ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

یوتیوب محتواهای حاوی اطلاعات گمراه کننده و نادرست درباره واکسن کرونا را مسدود می‌کند

یوتیوب می‌گوید به عنوان بخشی از سیاست‌های خود درباره واکسن کرونا، تمام ویدیوهای حاوی اطلاعات غلط در مورد واکسن‌های کووید-۱۹ که مورد تایید مقامات بهداشت محلی یا سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته را از پلتفرم ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰

یوتیوب می‌گوید به عنوان بخشی از سیاست‌های خود درباره واکسن کرونا، تمام ویدیوهای حاوی اطلاعات غلط در مورد واکسن‌های کووید-۱۹ که مورد تایید مقامات بهداشت محلی یا سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته را از پلتفرم خود مسدود کرده است.

در این اقدام یوتیوب، به عنوان مثال کاربران نباید ویدیوهایی را به اشتراک بگذارند که در آن‌ها ادعا شده، تزریق واکسن منجر به عوارض جانبی مزمن می‌شود. با این وجود، اعلام عوارض جانبی نادر که توسط مقامات بهداشتی تایید شده مشکلی ندارد. کاربران همچنین نمی‌توانند در ویدیوهای خود نمی‌توانند محتوایی منفی در مورد واکسن منتشر کنند که نشان می‌دهد دریافت واکسن‌، باعث کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا نمی‌شود یا اطلاعات نادرست در مورد واکسن‌های کرونا منتشر کنند.

یوتیوب

البته سیاست یوتیوب نیز شامل برخی استثنائات نیز می‌شود. به عنوان مثال اشاره کردن به سیاست‌های مربوط به واکسن، آزمایش‌های جدید واکسن و موفقیت‌ها یا شکست‌های مربوط به واکسن در گذشته همچنان قابل قبول است. کاربران همچنین می‌توانند درباره واکسن‌ها بحث علمی داشته باشند و نظرات شخصی خود را به اشتراک بگذارند، به شرطی که سابقه ارائه اطلاعات نادرست نداشته باشند و ویدیوی آن‌ها با سایر قوانین یوتیوب مطابقت داشته باشد.

یوتیوب به واشنگتن پست اعلام کرد که کانال‌های مرتبط با حامیان برجسته جبنش ضد واکسن را نیز حذف می‌کند. «مت هلپرین» نایب رئیس اعتماد و امنیت جهانی یوتیوب گفت:

تدوین سیاست‌ها قوی زمان می‌برد. ما قصد داشتیم سیاستی را راه‌اندازی کنیم که جامع، قابل اجرا و سازگار باشد و همچنین چالش را به اندازه کافی برطرف کند.

علاوه بر یوتیوب، فیسبوک و توییتر نیز در روزهای اولیه شیوع ویروس کرونا در بهار ۲۰۲۰ اطلاعات غلط مربوط به کووید-۱۹ را در پلتفرم‌های خود مسدود کردند. ادعا شده که یوتیوب بیش از ۱۳۰ هزار ویدیو را که از قوانین آن‌ها در مورد واکسن کرونا پیروی نکرده را حذف کرده است و در مجموع بیش از یک میلیون ویدیو حاوی اطلاعات غلط در مورد ویروس کرونا حذف شده است.

در همین حال، فیسبوک نیز برای کاهش انتشار محتوای ضد واکسن حداقل از سال ۲۰۱۹ تلاش‌های خود را آغاز کرده است و در ماه فوریه ارائه اطلاعات نادرست را به صورت رسمی ممنوع کرده بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی