ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

گزارش چهارمین جلسه کمیسیون مشترک: جدال نمایندگان بر سر رای گیری درباره کلیات طرح صیانت

اعضای کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت در جلسه امروز به بررسی امکان رای گیری درباره کلیات طرح صیانت پرداختند. موافقان این امکان اعتقاد دارند نمایندگان مجلس تنها به اصل هشتاد و پنجی شدن این طرح ...

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۰

اعضای کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت در جلسه امروز به بررسی امکان رای گیری درباره کلیات طرح صیانت پرداختند. موافقان این امکان اعتقاد دارند نمایندگان مجلس تنها به اصل هشتاد و پنجی شدن این طرح رای داده‌اند و بایستی کلیات طرح به رای اعضا گذاشته شود. این در حالی است که مخالفان تاکید داشتند این بحث به معنای منحل سازی کمیسیونی است که نمایندگان در صحن علنی رای به تشکیل آن داده بودند.

چهارمین جلسه کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت برای اولین بار با حضور تمامی اعضای این کمیسیون برگزار شد. تمام وقت این جلسه به بحث‌های نمایندگان بر سر ماده 15، تبصره و الحاقیات این ماده اختصاص داده شد. نکته قابل تامل، بیان بحث‌های تکراری از سوی برخی نمایندگان مانند عنابستانی بود که به علت عدم حضور در جلسات قبلی کمیسیون، نسبت به تصمیمات گرفته‌ شده، آگاهی کافی نداشت.

بخش اعظمی از بحث و جدل نمایندگان درباره به رای گذاشتن کلیات طرح صیانت در کمیسیون مشترک بود. طبق این الحاقیه سه موافق و سه مخالف بایستی درباره کلیات طرح صحبت کرده و سپس به رای گذاشته شود. در صورت عدم رای به کلیات نیز، ظرف 10 روز آینده بایستی طرح جایگزین به کمیسیون پیشنهاد شود.

مخالفان این الحاقیه معتقد بودند این موضوع به معنای منحل سازی کمیسیون است. موافقان نیز تاکید داشتند که مجلس در صحن علنی تنها به اصل هشتاد و پنجی شدن این طرح رای داده است و بایستی کلیات طرح به رای گذاشته شود.

در پایان رای گیری درباره این الحاقیه و امکان به رای گذاشتن آن به جلسه بعد موکول شد.

در بخش دیگری از جلسه، تقی‌پور با اشاره به ماده 12 آیین‌نامه داخلی کمیسیون مشترک برای تشکیل کمیته‌های فرعی، اعلام کرد کمیته‌های کسب‌وکار دیجیتال و کمیته رسانه تشکیل خواهند شد که وظیفه جمع‌آوری نظرات بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و … برعهده این کمیته‌ها خواهد بود. لازم به ذکر است این ماده، در جلسه قبلی به تصویب رسیده بود.

یکی از نکات قابل تامل جلسه امروز، بی نظمی زیاد اعضای کمیسیون مشترک بود که موجب گلایه‌های چندین باره رئیس کمیسیون شد که با عبارت «ماشاءالله به این نظم و انضباط» به نمایندگان کنایه زد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • ahmad yavari
    ahmad yavari | ۱۲ آبان ۱۴۰۰

    چرا طرحی رو که در سرنوشت همه ملت ایران تاثیر داره و طیف وسیعی از ملت با اون درگیر هستن رو مجددا نمیارن داخل صحن علنی بررسی کنن؟؟؟ بهتر نیست همه نمایندگان ملت در مورد این طرح نظر بدن تا این که یک عده افراد تند رو ؟؟؟ مگر صحن علنی مشغول انجام چه کاری مهمتری از این طرحه؟؟؟ طرحی که با تمام زندگی مردم سر و کار داره؟؟؟؟ چرا برای اجرای طرح های اقتصادی این قدر اصرار نمیکنن؟؟؟ چرا واقعا؟؟؟ همه کسب و کارها با اجرای این طرح دوباره نابود میشن و تا بیان دوباره از صفر شروع کنن خیلی مشکل دارن...

  • raminnnnnn
    raminnnnnn | ۱۲ آبان ۱۴۰۰

    پس چرا تو مسائل اقتصادی که خوب م می‌دونن که چه بخش هایی مشکل داره اینقدر سریع اقدام نمی‌کنن و کارگروه و جلسه نمی‌زارن ولی به محدود کردن شبکه‌های خارجی که می‌رسه خیلی سریع و بدون معطلی اقدام می‌کنن و راه حل می‌دن.
    طرق ناقص‌العقل هم باشه می‌فهمه که اینها از عمد این‌ کارا رو انجام میدن. خدایا خودت ریشه این جماعت را بخشکان و مردم بی فهم و درک ما را کمی خرد و عقل عطا فرما.

  • expire expre
    expire expre | ۱۲ آبان ۱۴۰۰

    این آخرین اشتباهه بزار هر چه زودتر ببندن تا نتیجش هم ببینن

  • حسین سلیمانی
    حسین سلیمانی | ۱۱ آبان ۱۴۰۰

    در مقابل چشم میلیون ها ایرانی با نام حمایت از مردم و کاملا بر ضرر منافع مردم دارن عمل میکنن. فردا که اینترنت و کار و کاسبی مردم کاملا تعطیل شه و پدری که نمیدونه در این اوضاع بد اقتصادی دیگه از چه راهی خرج زندگی و زن و بچش رو در بیاره ( شما که در ناز و نعمت هستید و متوجه اوضاع بد اقتصادی که نیستید). محققی که نمیدونه در مورد یک موضوع چه جوری باید در مقالات بین المللی جستجو کنه. پدر بزرگی که نمیدونه دیگه چه جوری به صورت آنلاین خانه خدا رو زیارت کنه.طلبه ای که نمیدونه چه جوری در کنفرانس های جهانی به صورت انلاین شرکت کنه و اسلام رو به خارج از مرز های ایران تبلیغ کنه. وزارت ارتباطات و پلیس فتاحی که دیگه نمیدونن چرا بهشون دارن حقوق میدن.کسب و کارهای بزرگی که کاملا نابود میشن. از همه این موارد که بگذریم طرح صیانت رو به گفته خود نمایندگان برای خفه کردن صدای جناح اصلاح طلب دارید انجام میدید و اصلا این موارد کوچکترین اهمیتی ندارن. بدتر مردم رو کنجکاو میکنید که مگر این جناح چه چیز مهمی رو میخوان بگن که شما دارید جلوی اون حقایق رو میگیرید. در حوزه تکنولوژی میلیون ها راه و روش برای دور زدن وجود داره. ریشه تمام مشکلات گرانیه. تکنولوژی رو نمیشه محدود کرد. اگر میشد چهل سال پیش، جلوی ماهواره ها رو میگرفتید. چرا برای حل مشکلات گرانی کمیسیون تشکیل نمیدید؟؟؟

مطالب پیشنهادی