ یک میان‌رده حرفه‌ای [تماشا کنید]

سری ردمی نوت در سرتاسر جهان محبوبیت زیادی دارد. شیائومی هر سال مجموعه‌ای از امکانات فوق‌العاده را در قالب چند گوشی میان‌رده خوش‌قیمت وارد بازار می‌کند که به‌سختی می‌توان در برابر خریدن آنها مقاومت کرد. ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۰

سری ردمی نوت در سرتاسر جهان محبوبیت زیادی دارد. شیائومی هر سال مجموعه‌ای از امکانات فوق‌العاده را در قالب چند گوشی میان‌رده خوش‌قیمت وارد بازار می‌کند که به‌سختی می‌توان در برابر خریدن آنها مقاومت کرد. امسال خانواده ردمی نوت ۱۰ مجهزتر از همیشه آمده‌اند تا رقیب سرسختی برای گلکسی‌های سامسونگ باشند. چند روز قبل ردمی نوت ۱۰ را بررسی کردیم و حالا سراغ برادر بزرگش یعنی ردمی نوت ۱۰ پرو می‌رویم.

ردمی نوت ۱۰ پرو همین حالا ارزشمندترین میان‌رده بازار جهان لقب گرفته است و به‌راحتی می‌تواند عنوان پرفروش‌ترین گوشی میان‌رده زیر ۱۰ میلیون تومن ایران را تصاحب کند. شیائومی ویژگی‌هایی را در این گوشی جای داده که فقط در پرچمداران پیدا می‌شود: نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتزی، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و شارژ سریع ۳۳ واتی. ترکیب این سه ویژگی، ردمی نوت ۱۰ پرو را به یک گوشی حرفه‌ای تبدیل می‌کند اما سؤال اینجاست که آیا در بازه قیمتی زیر ۱۰ میلیون تومان رقیبی برای این گوشی پیدا نمی‌شود؟ در ادامه به این سؤال پاسخ می‌دهیم. قبل از هر چیز بیایید مشخصات ردمی نوت ۱۰ پرو را مرور کنیم.

مشخصات شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو

  • فریم پلاستیکی و پنل پشتی شیشه‌ای
  • نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل و حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت
  • چیپ کوالکام اسنپدراگون ۷۳۲ جی
  • ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم
  • ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 2.2
  • دوربین اصلی چهارگانه با سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
  • سیستم‌عامل اندروید ۱۱
  • باتری ۵۰۲۰ میلی‌آمپر ساعتی
  • پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی
  • اسپیکر استریو
  • گواهی IP53 برای مقاومت در برابر پاشش آب و نفوذ گرد و غبار
  • وزن ۱۹۳ گرم
  • قیمت حدود ۹ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۰ پرو تقریباً در تمامی حوزه‌ها به‌ویژه نمایشگر و دوربین، نسبت به نسل قبل پیشرفت قابل توجهی داشته است. سخت‌افزار گوشی هم بهتر شده اما نه به اندازه‌ای که انتظار داشتم. تمام این پیشرفت‌ها باعث شده‌اند تا قیمت گوشی هم کمی بالاتر برود اما هم‌چنان در بازه قیمتی حدود ۳۰۰ دلار امکانات فوق‌العاده‌ای را در اختیار شما می‌گذارد. ما نسخه ویژه ردمی نوت ۱۰ پرو مربوط به جشنواره هواداران شیائومی (MFF) را از فروشگاه می‌مارکت برای بررسی گرفته‌ایم. اگر به محصولات شیائومی علاقه دارید می‌توانید به فروشگاه می‌مارکت مراجعه کنید.

بررسی ویدیوی ردمی نوت ۱۰ پرو

تماشای ویدیو از آپارات

تماشای ویدیو با کیفیت عالی از یوتوب

طراحی و کیفیت ساخت

خانواده ردمی نوت ۱۰ زبان طراحی جدید و متفاوتی نسبت به نسل قبل دارند و کاملاً مدرن به‌نظر می‌رسند. پنل پشتی ردمی نوت ۱۰ پرو از جنس شیشه ساخته شده ولی فریم آن پلاستیکی است. کیفیت بالای ساخت بدنه در همان نگاه اول مشخص می‌شود و می‌توانیم این گوشی را در دسته میان‌رده‌های پریمیوم جای دهیم.

به‌نظر من رنگ برنزی متالیک ردمی نوت ۱۰ پرو یا به قول شیائومی Gradient Bronze روی پنل شیشه‌ای مات خیلی زیبا از آب درآمده ولی بازخوردهای متفاوتی را از دیگر اعضای تحریریه گرفتم. اگر به این رنگ علاقه ندارید می‌توانید رنگ‌های مشکی یا آبی را انتخاب کنید ولی اگر مدل ویژه این گوشی را می‌خواهید، فقط رنگ برنزی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

ماژول دوربین این گوشی همان طراحی ردمی نوت ۱۰ را دارد ولی حدود ۲ میلی‌متر از بدنه بیرون زده و به‌راحتی تعادل گوشی را روی سطح صاف برهم خواهد زد. حتی استفاده از محافظ سیلیکونی داخل جعبه هم نمی‌تواند این مسئله را برطرف کند. البته تحمل این وضعیت اصلاً دشوار نیست، به‌خصوص وقتی می‌دانید دوربین اصلی بسیار باکیفیتی در اختیار دارید.

حسگر اثر انگشت ردمی نوت ۱۰ پرو با دکمه پاور ترکیب شده و روی لبه سمت راست قرار گرفته است. دسترسی به این دکمه کار سختی نیست و سرعت و دقت بسیار بالایی دارد، اما پیشنهاد می‌کنم به منوی تنظیمات بروید و قابلیت فعال شدن حسگر اثر انگشت با لمس را غیرفعال کنید، چون هر بار که گوشی را برمی‌دارید با ویبره تشخیص اشتباه اثر انگشت روبرو می‌شوید. تنظیم فعال شدن حسگر در صورت فشار دادن دکمه پاور این مشکل را رفع می‌کند.

نمای روبروی ردمی نوت ۱۰ پرو ویژگی عجیبی ندارد و حتی می‌توان گفت طبق استانداردهای سال ۲۰۲۱ حاشیه‌های زیادی را اطراف نمایشگر می‌بینیم. نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی حدود ۱ درصد از نسل قبل بهتر شده و به ۸۵.۶ درصد رسیده و دوربین سلفی هم داخل حفره‌ای درون نمایشگر جا خوش کرده است. شیشه روی نمایشگر با گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود و تقریباً مسطح است.

ردمی نوت ۱۰ پرو گوشی نسبتاً بزرگی محسوب می‌شود ولی وزنش ۱۶ گرم نسبت به نسل قبل کمتر شده و به ۱۹۳ گرم رسیده تا استفاده درازمدت از آن خسته‌کننده نباشد. گواهی IP53 هم تا حدودی خیال شما را هنگام استفاده از گوشی زیر باران یا با دستان خیس راحت می‌کند.

نمایشگر

بزرگ‌ترین پیشرفت ردمی نوت ۱۰ نسبت به نسل قبل در بخش نمایشگر رخ داده است. شیائومی این گوشی را به صفحه امولد ۱۲۰ هرتزی مجهز کرده تا در بازه قیمتی زیر ۱۰ میلیون تومان رقیبی نداشته باشد. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی این گوشی با رزولوشن فول اچ‌دی (۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل) و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ سخت‌گیرترین کاربران را راضی خواهد کرد.

کیفیت نمایشگر ردمی نوت ۱۰ پرو فوق‌العاده است و از پرچمداران بازار هم چیزی کم ندارد. رنگ‌های جذاب و دقیق با غلظت بالا تماشای هر محتوایی را لذت‌بخش‌تر می‌کند. البته اگر رنگ‌های طبیعی‌تر را می‌پسندید، می‌توانید از منوی تنظیمات حالت رنگی استاندارد را انتخاب کنید. کنتراست بی‌نهایت که یکی از ویژگی‌های اصلی پنل‌های اولد است نیز رنگ مشکی خالص را به شما نشان می‌دهد تا تجربه دارک‌مود جذاب‌تر از همیشه باشد. زاویه دید نمایشگر هم عالی است و حتی در زاویه‌های تند نیز شاهد تغییر رنگ و کنتراست تصویر نیستیم.

قابلیت نمایشگر همیشه روشن یکی دیگر از ویژگی‌هاییست که با حضور صفحه اولد ممکن شده است. البته به دلیل نامشخص، در این گوشی هم نمی‌توانید AOD را همیشه روشن نگه دارید، بلکه با هر بار لمس صفحه فقط ۱۰ ثانیه نشان داده می‌شود. منوی تنظیمات AOD در رابط کاربری شیائومی بیش از حد کامل است و می‌توانید هزاران ترکیب مختلف را برای تم دلخواه خود انتخاب کنید.

حداکثر روشنایی نمایشگر ردمی نوت ۱۰ در حالت دستی حدود ۴۵۰ نیت، در حالت خودکار حدود ۷۵۰ نیت و هنگام تماشای محتوای HDR به حدود ۱۲۰۰ نیت می‌رسد، یعنی در تمام شرایط نوری می‌توانید به‌راحتی از گوشی استفاده کنید. این گوشی برخلاف ردمی نوت ۱۰ گواهی HDR10 را دریافت کرده و می‌تواند محتوای HDR را از پلتفرم‌های مختلف تماشای ویدیو پخش کند.

نرم‌افزار و رابط کاربری

اکثر گوشی‌های شیائومی آپدیت MIUI 12 را دریافت کرده‌اند، حتی مدل‌هایی که اندروید ۱۰ دارند. بنابراین حضور MIUI 12 همراه اندروید ۱۱ در ردمی نوت ۱۰ پرو کاملاً قابل انتظار است. آپدیت امنیتی این گوشی هم به ماه گذشته میلادی یعنی آوریل برمی‌گردد. امیدوارم به‌زودی آپدیت MIUI 12.5 برای خانواده ردمی نوت ۱۰ منتشر شود تا شاهد بهبود محسوس عملکرد این رابط کاربری باشیم.

رابط کاربری MIUI 12 تفاوت ظاهری خاصی با یکی دو نسخه قبل ندارد و احتمالاً در بررسی گوشی‌های دیگر شیائومی با آن آشنا شده‌اید. یکی از تغییرات اخیر این پوسته، کنترل سنتر جدید است که شباهت زیادی به کنترل سنتر iOS دارد. با فعال کردن این گزینه از منوی تنظیمات، کنترل سنتر با سوایپ به پایین در نیمه سمت راست صفحه باز می‌شود و منوی اعلان‌ها هم با سوایپ به پایین در نیمه چپ صفحه فعال می‌شود. سوایپ به بالا منوی اپلیکیشن‌ها را باز می‌کند. اپ‌ها در بخش‌های مختلف دسته‌بندی شده‌اند. بخش‌ها قابل تغییر یا حذف هستند. تعداد زیادی اپ و بازی اضافه هم به‌شکل پیش‌فرض روی گوشی نصب شده که بهتر است همان ابتدای کار آنها را حذف کنید.

با این‌که ردمی نوت ۱۰ از اندروید ۱۱ بهره می‌برد ولی یکی از قابلیت‌های این نسخه از سیستم‌عامل یعنی نوتیفیکیشن هیستوری را در آن نمی‌بینیم. این قابلیت بسیار کاربردی است و با فعال کردن‌اش می‌توانید سابقه اعلان‌های گوشی را ببینید. حالا چرا شیائومی تصمیم گرفته این ویژگی را حذف کند، برای من مشخص نیست. اپ‌های همیشگی شیائومی مثل سکیوریتی، رکوردر، گیم توربو، ریموت کنترل و این‌ها هم در ردمی نوت ۱۰ دیده می‌شوند و احتمالا با کارکرد آنها آشنا هستید.

مهم‌ترین نکته در مورد رابط کاربری شیائومی این است که روان و کم‌نقص اجرا می‌شود و هنگام استفاده از اپ‌های روزمره و جابجایی بین آنها لگ و تأخیر محسوسی را تجربه نخواهید کرد. البته به‌نظر من وقت آن رسیده که شیائومی دستی به سر و روی منوی تنظیمات بکشد، چون بیش از حد شلوغ است و حتی پس از چند ماه استفاده، شاید نتوانید بعضی گزینه‌ها را به‌سادگی بیابید.

سخت‌افزار

ردمی نوت ۱۰ پرو با چیپ اسنپدراگون ۷۳۲ جی کمی قوی‌تر از نسل قبل شده و با ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم، به‌خوبی از پس اجرای روان رابط کاربری نه‌چندان سبک MIUI برمی‌آید. در زمینه گیمینگ هم می‌توان تا حدی روی این گوشی حساب کرد. البته میان‌رده‌های قوی‌تر از این گوشی هم در بازار وجود دارند که با چیپست‌های جدید کوالکام، عملکرد درخشانی در حوزه پردازش و بازی دارند. نتایج بنچمارک این گوشی با آنتوتو ۹، گیک‌بنچ ۵، پی‌سی مارک و تری‌دی مارک را در ادامه می‌بینید.

طبق نتایج بنچمارک، عملکرد کلی ردمی نوت ۱۰ پرو از ردمی نوت ۱۰ و حتی میان‌رده‌های جدید سامسونگ یعنی گلکسی A52 و گلکسی A72 بهتر است. دو جدول زیر هم این موضوع را نشان می‌دهند.

بر اساس تجربه یک هفته استفاده از ردمی نوت ۱۰ پرو می‌توان گفت که این گوشی به‌راحتی تمام نیازهای روزمره شما را برطرف نموده و اکثر بازی‌های روز را با نرخ فریم مناسب اجرا می‌کند. من بازی‌های مختلفی مثل آلتو ادیسه، آلتو ادونچر، سونیک دش، اسکای، آسفالت ۹ و کال آو دوتی موبایل را روی این گوشی تست کردم و به‌جز آسفالت ۹، بقیه بازی‌ها بدون لگ و تأخیر محسوس اجرا شدند. مشکل آسفالت ۹ هم به نسخه اندروید برمی‌گردد و حتی روی گوشی‌های پرچمدار هم به‌اندازه نسخه iOS روان نیست. همچنین حتی پس از یک ساعت اجرای بازی کال آو دوتی موبایل روی حالت بتل رویال، گوشی گرمای محسوسی ندارد و شاهد افت فریم نیستیم. البته برای اجرای روان‌تر این بازی، من همیشه تنظیمات گرافیکی را روی حالت متوسط و نرخ فریم را روی حداکثر قرار می‌دهم.

تجربه استفاده از ردمی نوت ۱۰ پرو به اندازه کافی رضایت‌بخش است و نیاز اکثر کاربران را برطرف خواهد کرد. سرعت بالای حافظه داخلی (از نوع UFS 2.2)، قابلیت افزایش ظرفیت حافظه با استفاده از درگاه اختصاصی کارت حافظه و ظرفیت بالای رم، این تجربه کم‌نقص را بهبود می‌بخشند.

اسپیکر استریو هم قابلیت دیگری است که امسال به گوشی‌های میان‌رده شیائومی آمده و پیشرفت خوبی نسبت به نسل قبل محسوب می‌شود. عملکرد اسپیکر استریوی ردمی نوت ۱۰ پرو با دو بلندگوی اختصاصی در لبه‌های بالا و پایین دقیقاً مشابه ردمی نوت ۱۰ است. این دو بلندگو صدای نه‌چندان متوازن اما باکیفیتی را پخش می‌کنند. البته از نظر بلندی صدا به پوکو ایکس۳ و از نظر وضوح صدا به گلکسی A52 و گلکسی A72 نمی‌رسند. خوش‌بختانه درگاه هدفون روی لبه بالای گوشی تعبیه شده اما مثل همیشه خبری از هدفون داخل جعبه نیست.

دوربین

چیدمان نامأنوس دوربین‌های ردمی نوت ۱۰ در مدل پرو هم تکرار شده، با این تفاوت که حالا ماژول دوربین یکی دو میلی‌متر بیشتر بیرون زده و ساختمانی دوطبقه را پشت گوشی تشکیل داده است. دوربین اصلی با سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی ساخت سامسونگ و حاشیه نقره‌ای، جایگاه کاملاً مشخصی دارد و سه دوربین دیگر با ترکیب اولتراواید، ماکرو و عمق‌سنج، فضای پایین را اشغال کرده‌اند. فلاش LED، چند سنسور که کارآیی آنها برای من مشخص نیست، و البته عبارت عجیب Ultra Premium هم روی طبقه همکف ماژول دوربین دیده می‌شوند. مشخصات دوربین‌های ردمی نوت ۱۰ پرو را در ادامه می‌بینید:

  • دوربین واید ۱۰۸ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۱.۵۲ اینچی، ضریب اف ۱.۹، فوکوس خودکار PDAF
  • دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۴.۰ اینچی، ضریب اف ۲.۲
  • دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴، فوکوس خودکار
  • دوربین عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴
  • دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۳.۰۶ اینچی، ضریب اف ۲.۵

دوربین اصلی ردمی نوت ۱۰ پرو عملکرد بسیار خوبی دارد اما طبیعتاً به‌پای پرچمداران بازار نمی‌رسد. عکس‌های این دوربین در نور کافی تقریباً هیچ نقصی ندارند و از نظر رنگ، نور و کنتراست، متوازن هستند. بازه دینامیکی سنسور نیز بسیار بالاست و جزئیات هیچ بخش از تصویر را از دست نمی‌دهید. البته رنگ سبز در تصویر کمی غلیظ‌تر از حالت عادی نمایش داده می‌شود. اگر هوش مصنوعی را فعال کنید، اغراق در رنگ‌ها بیشتر هم خواهد شد. دوربین اصلی این گوشی امکان زوم ۲ برابری را هم در اختیار شما می‌گذارد اما با وجود سنسور بزرگ، شاهد افت کیفیت در عکس‌ها هستیم. زوم بیشتر از ۲ برابر را اصلا پیشنهاد نمی‌کنم.

عملکرد دوربین اصلی ردمی نوت ۱۰ پرو در محیط کم‌نور کمتر از انتظار من بود. در این شرایط قسمت‌های تاریک صحنه جزئیات کافی ندارند و نور هم پخش می‌شود. حذف نویز به‌خوبی صورت می‌گیرد ولی اگر عکس‌ها را بزرگ کنید، ردپای پردازش زیاد را در تصویر می‌بینید. نایت‌مود بخش زیادی از این مشکلات را حل می‌کند و پیشنهاد می‌کنم برای عکاسی در محیط‌های کم‌نور حتما از نایت‌مود استفاده کنید.

دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی ردمی نوت ۱۰ پرو به‌شدت معمولی است و فقط در شرایط نوری ایده‌آل می‌تواند عکس‌های قابل قبولی بگیرد. حتی در همین شرایط هم بخش‌هایی از تصویر و به‌خصوص گوشه‌ها کاملاً تار می‌شوند اما اعوجاج لبه‌ها به‌خوبی مدیریت می‌شود. در محیط تاریک کار زیادی از دست این دوربین بر نمی‌آید و نایت‌مود هم ندارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم در محیط تاریک از این دوربین استفاده نکنید.

دوربین ماکرو نقش زیادی در تجربه عکاسی شما نخواهد داشت اما دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی این گوشی با قابلیت فوکوس خودکار، تا حدودی قابل استفاده است. این دوربین با لنز تله‌ماکرو همراه شده و نیازی نیست برای عکاسی ماکرو به سوژه بچسبید. عکس‌های این دوربین در شرایط نوری مناسب، قابل قبول هستند.

دوربین سلفی ردمی نوت ۱۰ پرو در دنیای میان‌رده‌ها کاملاً رضایت‌بخش است اما به‌پای دوربین سلفی گلکسی A52 و گلکسی A72 نمی‌رسد. در شرایط نوری مناسب، چهره با جزئیات بالا ثبت شده و جزئیات پس‌زمینه هم از دست نمی‌رود. پرتره‌های دوربین سلفی هم بسیار طبیعی و با خطای اندک ثبت می‌شوند. در محیط تاریک هم می‌توان تا حدودی روی سلفی‌های این گوشی حساب کرد.

مجموعه دوربین‌های ردمی نوت ۱۰ پرو و به‌ویژه دوربین اصلی آن، یکی از نقاط قوت این گوشی و برگ برنده شیائومی در این بازار به‌شدت رقابتی خواهد بود.

باتری و شارژ

ظرفیت باتری ردمی نوت ۱۰ پرو نسبت به نسل قبل تفاوتی نکرده یعنی با یک باتری لیتیوم پلیمری ۵۰۲۰ میلی‌آمپر ساعتی طرف هستیم. ظرفیت باتری با توجه به مشخصات دستگاه کافی به‌نظر می‌رسد و تجربه من نیز این موضوع را تأیید می‌کند. مثل همیشه باتری این گوشی را با پی‌سی‌مارک و در شرایط روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر و وای‌فای روشن تست کردم. اگر نمایشگر را روی حالت ۱۲۰ هرتزی تنظیم کنید، گوشی ۱۱ ساعت و ۲۲ دقیقه زیر این تست سنگین دوام می‌آورد که برای یک روز استفاده کامل و نیمه‌سنگین کفایت می‌کند. اگر نیاز دارید تا مدت‌ مان بیشتری از گوشی استفاده کنید و به شارژر دسترسی ندارید، می‌توانید نمایشگر را روی حالت ۶۰ هرتز قرار دهید تا شارژدهی چند ساعت بیشتر شود.

سرعت شارژ ردمی نوت ۱۰ پرو فوق‌العاده است. این گوشی با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی و با استفاده از شارژر و کابل مخصوص داخل جعبه طی نیم ساعت بین ۵۰ تا ۵۵ درصد و طی یک ساعت تا ۹۰ درصد شارژ می‌شود و شارژ کامل‌اش هم فقط به ۸۰ دقیقه زمان نیاز دارد. برخلاف ردمی نوت ۱۰، این نتایج با ادعای شیائومی کاملاً مطابقت دارند.

جمع‌بندی

ردمی نوت ۱۰ پرو با سه ویژگی اصلی و رقابتی یعنی نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتزی، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و شارژ سریع ۳۳ واتی، بیشتر از آنچه از یک میان‌رده انتظار دارید را در اختیار شما می‌گذارد و به‌راحتی می‌تواند به پرفروش‌ترین گوشی زیر ۱۰ میلیون تومان بازار تبدیل شود. البته اگر سخت‌افزار قوی‌تری می‌خواهید، گزینه‌های بهتری پیش رو خواهید داشت اما باید در مورد نمایشگر و دوربین کمی کوتاه بیایید. به‌عنوان مثال پوکو ایکس ۳ پرو با چیپ اسنپدراگون ۸۶۰ یکی از قوی‌ترین میان‌رده‌های بازار است و قیمت کمتری در مقایسه با ردمی نوت ۱۰ پرو دارد.

ردمی نوت ۱۰ پرو را واقعا می‌توان یک میان‌رده حرفه‌ای در نظر گرفت که ضعف خاصی ندارد. شاید اگر سخت‌افزار گوشی کمی قوی‌تر می‌بود به گزینه‌ای ایده‌آل تبدیل می‌شد اما در این صورت با قیمت بالاتری هم روبرو می‌شدیم. گلکسی A52 و گلکسی A72 در مقایسه با این گوشی سخت‌افزار ضعیف‌تری دارند و از نظر نمایشگر و دوربین هم در جایگاه پایین‌تری قرار می‌گیرند. گلکسی A52 5G گوشی قدرتمند و فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود اما با ۱۱ الی ‍۱۲ میلیون تومان قیمت، در رده متفاوتی نسبت به ردمی نوت ۱۰ پرو قرار دارد.

بنابراین اگر یک گوشی با نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتزی و دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی می‌خواهید که زیر ۱۰ میلیون تومان قیمت داشته باشد، ردمی نوت ۱۰ پرو تنها گزینه پیش روی شماست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • Hamid Alian
    Hamid Alian | ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

    همین گوشی قویترش میشه می تن تی پرو فایو جی!! ...با قیمت فعلی دوازده تومن برای نسخه 128 گیگ

    • حمید مقدسی
      حمید مقدسی | ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

      ولی با صفحه IPS

  • alimardaniiii
    alimardaniiii | ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

    با تشکر از بررسی عالی و دقیق این گوشی .

    یکی از بی نقص ترین و بهترین و با ارزش ترین میان رده های بازار

    تو خبرها خوندم که قراره نخسه Redmi note 10 pro max
    با پردازنده اسنپدراگون 750G و 5G یک ماه آینده معرفی بشه .

    اونوقت بی نظیرترین میان رده میشه که هیچ چیز نه در طراحی و نه در سخت افزار کم نداره 😏 😍

  • raminnnnnn
    raminnnnnn | ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    ممنون از این برسی.
    برسی پوکو ایکس تری پرو رو کی می‌زارید؟

مطالب پیشنهادی