ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار خودرو

تسلا سرانجام بدون اعتبار آلایندگی به سوددهی رسید

تسلا بالاخره توانست با فروش مناسب محصولات خود به سود دهی برسد. تسلا برای رسیدن به این نقطه در حدود 20 سال به طور شبانه روزی تلاش کرده است. گرچه پیش از این تسلا پیش ...

پویا بهرامی
نوشته شده توسط پویا بهرامی | ۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۳۰

تسلا بالاخره توانست با فروش مناسب محصولات خود به سود دهی برسد. تسلا برای رسیدن به این نقطه در حدود 20 سال به طور شبانه روزی تلاش کرده است. گرچه پیش از این تسلا پیش از این با فروش اعتبار آلایندگی خود به دیگر خودروسازان در اتحادیه اروپا و همینطور خرید و فروش رمز ارزها توانسته بود به سود دهی برسد.

اما این اولین بار است که بدون احتساب این دو مورد و تنها با فروش خودرو و دیگر محصولات به سود دهی دست پیدا کند.

تسلا در چهار ماهه دوم سال 2021 در مجموع 1.1 میلیارد دلار سود کرده است. در حدود 354 میلیون دلار آن از فروش اعتبار آلایندگی بدست آمده و باقی نیز از فروش خودرو و محصولات ذخیره ساز انرژی بدست آمده است.

گرچه تسلا در همه سرمایه گذاری های خود در رمز ارز موفق نبوده است و مجموعا 23 میلیون دلار در بیت کوین ضرر کرده است.

در مجموع تسلا به میزان 11.9 میلیارد دلار گردش مالی را در چهار ماهه دوم سال به ثبت رسانده است.

تسلا مدل 3 و مدل Y پر فروش ترین محصولات این شرکت است و این شرکت با عرضه محصولات ارزان قیمت بیشتر می‌تواند سهم بالاتری را از بازار خودرو کسب کند. تسلا در مجموع بیش از 200 هزار دستگاه مدل 3 و مدل Y را در این چهار ماه تحویل مشتریان داده است. در این بازه زمانی تنها 1895 دستگاه تسلا مدل S تولید کرده است.

تسلا در حال راه اندازی خطوط تولید جدید در تگزاس و آلمان است و این دو خط می‌توانند تولید محصولات این شرکت را بشدت افزایش دهند.

تسلا خط تولید خود در چین را تبدیل به قطب اصلی برای صادرات به دیگر کشورها کرده است. خط تولید ورمانت کالیفرنیا نیز در حال حاضر با حداکثر ظرفیت خود در حال کار است.

تسلا اعلام کرده است Semi تراک این شرکت در مراحل نهایی قرار دارد اما عرضه آن به سال های بعد از 2022 موکول شده است زیرا ظرفیت برای تولید باتری آن در حال حاضر کافی نیست.

نسل جدید باتری های این شرکت موسوم به 4680 سلول نیز تمامی تست ها را با موفقیت پشت سر گذاشته است و تسلا توانسته سلول‌های باتری را با موفقیت درون ساختار شاسی خودرو قرار دهد.

به نظر می‌رسد که تسلا روزهای به نسبت خوبی را پشت سر می‌گذارد و باید دید که آیا می‌تواند از پس بحران های متعدد بر بیاید و سر موعد محصولات خود را معرفی و عرضه کند یا خیر.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • 68peyman
    68peyman | ۹ مرداد ۱۴۰۰

    ایلان ماسک کارش درسته امیدوارم استارلینک هم مثل تسلا برسونه به اوج

مطالب پیشنهادی