ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

سرمایه گذاری ۴۶۷ میلیون دلاری بوش با هدف افزایش ظرفیت تولید تراشه

«روبرت بوش GmbH» شرکت تامین کننده قطعات آلمانی اعلام کرد که ۴۶۷ میلیون دلار دیگر برای توسعه تاسیسات تولید تراشه خود سرمایه‌گذاری خواهد کرد. کمبود مداوم نیمه‌هادی بر تمام صنایع جهان تاثیر گذشته و تولید ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۷ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۰

«روبرت بوش GmbH» شرکت تامین کننده قطعات آلمانی اعلام کرد که ۴۶۷ میلیون دلار دیگر برای توسعه تاسیسات تولید تراشه خود سرمایه‌گذاری خواهد کرد. کمبود مداوم نیمه‌هادی بر تمام صنایع جهان تاثیر گذشته و تولید تمام دستگاه‌ها از خودروها و لوازم خانگی گرفته تا کنسول‌های بازی را دشوار کرده است.

سرمایه‌گذاری دوباره بوش برای سال ۲۰۲۲ در نظر گرفته شده است و این شرکت فناوری آلمانی قصد گسترش عملیاتی کارخانه‌های ساخت ویفر خود در درسدن و رویتلینگن در آلمان و تاسیسات نیمه هادی خود در پنانگ مالزی را دارد.

البته اکثر این بودجه برای افزایش ظرفیت تولید در کارخانه درسدن سرمایه‌گذاری خواهد شد که بوش در ماه ژوئن با بزرگترین سرمایه‌گذاری تاریخ خود به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار آن را افتتاح کرد. گفته می‌شود این کارخانه ویفرهای بزرگ‌تر ۳۰۰ میلی‌متری را تولید می‌کند که باعث تولید تراشه‌های بیشتری می‌شود.

بوش

همچنین حدود ۵۸ میلیون دلار طی سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ در کارخانه رویتلینگن که از سال ۱۹۷۰ قطعات نیمه هادی تولید می‌کند، سرمایه‌گذاری خواهد شد. بوش همچنین در این منطقه، «اتاق تمیز» خود را که یک محیط مهندسی شده ویژه برای ساخت ویفرهای سیلیکونی محسوب می‌شود، به وسعت بیش از ۴۰۰۰ متر مربع گسترش خواهد داد که با این وجود مساحت کامل آن به ۱۴۵۰۰ متر مربع خواهد رسید. به گفته بوش آن‌ها با این سرمایه‌گذاری همچنین ۱۵۰ شغل جدید ایجاد خواهند کرد.

سرمایه‌گذاری عظیم بوش در حالی انجام می‌شود که کمبود طولانی مدت نیمه‌هادی بسیاری از غول‌های فناوری را تحت تاثیر قرار داده و تحلیلگران صنعت پیش‌بینی می‌کنند این جریان تا سال آینده ادامه داشته باشد. مدیران شرکت‌های «فورد موتور» و «جنرال موتورز» نیز در جلسه اعلام درآمد خود عنوان کرده بودند که این کمبود تا سال ۲۰۲۲ و احتمالا ۲۰۲۳ می‌تواند ادامه داشته باشد.

با این وجود تصمیم بوش یک حرکت معقول برای این شرکت فناوری آلمانی محسوب می‌شود که نه تنها خودروسازان و سایر شرکت‌ها را تامین می‌کند، بلکه از تراشه‌های خود برای محصولاتی مانند ابزارهای برقی بوش نیز استفاده می‌کند. از طرفی دیگر اتحادیه اروپا نیز قصد داشت تا سال ۲۰۳۰ تولید نیمه‌هادی این اتحادیه به یک پنجم عرضه جهان برسد، که سرمایه‌گذاری بوش می‌تواند خبر خوبی برای اروپا باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی