ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

چطور از گریه کردن در محیط کار جلوگیری کنیم؟

کارمندان حساس مستعد واکنش‌های احساسی شدیدتری هستند. با توجه به اینکه سیستم عصبی بسیار هماهنگ است، راحت‌تر دچار استرس می‌شویم و در برخی موارد این استرس ممکن است به شکل گریه ظاهر شود. اما چطور ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۰

کارمندان حساس مستعد واکنش‌های احساسی شدیدتری هستند. با توجه به اینکه سیستم عصبی بسیار هماهنگ است، راحت‌تر دچار استرس می‌شویم و در برخی موارد این استرس ممکن است به شکل گریه ظاهر شود. اما چطور با چنین واکنشی مقابله کنیم؟

در ادامه این مطلب قصد داریم دلایل به وجود آمدن این نوع از استرس و راه‌های مقابله با آن را شرح دهیم.

دلایلی که در محل کار منجر به گریه افراد می‌شوند

گریه

گریه یکی از واکنش‌های اساسی انسان‌ها به حساب می‌آید و معمولا به دنبال یک اتفاق غم‌انگیز یا ناراحت‌کننده انجام می‌شود. اما کارمندان دلایل پیچیده‌تری برای گریه دارند و این کار می‌تواند واکنش احساس آن‌ها به موارد زیر باشد:

  • ناامیدی و استرس
  • رویارویی یا درگیری
  • فشار ناشی از احساس ارزیابی یا قضاوت
  • اشتیاق و سرمایه‌گذاری زیاد
  • فرسودگی و خستگی
  • بی‌عدالتی

چگونه مانع گریه کردن در محل کار شویم؟

اگر واقع‌گرایانه نگاه کنیم، داشتن احساسات در محل کار اشکالی ندارد اما کنترل احساسات یکی از مهم‌ترین نکات رفتاری رهبران محسوب می‌شود. آن‌ها قدرت بسیار زیادی دارند و می‌توانند در شرایط خاصی احساسات خود را مدیریت کنند.

۱. به فیزیولوژی خود توجه داشته باشید

گریه معمولا یک واکنش احساسی نسبت به استرس است. زمانی که احساسی را تجربه می‌کنید، مغز شما برخی عناصر شیمیایی عصبی مانند کورتیزول و آدرنالین را آزاد می‌کند. با این وجود بدن شما برای رسیدن به سطح هم‌ایستایی (حفظ شرایط پایدار و ثابت) گریه کردن را انتخاب می‌کند.

ممکن است کمی ساده به نظر برسد اما از نظر علمی پذیرفته شده است که تنفس کنترل شده استرس را کاهش می‌دهد و شما را به تعادل می‌رساند.

۲. برای عصبانیت خود جایگزین پیدا کنید

اگر می‌دانید در موقعیتی قرار خواهید گرفت که ممکن است باعث فوران احساسات شما شود، برای کنترل فشار یا کنار آمدن با آن بهتر است روشی را مشخص کنید. برای مثال با محکم فشار دادن یک توپ کوچک، سنگ یا حتی قلم می‌توان فشار را کنترل کرد.

۳. خونسردی خود را حفظ کنید

یک لیوان آب یخ را همیشه کنار خود داشته باشید و از آن بنوشید. دمای بدن شما در زمان احساساتی شدن افزایش پیدا می‌کند و  این کار باعث کاهش آن می‌شود. با این کار توده پشت گلو که «چاکنای» نامیده می‌شود نیز از بین می‌رود.

۴. سر خود را بالا بگیرید

کمی سر خود را به سمت بالا بچرخانید. این کار به شما کمک می‌کند تا تمرکز خود را از منبع فوری ایجادکننده اشک‌ها دور کنید. این کار جریان اشک را قطع کرده و مانع جاری شدن آن‌ها می‌شوند.

گریه

۵. خود را از موقعیت جدا کنید

این یک تاکتیک بسیار قدیمی است و به همین دلیل نیز موفقیت آمیز بوده. هنگام رویارویی با چنین موقعیتی، پنج دقیقه برای فکر کردن از اتاق خارج شوید یا اگر در حال تماس ویدیویی هستید، از حساب خود خارج شده و به مکان دیگری بروید. این کار به سرعت بین شما و واکنش‌های شما فاصله ایجاد می‌کند.

۶. تمرکز خود را تغییر دهید

به جای اینکه سعی کنید از شرایط آگاه شوید یا به دلیل گریه خود فکر کنید، بهتر است فکر خود را درگیر چیز کاملا متفاوتی کنید. شادترین لحظه زندگی خود را به یاد بیاورید تا کمتر تحت تاثیر موقعیت فعلی و استرس خود قرار بگیرید.

۷. مشاهده‌گر باشید

همانطور که یک نویسنده آمریکایی می‌گوید به بالکن بروید! با این استراتژی تصور خواهید کرد که تقریبا در حال تماشای یک نمایش هستید. «بالکن» یک استعاره برای جدا شدن از موقعیت خود و در نظر گرفتن آن به عنوان یک شخص ثالث بی‌طرف است. این روش مانع احساساتی شدن افراد می‌شود.

۸. برخی از روش‌های فیزیکی را امتحان کنید

برخی از افراد ادعا می‌کنند که فشار دادن پوست بین انگشت شست و اشاره به آن‌ها کمک می‌کند. همچنین به نظر می‌رسد فشار دادن زبان به سقف دهان نیز تاثیر خود می‌گذارد.

۹. آن را بپذیرید

گاهی اوقات باید قبول کرد که گریه کردن یکی از احساسات انسان‌هاست و نیازی به جلوگیری از آن نیست. همچنین گریه نشان می‌دهد که شما عمق روانی و احساسی درستی دارید و عمیقا به کار خود اهمیت می‌دهید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی